Gheorghe Dincă cere mii de euro televiziunilor pentru a acorda un interviu. Poartă negocieri prin avocat

0
463
Gheorghe Dinca

Gheorghe Dincă a anunțat, prin avocatul său, că vrea să facă declarații în fața presei. Însă „dezvăluirile” costă. Inculpatul acuzat de DIICOT că a ucis două fete cere mii de euro pentru un interviu în care „va răspunde numai la întrebările cu care e de acord”.

L-am contactat pe avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, pentru a afla care e prețul unui interviu. Claudiu Lascoschi ne-a precizat că Dincă e de acord să facă dezvăluiri „numai
televiziunilor”, iar tarifele diferă, în funcție de cerere.

Dacă sunt mai multe televiziuni care vor filma acele declarații, suma e mai mică. 2000 de euro, de pildă, dacă sunt cinci televiziuni. Cine vrea exlusivitate, ar trebui să plătească toată suma: 10.000 de euro.

Avocatul lui Gheorghe Dincă:

Conform avocatului Lascoschi, nu este prima oară când Dincă și-a exprimat dorința de a face declarații publice contra cost. „Însă acum este decis, nu există posibilitatea ca el să se răzgândească”, spune avocatul.

Interviul cu Dincă ar fi unul atipic, pentru că el a anunțat că dorește să primească întrebările dinainte și că nu va răspunde decât la cele care-i convin.

În acest moment, Dincă nu ar putea vorbi cu presa decât cu acordul procurorilor de la DIICOT
care anchetează cazul lui. „Acum el vrea să vadă ce oferte primește. Declarațiile vor fi făcute după ce se încheie urmărirea penală și va fi trimis în judecată”, spune avocatul Claudiu Lascoschi.