Genco din serialul „Lacrimi la Marea Neagra”, un actor desavarsit! Iata ce pasiune nebanuita are celebrul Ugur Cavusoglu si ce alta profesie ar putea imbratisa oricand, daca ar renunta la actorie!

0
619
Genco49494094 Crop 1573480629

Ugur Cavusoglu este considerat unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din vechea generatie, in Turcia.

Ugur Cavusoglu s-a nascut in 1967, in orasul Artvin, in Turcia. Desi initial a ales sa studieze Facultatea de Fizica, la indemnul familiei sale, a hotarat ulterior sa urmeze in pararel si Facultatea de Teatru si Muzica, in cadrul Universitatii Bilkent.

In anul 1989 a devenit actor cu drepturi depline si a inceput sa joace atat in piese de teatru, cat si in primele seriale de televiziune. Desi lucra intens pe platourile de filmare, Ugur Cavusoglu a revenit la prima sa pasiune, poezia si a scris cateva carti care au avut un real impact in literatura de specialitate.

In anul 1995 a jucat in primul serial de televiziune, „Sahte Dunyalar”, care i-a adus un succes rasunator si l-a propulsat printre cei mai apreciati actori ai Turciei, in acea perioada.


Dupa multi ani in care s-a dedicat trup si suflet carierei sale de actor, Ugur Cavusoglu a decis ca a venit momentul sa se aplece si asupra unei alte pasiuni vechi, muzica, ce i-a ramas in suflet inca din timpul facultatii. Celebrul actor a reluat repetitiile specializate de muzica si a inceput deja sa participe la diverse evenimente, la care urca cu drag pe scena pentru a-i incanta pe oameni.

Unul dintre rolurile care i-au adus un mare succes a fost cel din serialul „Meryem”, in anul 2017, unde a jucat magistral alaturi de multi actori mult mai tineri. Anul trecut a fost cooptat in distributia serialului „Lacrimi la Marea Neagra”, unde a jucat un rol negativ dar cu toate astea a fost foarte apreciat de public.