Gestul făcut de fosta soție a lui Andrei Gheorghe, înainte de incinerarea acestuia. Petruța suferă cumplit

0
1537
Mihai Morar Despre Moartea Lui Andrei Gheorghe

Gestul făcut de fosta soție a lui Andrei Gheorghe, înainte de incinerarea acestuia a impresionat pe toată lumea. Petruța suferă cumplit după dispariția fostului om de radio.

Petruța Gheorghe și-a schimbat fotografia de profil de pe contul de socializare, însă nu a pus o lumânare, așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor, ci o imagine în care apare alături de cel care i-a fost soț până în urmă cu trei ani.

Mesajele de condoleanțe au curs lanț, iar prietenii o susțin și o încurajează în fiecare moment. După trei zile în care a fost ținut în frigiderul IML ”Mina Minovici”, trupul lui Andrei Gheorghe a fost depus, astăzi, la Crematoriul Uman ”Vitan Bârzești”. Decizia de ultimă oră aparține fostei soții, dar și Anastasiei, fiica jurnalistului care, din motive personale, au renunțat la ideea de a-l depune la Galeria de Artă Contemporană Mobius, din Capitală pentru a primi un ultim omagiu.

Citeste si :  Petre Roman și Silvia Chifiriuc au aniversat 10 ani de la căsătorie: „Mulțumesc că ai apărut în viața mea”