Gigi Becali a reactionat dupa ce Alexandru David, presedintele de la Dinamo, a anuntat ca-l cheama pe patronul FCSB la comisiile FRF pentru ca l-ar fi contactat pe Dan Nistor pentru a-l convinge sa semneze cu FCSB.

Becali spune ca joi se decide daca se face sau nu transferul mijlocasului de 30 de ani, in functie de rezultatele pe care le are cu Rapid Viena din play-off-ul Europa League.

„Eu am facut o oferta pentru Nistor, alte lucruri nu le stiu. Daca imi face plangere, va spun eu care e penalitatea: 1500 de lei amenda! Asta doar daca tu contactezi jucatorul, dar eu nu l-am contactat. Cand abordezi clubul, poti sa abordezi si impresarul. Pe jucator nu l-am abordat. Daca impresarul nu facea publica treaba, eu nu o faceam. M-ati intrebat si eu nu pot sa mint.

Nu stiu daca povestea e inchisa. Despre Nistor putem sa vorbim joi. In functie de ce se va intampla joi, daca ne calificam, oferta ramane valabila. Eu am ridicat oferta la 800.000 de euro. Daca oamenii nu vor sa-l dea, n-are rost s-o intindem”, a declarat Becali la TV Digi Sport.

Citeste si :  Gigi Becali, lovitură uriașă! DNA i-a pus sechestru de 50 de milioane de euro pe avere! Reacția halucinantă a milionarului
Loading...