Gestul disperat pe care l-a făcut Prințesa Diana când era însărcinată cu primul copil. A vrut să-i atragă atenția prințului Charles

0
421
Diana1

Detalii incredibile ies la iveală despre Prințesa Diana a Marii Britanii. ăe vremea când era însărcinată cu primul copil, Lady Di s-a aruncat pe scări pentru a-i atrage atenția soțului ei, Prințul Charles.

Dezvăluirea a fost făcută de fostul majordom Paul Burrell, care a fost extrem de apropiat de Prințesa Diana. Acesta a declarat că a găsit-o pe Lady Di căzută pe scări în timp ce era însărcinată în patru luni cu primul ei copil, Prințul William.

Incidentul a avut loc în anul 1981. Fostul majordom a povestit că a auzit un zgomot, după care a auzit-o plângând pe Prințesa Diana. Aceasta a găsit-o prăbușită pe scări.

Paul Burrell a afirmat că prințesa Diana s-a prefăcut că s-a aruncat pe scări pentru că-și dorea să-i atragă atenția soțului ei, Prințul Charles al Marii Britanii. Fostul majordom a ținut să precizeze că Lady Di nu i-ar fi făcut niciun rău copilului ei.

„S-a prefăcut că a căzut pe scări în timp ce era însărcinată cu William pentru că își dorea atenție”, a spus Paul Burrell în cadrul programului de televiziune „The Royal Family, Scandals at the Palace”, potrivit laverdadnoticias.com.