1573640403782

Gigi Becali (61 de ani) a stat azi o oră și 40 de minute la sediul DNA din Capitală. Patronul FCSB a spus că a fost pentru a primi semnătura de clasare a unui dosar penal din 2017. La ieșire, Becali a comis încă un derapaj sexist.

Becali a părăsit sediul DNA după o oră și 40 de minute. Patronul FCSB a afirmat că a așteptat semnătura procurorului pe clasare și că urmează să primească pe mail confimarea. 

La ieșire, patronul de la FCSB a avut o ieșire șocantă, un nou derapaj sexist, de data asta la adresa Vioricăi Dăncilă, candidatul PSD la prezidențiale.

„Președintele Iohannis nu ar trebui să dezbată cu o femeie! Cum să votez o femeie președinte?! Ne ducem pe miriște! Că facem confruntare cu Iohannis. Dacă ești bărbat, cum să faci confruntare cu femeie? Ăla e bărbat! Ce idei poate să aibă ea? Nu sunt misogin. Eu spun ce scrie în Scriptură. Nu se poate să fie președinte femeie!”, a declarat Becali. 

Csaba Ferenc Asztalos, președintele Consiliului pentru Combatarea Discriminării, nu a putut fi contactat până în acest moment.

Citeste si :  Procurorul pe care Iohannis l-a făcut general în doar cinci ani. A avut o ascensiune uluitoare, deși secţia sa a finalizat un singur rechizitoriu într-un an

Tic-tac. Becali este în sediul DNA de o oră și jumătate, deși declara că are de îndeplinit o simplă formalitate. 

ȘTIREA INIȚIALĂ

În fața reporterilor televiziunilor, patronul FCSB a apucat să spună înainte să intre în sediu: „Am fost chemat pentru a ridica o ordonanţă de clasare pentru nişte declaraţii pe care le-am făcut în 2014. Nu ştiu despre ce e vorba. M-au întrebat dacă vreau să vin eu să iau ordonanţa sau dacă să mi-o trimită prin poştă şi am venit eu. Nu vreau să se speculeze că am făcut eu nu ştiu ce, am venit doar pentru ordonanţa asta”. 

Antena 3 susține că ar putea fi vorba despre declarația din dosarul lui Puiu Popoviciu. Becali a fost acuzat de mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului pentru că spunea că nu își mai amintește exact denunțul pe care îl făcuse în dosarul Ferma Băneasa și că Puiu Popoviciu nu mai trebuie să fie cercetat.

Loading...