Horoscopul din 10 martie 2019. Capricornii fac bani cu sacii și redresează bugetul, Berbecii sunt în scandal cu rudele, Taurii vor să facă bani prin orice mijloace.

Ce anunță horoscopul zilei de duminică pentru zodia ta.

Horoscop 10 martie Berbec

 Începeți ziua hotărât să terminați o lucrare în casă. Un bărbat mai în vârstă din familie va ajută cu bani, dar încearcă să-și impună punctul de vedere. Horoscop 10 martie va sfătuiește să evitați o ceartă, fiindcă altfel riscați să rupeți relațiile. După-amiază primiți o veste bună de la o rudă apropiată. 

Horoscop 10 martie Taur

 Sunteți hotărât să obțineți bani prin orice mijloace. Horoscop 10 martie va sfătuiește să țineți cont de sfaturile unui bărbat mai în vârstă care încearcă să va tempereze. Atenție la tendenta de a va neglija prietenii! Nu merită să va sacrificați tot timpul pentru interese financiare.  Ar fi bine să acordați mai multă atenție relațiilor sentimentale și rudelor mai în vârstă.   

Horoscop 10 martie Gemeni

 S-ar putea să aveți o mică neînțelegere cu partenerul de viață. Eastrolog.ro va sfătuiește să rezolvați această dispută cu blândețe. Spre seară, o vizită la prieteni va poate readuce armonia în cuplu și bună dispoziție. Aveți grijă să nu dați ocazia unor scene de gelozie! 

Citeste si  Fosta luptătoare de wrestling și iepuraș Playboy, Ashley Massaro, a murit la 39 de ani

Horoscop 10 martie Rac

 S-ar putea să fiți puțin confuz, din cauza problemelor sentimentale. Nu va încăpățânați să va rezolvați singur toate problemele! Horoscop 10 martie va sfătuiește să acceptați ajutorul celor apropiați. Sfaturile unei rudenii va ajută să evitați o ceartă în familie.   

Horoscop 10 martie Leu 

 Puteți avea succes la studii, în colaborări și în tranzacții financiare. Toate acestea va pot aduce câștiguri importante. După-amiază sunteți nevoit să plecați într-o călătorie. Să nu va mirați dacă aveți parte de o scenă de gelozie! Horoscop 10 martie va sfătuiește să nu luați nici o decizie în grabă.   

Horoscop 10 martie Fecioară

 Dimineață nervozitatea va poate pune într-o situație neplăcută. Riscați să declanșați o ceartă cu partenerul de viață sau cu o persoană mai în vârstă din familie. Horoscop 10 martie va recomanda să va păstrați calmul și să va concentrați asupra problemelor urgente. Odihniți-va mai mult!   

Horoscop 10 martie Balanță

 În prima parte a zilei, aveți de alergat în stânga și în dreaptă. Sunteți indispus și să aveți tendința de a exagera. Nu fiți încăpățânat, dacă vreți să nu va certați cu persoană iubită! 
Eastrolog.com va sfătuiește să evitați activitățile stresante și să va relaxați.  

Citeste si  Răsturnare de situație în cazul tinerei care a fost găsită moartă într-o pădure din Caraș. Anamaria a fost ucisă și abandonată

Horoscop 10 martie Scorpion

 Începeți ziua plin de energie și entuziasm. Aveți grijă să nu depășiți anumite limite și să nu provocați discuții în contradictoriu cu colegii! După-amiază s-ar putea să aveți o problemă sentimentală neașteptată. Horoscop 10 martie va recomanda să acordați mai multă atenție partenerului de viață.   

Horoscop 10 martie Săgetător

 Aveți ocazia să obțineți cu ușurință câștiguri mărunte, dar eastrolog.ro va sfătuiește să fiți prudent și să evitați speculatiile.  După-amiază s-ar putea să aveți o dispută cu partenerul de viață, dacă refuzați să mergeți în vizită la o rudă. Nu va neglijați prietenii și rudele apropiate!  

Horoscop 10 martie Capricorn

 Va puteți ocupă de probleme financiare. Aveți șanse să redresați bugetul familiei. Dacă vi se propune o colaborare, ar fi bine să nu refuzați. Horoscop 10 martie va recomanda să va consultați și cu partenerul de viață. 

Horoscop 10 martie Vărsător

 Aveți multe de rezolvat, așa că Horoscop 10 martie  va sfătuiește să va stabiliți clar prioritățile. 
 Dimineață sunteți nevoit să faceți cheltuieli neprevăzute, dar necesare. S-ar putea să va ocupați de o problemă urgență a unei persoane dragi din familie.   

Citeste si  Diana şi Aurel, concurenţi în sezonul 5, „Insula Iubirii”. Primele imagini cu cei doi

Horoscop 10 martie Pești

 Este o zi bună pentru a va pune în practică planurile de afaceri. Puteți să progresați considerabil pe plan financiar. Relațiile cu colegii și cu prietenii sunt bune. Din dorință de a fi mai independent, s-ar putea să provocați discuții aprinse în familie. Horoscop 10 martie va recomanda să fiți mai diplomat și să nu refuzați dialogul. 

Loading...