Cazul de mai jos a ajuns viral pe internet si a impresionat oameni din intreaga lume.

Totul a inceput dupa ce o femeie din Marea Britanie, pe nume Clare Mauremootoo, a fost diagnosticata cu o boala neuromotorie extrem de grava, ale carei efecte erau, din nefericire, ireversibile.

Pe masura ce zilele treceau starea ei de sanatate se deteriora vizibil, iar dupa doar un an de la primul control Clare era aproape o leguma, fiind imobilizata la pat.

Cand a simtit ca sfarsitul este aproape ea si-a chemat sotul pe care il iubea enorm, alaturi de care isi petrecuse 11 ani din viata, si i-a spus care este ultima ei dorinta: aceea de a nu sta singur dupa moartea ei si de a-si reface viata alaturi de alta femeie.

„Esti un om mult prea bun, nu meriti sa stai singur. Te rog, te implor chiar, sa nu suferi din cauza mea si sa iti faci un alt camin. Meriti lucrul asta”, i-a spus femeia.

Barbatul a inceput sa planga si i-a marturisit ca nu crede ca ii va putea respecta cererea, deoarece ea este iubirea vietii lui. In cele din urma Clare s-a stins din viata, iar sotul ei a trait in agonie timp de 5 ani de zile.

In cele din urma insa a reusit sa isi refaca viata si s-a recasatorit, respectand astfel ultima dorinta a sufletului sau pereche.

Loading...