Halucinant! Părinții și-au uitat fetița în parc timp de 14 ore! Ce explicație au dat polițiștilor

0
926
Copil Uitat In Parc

Doi părinți au reușit să șocheze întreaga planetă după ce și-au dat seama, abia după 14 ore, că și-au uitat fiica de doar doi ani, noaptea în parc!

Se spune că meseria de părinte este una extrem de dificilă și că nimeni nu te poate învăța cum e mai bine să îți crești copilul, fiindcă nu exisăt o singură rețetă a succesului.

Halucinant! Părinții și-au uitat fetița în parc timp de 14 ore! Ce explicație au dat polițiștilor

Nu este vorba despre scenariul unui film, ci despre o situație cât se poate de reală ce s-a întâmplat recent în West Palm Beach, Florida (Statele Unite ale Americii). Jolanda și Makenson Alexanadre au mers în parc cu fetița lor de doi ani și, la un moment dat, cei doi s-au dus acasă și s-au culcat.

După 14 ore, polițiștii locali au observat cum fetița se plimbă singură noaptea prin parc și au dus-o la un centru special să doarmă, apoi a doua zi au mers acasă, acolo unde părinții au trăit un adevărat șoc.

Abia atunci și-au dat seama că…își uitaseră copilul în parc. Femeia a spus polițiștilor că are încă șapte copii și că nu și-a dat seama că cea mică lipsește, crezând că poate a venit singură acasă.

Fetița uitată de părinți într-un parc din Florida

Cei doi părinți neglijenți urmează acum să fie anchetați, totul în timp ce o instituție a statului are grijă de cei opt copii până la finalizare procesului care s-a deschis.