Anii se văd diferit pe chipul și trupul fiecăruia dintre noi, lucru valabil și în cazul vedetelor.

Timpul a fost mai blând cu unele și mai neiertător cu altele, așezând și adăugând – sau nu – riduri și kilograme. Iată celebrități care au aceeași vârstă, deși nu par.

Oana Lis și Lili Sandu

Oana Lis
Lili Sandu

Chiar dacă buletinul arată că sunt născute în același an, Oana Lis pare mai vârstnică decât Lili Sandu. Cele două nu numai că își asumă diferit cei 39 de ani de viață, dar aleg să și trăiască total diferit. În timp ce Oana Lis are un iubit cu 36 de ani mai în vârstă decât ea, Lili se iubește cu un model mai tânăr cu 12 ani.

Viorica de la Clejani, Andreea Marin și Oana Zăvoranu

Viorica de la Clejani
Andreea Marin
Oana Zăvoranu

Greu de crezut, dar adevărat: Viorica de la Clejani este de-o seamă cu Andreea Marin și Oana Zăvoranu! Fără a le vedea buletinul, lumea crede că Viorica e cea mai mare dintre ele trei, urmată de Andreea și de „mezina” Oana, însă realitatea este că toate trei au 44 de ani. Totuși, trebuie menționat că Oana, care arată cel mai bine dintre ele, are câteva operații estetice la activ și are și o genă care-i permite să-și mențină silueta indiferent de modul de viață pe care-l duce.

Mihaela Rădulescu și Tania Budi

Mihaela Rădulescu
Tania Budi

Amândouă arată impecabil și reușesc să se mențină în formă, însă trebuie să recunoaștem că „mama natură” învinge întodeauna „bisturiul”. Faptul că s-a operat în repetate rânduri nu a ajutat-o pe Mihaela Rădulescu să urce pe primul loc în topul femeilor sexy de 50 de ani. De cealaltă parte, Tania Budi, care a mizat mereu pe trăsăturile moștenite de la părinți, continuă să fie și azi una dintre cele mai frumoase femei din România.

Mihaela Tatu, de 3 x Romanița Iovan

Mihaela Tatu
Romanița Iovan

Deși a slăbit 20 de kilograme și a ajuns de nerecunoscut, Mihaela Tatu tot nu pare mai tânără de 55 de ani, cât arată buletinul. De cealaltă parte, Romanița Iovan, care are aceeași vârstă, pare că abia se apropie de 50 de ani.

Sanda Ladoși și Loredana Groza

Loredana Groza
Sanda Ladoși (dreapta)

Anul 1970 dădea României două mari cântărețe: pe Loredana Groza și pe Sanda Ladoși. Amândouă și-au pus amprenta asupra muzicii anilor ’90, fiind considerate blondele fatale ale showbizului acelor ani. În timp ce Loredana a reușit să se mențină în topuri, Sanda a preferat să treacă pe loc secund cariera și să se dedice mai mult familiei. Se prea poate ca, din acest motiv, dar și pentru că a-ncercat mereu să țină pasul cu vremurile și să se adapteze trendurilor, Loredana să pară acum mai tinerică decât Sanda.

Dan Bittman și Mihai Albu

Dan Bittman
Mihai Albu

Mihai Albu și Dan Bittman împart aceeași vârstă, 56 de ani, însă nu și același grup de admiratoare. Solistul trupei Holograf e încă asaltat de admiratoare, cele mai multe având jumătate din vârsta lui, însă designerul de pantofi nu se bucură de nici 10% din atenția cu care e copleșit cântărețul.

Viorel Lis a copilărit cu Petre Roman

Viorel Lis
Petre Roman

Vă vine să credeți că între Viorel Lis și Petre Roman există o diferență de numai un an și câteva luni? Ei bine, este adevărat! În timp ce fostul primar al Bucureștiului, 74 de ani, este autoironic și face deja glume macabre cu privire la momentul când va pleca dintre noi, Petre Roman, care va împlini curând 73, pare că trăiește a doua tinerețe! Cei doi nu au în comun doar vârsta, ci și faptul că au divorțat și s-au recăsătorit cu femei mult mai tinere decât ei.

Loading...