Haine cu pete de sânge, găsite în locuința lui Gheorghe Dincă

0
1412
Hepta4476948

Haine cu pete de sânge au fost găsite în locuința lui Gheorghe Dincă, la perchezițiile de sânge. Probele noi au fost sigilate și vor fi trimise pentru analiză la Institutul Național de Medicină Legală, pentru a stabili cui aparțin probele biologice.

Procurorii DIICOT au anunțat că au ridicat noi probe din casa lui Gheorghe Dincă și au audiat sâmbătă martori în cazul crimelor de la Caracal.

„Astăzi, data de 10.08.2019, procurorii DIICOT – Structura centrală împreună cu polițiști specializați din cadrul Poliției Române – delegați în cauză au continuat percheziția efectuată la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe și totodată s-a procedat la audierea unor martori. În baza unui nou mandat de percheziție domiciliară emis de către Tribunalul București, activitățile procedurale vor fi desfășurate la domiciliul inculpatului și în perioada următoare”, se arată în comunicatul DIICOT.

Hainele cu petele de sânge care ar aparține lui Gheorghe Dincă, au fost ridicate de criminaliști sâmbătă, la perchezițiile din casa din Caracal a bărbatului cercetat pentru uciderea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu.

„Sângele poate aparține unei victime, poate aparține lui Dincă, poate aparține soției. Până la rezultatul expertizei nu se poate spune cu exactitate cui aparțin”, au spus surse din anchetă, potrivit Mediafax.

Toate probele adunate vor fi trimise la Institutul de Medicină Legală. Aceleași surse au declarat că a fost strânsă o cantitate mare de probe.

Căutările de probe noi în casa lui Gheorghe Dincă au fost încheiate pentru ziua de sâmbătă.