O tânără în vârstă de 19 ani trăieşte momente cumplite. Ea a fost acuzată că foloseşte ambulanţa pe post de taxi, iar câteva ore mai târziu a pierdut sarcina.

Elise Flitcroft, în vârstă de 19 ani, a fost transportată la spital de urgenţă, după ce i s-a făcut rău. Însărcinată în 23 de săptămâni, ea a acuzat dureri severe, fapt pentru care a cerut ajutorul unei ambulanţe.

Totuşi, atunci când a ajuns la spital, reprezentanţii unităţii medicale din Marea Britanie i-ar fi spus că are o banală infecţie urinară şi i-ar fi reproşat faptul că a folosit ambulanţa pe post de taxi. Mai mult de atât, i-au cerut să achite costul „călătoriei”, care ar fi de 300 de lire.

Ulterior, tânăra a fost trimisă acasă, iar la scurt timp a născut în baie. Deşi a fost transportată de urgenţă la spital, medicii i-au spus că nu au mai putut face nimic pentru bebeluşul său, care ar fi murit într-un incubator.

Citeste si :  O tânără a mers cu iubitul său necredincios la mormântul lui Arsenie Boca, însă bărbatul a refuzat să se închine. Ce a urmat e halucinant
Loading...