George Burcea și Andreea Bălan trec printr-o perioadă foarte urâtă, însă amândoi au fost destul de discreți cu privire la relația lor în ultimele zile.

Acum actorul pare că s-a cam săturat de speculații și a decis să închidă gura tuturor celor care dezbat subiectul mariajului său.Burcea a fost afectat vizibil de tot ceea ce comentează internauții pe pagina sa, așa că le-a lăsat un mesaj surprinzător.

”Hellooo. Vă rog să vă potoliți cu mesajele astea. Când am făcut campania împotriva violenței domestice de ce nu ați dat mii de comentarii? Doar bârfa-i bună? De asta ne aflăm în punctul cel mai critic la nivel de educație, dezvoltare, etc…

Învățați să apreciați alte lucruri mai bune pentru voi și pentru societate… nu rahaturi de presă și alte bazaconii. Cei care nu vor să mai stea pe pagina mea… există un buton de unfollow… apăsați pe el, vă rog. Cei care sunt interesați de ce fac eu pe partea profesională, să rămână, dacă vor, iar dacă nu vor, același buton vă stă la dispoziție. Multzamos”, a fost mesajul pe care George Burcea l-a avut pentru fanii de pe Instagram.

Vă reamintim că actorul a fost prins drogat la volan acum câteva zile, iar ieri Andreea Bălan a confirmat printr-un comentariu pe Instagram că nu mai este împreună cu soțul ei.