Gigi Becali, lovitură uriașă! DNA i-a pus sechestru de 50 de milioane de euro pe avere! Reacția halucinantă a milionarului

0
462
Gigi Becali Audiat Dna 402464

Gigi Becali a anunțat că este acuzat de spălare de bani și că DNA i-a pus sechestru pe avere în valoare de 50 de milioane de euro!

”Mi-au pus sechestru pe avere. O să mă duc să-i dau în judecată. Mi-au pus sechestru pe conturile mele, personale, nu au treabă societățile.Mă distrează acțiunile lor, dar în același timp mă si întristează. Într-o săptămână două o să vedeți că se rezolvă totul”, a anunțat Gigi Becali la Digi Sport.

DNA i-a pus sechestru de 50 de milioane de euro pe avere lui Becali

Becali susține că i-a dat cadou nepotului său, Vasi Geambazi, 50 de milioane de euro! Este vorba de suma pe care DNA o evaluează ca prejudiciu în dosarul de spălare de bani pe care l-a deschis pe numele lui Gigi Becali.

”Da, tată, da.. mă acuză de spălare de bani. Zic ei că am spălat bani cu Vasi. Că el mi-a dat mie 50 de milioane de euro, de la el din cont, și eu i-am dat înapoi, i-am dat 50 de milioane, i-am dat și mai mult. Ce spălare de bani să fie, eu i-am dat cadou, i-am dat cadou. Eu ajut oameni. Ce afaceri are Vasi să-mi dea mie să-i spăl banii? Ce, eu sunt nebun să ajut oamenii și să fac pușcărie. Eu am ajutat oameni bolnavi de cancer.

Am salvat oameni. Eu fac donații, fac cadou. Sunt bani curați. Ce, sunt nebun să spăl bani ca să ajut oameni, să fac eu pușcărie. Eu fac o grămadă de acte de caritate. Ce aflați voi e doar 3% din actele pe care le fac eu. DNA-ul nu mai are ce să facă, nu mai e corupție și trebuie să scoată oameni publici în evidență ca să își justifice existența”, a mai declarat Becali.

”Mi-e frică foarte tare, tremur de frică. Am spălat bani cu nepotul meu. S-au dus banii din contul meu în contul lui şi din contul lui la mine în cont. Am spălat bani, hai, fix, la revedere”, declara anterior Gigi Becali.