Horoscop astrocafe. Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 15 aprilie 2019. Racii sunt recompensați cu bani, Balanțele sunt în conflict cu prietenii, Scorpionii au parte de surprize la locul de muncă.

Ce anunță horoscopul de luni pentru toate zodiile.

Horoscop astrocafe. Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 15 aprilie 2019.

Racii sunt recompensați cu bani, Balanțele sunt în conflict cu prietenii, Scorpionii au parte de surprize la locul de muncă. Ce anunță horoscopul de luni pentru toate zodiile.

Citește și: Horoscop 2019. Horoscopul lunii mai. Bani și provocări pentru zodii

Horoscop 15 aprilie 2019 Berbec

 O zi care evidentiază relații sentimentale și cele cu copiii. Cheful de distracții și aventuri este prezent, dar ar trebui să ții cont și de starea celor din jur. Persoană iubită îți poate face reproșuri, însă fii sincer și ascultă ce are de zis. Astrele îți trimit imbolduri deosebite în zonă creativității, așa încât poți rezolvă orice situație ivită. 

Horoscop 15 aprilie 2019 Taur 

Energia zilei favorizează activitătilor casnice impreună cu cei dragi. Curățeniile generale, reamenajarea spațiului locativ, mutarea într-o nouă locuința sau reparațiile curente le poți face cu succes. Apăr idei bune legate de achiziționarea unei case sau a unui teren. Conflictele cu membrii familiei sunt frecvențe, de aceea ai nevoie de prudența și răbdare. 

Horoscop 15 aprilie 2019 Gemeni 

 Se pare că ai de făcut o mulțime de drumuri. Întâlnirile și dialogurile pot fi la ordinea zilei. Pe de altă parte este o zi bună pentru demersuri legate de studii pe termen scurt. Examenele și interviurile îți sunt favorizate, cu recomandarea să vorbești sau să scrii doar la subiect. Poți află vești importante legate de cineva drag. Treburi casnice. 

Horoscop 15 aprilie 2019 Rac 

 Este o zi bună pentru cheltuieli cotidiene sau pentru investiții legate de segmental socio-profesional. Tentația cumpărăturilor extravagante îți dă târcoale, de aceea fii prudent. Poți primi cadouri și recompense, însă se pare că autorul lor are un scop bine camuflat. Pe de altă parte, energia vitală fluctuează destul de mult. Dialoguri cu multe persoane. 

Horoscop 15 aprilie 2019 Leu 

 Ești într-o formă de zile de mari. Ai chef de tot și toate, dar bine ar fi să te ocupi doar de propria-ți persoană și de treburile tale. Vizitarea saloanelor de întreținere corporală, programarea unor cursuri de dezvoltare personală și profesională sunt bine susținute din astral. Detasează-te de treburile și oamenii de la serviciu. Apăr cheltuieli neașteptate. 

Horoscop 15 aprilie 2019 Fecioară 

 Astrele îți recomanda discreție. Sunt momente bune pentru plimbări în aer liber, meditații în locuri sfinte și alcătuirea unor noi planuri de viață. Pot ieși la iveală conflicte ascunse bine de mult. Nu răspunde la provocări și selectează prioritătile. Sănătatea este în continuare vulnerabilă. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. 

Horoscop 15 aprilie 2019 Balanța 

 Prietenii îți sunt alături, însă tu nu prea ai chef de nimeni. Poți află vești interesante și unele alarmante legate de cei apropiați. Conflictele cu prietenii pot luă amploare, de aceea se recomanda prudența. Unele relații se pot destrăma defintiv. Spre finalul zilei ai nevoie de odihnă și compania celor dragi. 

Horoscop 15 aprilie 2019 Scorpion 

 Domeniul profesional îți poate oferi surprize deosebite. Dialogurile cu șefii și  cu autoritățile sunt frecvențe. Există variantă accentuării unor conflicte, însă cu prudența și discernământ poți soluționa totul. Spune tot ce te nemulțumește la serviciu și ce așteptări ai tu de la ceilalți. Pe de altă parte, imaginea ta în ochii celorlalți lasă de dorit.  

Horoscop 15 aprilie 2019 Săgetător 

 Relațiile cu străinătatea sunt favorizate în prima parte a zilei. Demersurile legate de o plecare în afară granițelor țării sau de studii universitare le poți face ușor. Chiar dacă lucrurile nu se desfășoară cum ai vrea tu, ai încredere că astrele îți pregătesc surprize frumoase și de folos. Se conturează evenimente deosebite în plan socio-profesional. 

Horoscop 15 aprilie 2019 Capricorn 

 Chestiunile financiare ce privesc banii și bunurile altora alcătuiesc subiectul principal al al zilei. Sunt momente bune pentru achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Se pot pune în discuție aspecte legate de moșteniri sau de partaje, în cazul unui divorț. Există și ceva iz de conflict, de aceea fii prudent și verifică cu atenție toate documentele și oamenii implicați. 

Horoscop 15 aprilie 2019 Vărsător 

 Relațiile parteneriale, colaborarile și proiectele în comun cu alții îți deschid săptămâna. S-ar putea că partenerul de viață sau de afaceri să te provoace la o discuție aprinsă pe teme financiare. Evită combativitatea și ascultă cu atenție ce ți se spune. În privință colaborărilor, unele se pot încheia. Bine ar fi să îți selectezi activitățile și să te ocupi mai mult de ține și de cei dragi.  

Horoscop 15 aprilie 2019 Pești 

 Ești preocupat doar de treburile de la serviciu. Este forfotă în zonă muncii, însă doar forfotă. Relațiile colegiale sunt tensionate. Evită conflictele și ocupă-te doar de treburile tale. Sănătatea este vulnerabilă. Ocupă-te de treburi ușoare și de cele prioritare pentru ține personal. În a două parte a zilei intervin aspecte parteneriale.

Loading...