Gigi Becali a anunțat că este acuzat de spălare de bani și că DNA i-a pus sechestru pe avere în valoare de 50 de milioane de euro!

”Mi-au pus sechestru pe avere. O să mă duc să-i dau în judecată. Mi-au pus sechestru pe conturile mele, personale, nu au treabă societățile.Mă distrează acțiunile lor, dar în același timp mă si întristează. Într-o săptămână două o să vedeți că se rezolvă totul”, a anunțat Gigi Becali la Digi Sport.

DNA i-a pus sechestru de 50 de milioane de euro pe avere lui Becali

Becali susține că i-a dat cadou nepotului său, Vasi Geambazi, 50 de milioane de euro! Este vorba de suma pe care DNA o evaluează ca prejudiciu în dosarul de spălare de bani pe care l-a deschis pe numele lui Gigi Becali.

”Da, tată, da.. mă acuză de spălare de bani. Zic ei că am spălat bani cu Vasi. Că el mi-a dat mie 50 de milioane de euro, de la el din cont, și eu i-am dat înapoi, i-am dat 50 de milioane, i-am dat și mai mult. Ce spălare de bani să fie, eu i-am dat cadou, i-am dat cadou. Eu ajut oameni. Ce afaceri are Vasi să-mi dea mie să-i spăl banii? Ce, eu sunt nebun să ajut oamenii și să fac pușcărie. Eu am ajutat oameni bolnavi de cancer.

Citeste si :  Cum a arătat cea de-a doua rochie de nuntă a Teodorei, fiica lui Gigi Becali. A ales o ținută sexy

Am salvat oameni. Eu fac donații, fac cadou. Sunt bani curați. Ce, sunt nebun să spăl bani ca să ajut oameni, să fac eu pușcărie. Eu fac o grămadă de acte de caritate. Ce aflați voi e doar 3% din actele pe care le fac eu. DNA-ul nu mai are ce să facă, nu mai e corupție și trebuie să scoată oameni publici în evidență ca să își justifice existența”, a mai declarat Becali.

”Mi-e frică foarte tare, tremur de frică. Am spălat bani cu nepotul meu. S-au dus banii din contul meu în contul lui şi din contul lui la mine în cont. Am spălat bani, hai, fix, la revedere”, declara anterior Gigi Becali.

Loading...