George Burcea s-a întors la Andreea Bălan! Imagini emoționante

0
645

Actorul a ajuns în casa Andreei Bălan și s-a filmat în niște ipostaze emoționante. Ce a făcut George Burcea cu micuțele Clara și Ella Maya, fetițele sale.

După mai bine de două săptămâni în care a stat departe de fetițele sale, George Burcea s-a întors la micuțele Ella și Clara.

În cursul zilei de miercuri, George Burcea s-a întors acasă la Andreea Bălan, unde a petrecut clipe de vis alături de Ella și Clara. Actorul a făcut și câteva fotografii, pe care le-a urcat, mândru, imediat, pe contul personal de Instagram. Fetițele sunt foarte fericite că și-au revăzut tatăl, iar imaginile i-au înduioșat, fără discuție, pe fani.

Din cauza pandemiei de coronavirus, Andreea și George au decis ca micuțele să nu fie expuse, așa că au decis ca actorul să le vadă mai rar și să aștepte până când toată lumea va fi în siguranță.

George Burcea s-a întors la Andreea Bălan! Imagini emoționante

Joi dimineața, George a postat încă o imagine cu micuța Clara, iar mulți s-au întrebat dacă nu cumva actorul a petrecut noaptea în casa artistei sale, însă nu a lămurit această situație. Zilele trecute, Andreea Bălan le-a spus prietenilor săi care îi urmăresc vlogurile că George mai vine la micuțe, însă nu rămâne peste noapte.

Citeste si :  Ministrul Economiei a făcut anunțul așteptat de toți românii. Când se redeschid mall-urile

Câți bani vor primi pensie alimentară fetițele Andreei Bălan

„Cel mai probabil, el va plăti o pensie alimentară de 700 lei pentru fiecare copil. Asta înseamnă un total de 1400 lei/lună. De asemenea, pentru el va putea să o ia pe Ella în weekenduri, dar nu și pe Clara, decât după ce aceasta va împlini vârsta de 2 ani.

Pentru că este prea mică pentru a înțelege situația, micuța nu își va petrece noaptea într-o altă casă. George o va putea vizita și o va scoate în parc, însă o va aduce înapoi. Copilul nu poate fi scos din mediul lui, este prea mic”, a declarat un apropiat al celor doi pentru jurnaliştii de la impact.ro.

George Burcea s-a întors la Andreea Bălan! Imagini emoționante
George Burcea s-a întors la Andreea Bălan! Imagini emoționante