Giani Kirita recunoaste ce femeie i-a placut in Republica Dominicana! “Era o blondina asa…” | EXCLUSIV

0
1346
Giani Kirita
Giani Kirita

“Faimosul” a dezvaluit ca, in opinia lui, participantele de la Exatlon ii dadeau fiori in competitie.

Giani Kirita s-a numarat printre putini burlaci de la Exatlon, motiv pentru el sa “puna” ochii pe frumusetile din competitie!

Daca in cazul “faimoaselor” si a “razboinicelor”, Giani a dezvaluit ca le-a apreciat din punct de vedere al caracterului si nu s-a gandit niciodata la ele ca potentiale partenere, nu acelasi lucru s-a intamplat si in cazul adversarelor din alte tari!

Giani Kirita a spus ce femeie i-a placut la Exatlon! „Cand aparea in fata ta o fata, mama, era soc”

Recent, “faimosul” a dat tot din casa si a recunoscut pe ce reprezentate ale Evei prezente in Republica Dominicana le vedea drept adevarate bombe sexy la meciurile internationale, mai mult, ii si dadeau fiori pe sira spinarii!

Giani Kirita a spus ce femeie i-a placut la Exatlon, fireste, cu deja celebrul zambet pe buze si in stilul sau…pontos! “La un moment dat, atat eu, cat si Cazacu, cand vedeam o femeie parca vedeam lingouri de aur. La modul cel mai sincer! Era normal! Noi stateam izolati, numai unul cu altul, si atunci cand aparea in fata ta o fata, mama, era soc. Ne uitam la toate!!! Imi amintesc insa ca era o blondina, mama, mama… Si acum ma gandesc la ea, sau la cum aratau si grecoaicele alea. Ne lua salvarea cand le vedeam, iti dai seama…”, a spus, amuzat, “Vulturul”.