Gheorghe Dinca a fost pus de anchetatori sa isi deseneze victimele, pe Luiza si pe Alexandra. Cum arata fetele si ce le-a atras atentia anchetatorilor la portretele facute de criminal.

Gheorghe Dinca a fost nevoit sa le deseneze pe Alexandra si pe Luiza, la cererea anchetatorilor. Insa ambele fete au fost desenate fara aceeasi parte a corpului.

Monstrul din Caracal a fost forțat să empatizeze prin desen, înainte ca procurorii DIICOT să dispună trimiterea lui în judecată pentru uciderea celor două adolescente. Gheorghe Dincă a desenat-o pe Luiza Melencu având zâmbetul pe buze și a spus despre ea că era o fată „vorbăreață și optimistă”, conform Antena 3.

În schița ilustrată de Dincă, Luiza Melencu era desenată cu capul mai mare decât trunchiul. Gheorghe Dincă și-a perceput victima ca fiind o persoană matură, cerebrală și calculată. În desen, fata nu avea urechi, lucru constatat de anchetatori după ce au interpretat schița.

De asemenea, Luiza Melencu apare îmbrăcată lejer, de casă și desculță. Monstrul din Caracal și-a denumit desenul „Prima”, potrivit stirilekanald.ro

Monstrul din Caracal a continuat apoi să o deseneze pe Alexandra Măceșanu, moment în care a început să devină mai jovial și chiar să tremure. Dincă a desenat-o pe fată mai mică decât Luiza Melencu, mai firavă, încălțată și gata de plecare.Însă nici ea, la fel ca Luiza Melencu nu au fost desenate cu urechi.

În timp ce realiza schița, Gheorghe Dincă a devenit și mai nervos și se raporta negativ la Alexandra Măceșanu: „Alexandra era mai deschisă, mai îndrăzneaţă”. Inculpatul nu i-a oferit nume acestui desen.

Alexandra Măceșanu este dată dispărută din luna iulie a anului trecut, iar autoritățile au concluzionat că fata nu mai este în viață.

Loading...