Gigi Becali, un nou derapaj sexist șocant: „Cum să dezbată Iohannis cu o femeie?!”

0
374
Gigibecali La Dna

Gigi Becali a mers astăzi la DNA, acolo unde a stat azi o oră și 40 de minute. La ieșire a avut un nou derapaj sexist șocant.

„Președintele Iohannis nu ar trebui să dezbată cu o femeie! Cum să votez o femeie președinte?! Ne ducem pe miriște! Că facem confruntare cu Iohannis. Dacă ești bărbat, cum să faci confruntare cu femeie? Ăla e bărbat! Ce idei poate să aibă ea? Nu sunt misogin. Eu spun ce scrie în Scriptură. Nu se poate să fie președinte femeie!”, a declarat Gigi Becali, la ieșirea de la DNA.Csaba Ferenc Asztalos, președintele Consiliului pentru Combatarea Discriminării, nu a avut încă o reacție pe marginea acestei declarații, potrivit gsp.ro.

Gigi Becali a fost astăzi la DNA, stând o oră și 40 de minute. Patronul FCSB le-a spus jurnaliștilor că a mers la DNA pentru a primi semnătura de clasare a unui dosar penal din 2017. Becali a anunțat la ieșire că a așteptat semnătura procurorului pe clasare și că urmează să primească pe mail confimarea.  

Gigi Becali, derapaj sexist: „Cum să dezbată Iohannis cu o femeie?!”

Becali a avut, de-a lungul timpului, mai multe declarații sexiste. Nu cu mult timp în urmă patronul FCSB afirma că nu concepe ca femeia să joace fotbal.

„Dacă vor să mă pună să am echipă feminină, mă retrag din fotbal. Cum adică să faci lucruri împotriva lui Dumnezeu. Am și eu păcatele mele.

Dar lucruri nefirești nu fac. Nu! Asta e aliniere la idelile lui satan. Fetele să joace handbal, baschet. Cum să joace femeie fotbal? Nu e făcută pentru fotbal. Mădularele ei nu sunt făcute pentru fotbal.

Femeia a fost făcută de Dumnezeu din bărbat, pentru bărbat. Femeia e făcută să fie atrasă bărbatul de ea. Dacă facem asta, batjocorim formele făcute de Dumnezeu ca să îl atragă pe bărbat. O schimonosim pe femeie! Boxul și fotbalul le schimonosesc pe femei”, declara Gigi Becali după ce FRF le-a impus cluburilor de fotbal din Liga I să aibă o echipă feminină.