Horoscop 15 mai 2019. Balanțele au tot felul de blocaje

0
528
Horoscop 15 Mai 2019 Balan Ele Au Tot Felul De Blocaje
Horoscop 15 mai 2019. Balanțele au tot felul de blocaje

Horoscop 15 mai 2019. Gemenii rup relația de cuplu, Taurii pierd controlul propriilor vieți, Balanțele au tot felul de blocaje.

Ce anunță horoscopul de miercuri pentru toate zodiile

Citește și: Horoscop iunie 2019. Ce zodii au parte de schimbări radicale în viață

Horoscop 15 mai 2019 – Berbec

Știm că în ultima vreme ai simțit nevoia să te izolezi, poate să ai momente de intimitate și solitudine, dar miercuri nu e o zi bună să te separi de lume. Dimpotrivă, horoscopul zilei de miercuri te îndemnă să ieși și să socializezi, să împărtășești și să stai în compania oamenilor cu care rezonezi, căci, în acest fel, informațiile, veștile, ponturile și mesajele de care ai nevoie vor ajunge la tine la momentul potrivit. 

Horoscop 15 mai 2019 – Taur

Te-ai obișnuit ca lucrurile să se desfășoare într-un anumit mod în viața ta și să deții controlul, dar uite că nu așa vor sta lucrurile miercuri. Nu vei mai avea pe cine să te bazezi și nici chiar încrederea în forțele tale nu o vei mai avea. Așteaptă-te la schimbări dramatice, dar nu cădea în capcana disperării. Chiar dacă o veste pare neplăcută la început, nu uită că această etichetă este pusă de tine în urma împotrivirii în față necunoscutului. Din orice lucru rău poate răsări și un aspect pozitiv.

Horoscop 15 mai 2019 – Gemeni

În această zi e posibil că o colaborare să se clatine sau să simți că a venit vremea să rupi un parteneriat. Orice schimbare ar surveni în acest segment de viață, ascultă-ți intuiția și fă exact ce simți. Nu e momentul să tragi de o relație, să insiști să rămâi într-un parteneriat, doar pentru că te temi de necunoscut sau nu știi ce vei face după. E momentul să rupi ce e de rupt și să mergi mai departe. Nu e momentul semnării de contracte sau acorduri. Va urma și ziua în care vei ști foarte clar ce dorești să faci și cu cine. 

Citeste si :  Nelu Tătaru a spus când nu va mai fi necesar purtatul măștii: „Atunci vom ajunge la o viață cvasi-normală”

Horoscop 15 mai 2019 – Rac

E momentul să iei o pauză, să te detașezi de toți și de toate! Nu e vorba doar despre pauză de acțiune, ci chiar de pauză de gândire. Implică-te doar în activități relaxante, de autoingrijire și răsfăț pentru a-ți reîncărca rezervorul energetic, căci în ultima vreme te-ai cam risipit preocupandu-te de ceilalți sau făcându-ți griji legat de unele proiecte care avansează greu. Iubește-te mai mult și vei vedea cum veștile bune vor începe să vină. 

Horoscop 15 mai 2019 – Leu

Ai un simț al responsabilității accentuat, fie în ce te privește pe tine și viața ta, fie în ce privește efectele alegerilor tale asupra lumii, poate asupra întregului pământ. Ia măsuri radicale în ce privește alimentația, gândirea, abordarea unor situații din trecut sau a unor relații, atitudinea față de viață în general. Conștientizezi că în anumite privințe nu ai avut o atitudine tocmai sănătoasă și constructivă și că punctul în care te afli nu e cel pe care-l dorești. De aici hotărârea cu care faci toate aceste schimbări. E foarte posibil că, dintr-o puternică dorință de vindecare a vieții tale, să ierți pe cineva, să refaci o relație, să vindeci o parte dureroasă din trecut. 

Horoscop 15 mai 2019 – Fecioară

Experiențele din această zi te ajută să crești spiritual. Realizezi că într-un anumit domeniu de viață te complaci, și, mai mult decât atât, simți că ai mai fost în acest punct și în trecut. A sosit timpul să iei o decizie: fie rămâi pe drumul cunoscut, dar nesatisfăcător, fie mergi către necunoscut, chiar dacă nu știi la ce să te aștepți pe parcurs! Toate evenimentele au rolul de a te ajuta în procesul de creștere.

Citeste si :  Raed Arafat: Majoritatea lucrurilor care ne apropie de o viaţă normală probabil se vor rezolva până pe 15 iunie

Horoscop 15 mai 2019 – Balanță

Simți multe blocaje în viața ta, miercuri. În această zi ești provocat să te împaci cu un tipar vechi, după ce-l privești cu atenție și-l conștientizezi. Apoi, mai trebuie să te ierți pentru orice alegere trecută pentru care te-ai învinovățit, pentru a putea merge mai departe, senin și împăcat cu tot ce-a fost. Acceptă tot ce ai fost până acum și mergi înainte senin!

Horoscop 15 mai 2019 – Scorpion

Traversezi o perioadă absolut minunată! Este o zi în care poți avea revelații valoroase, poți lansa intenții puternice în urma unor idei clare și ingenioase sau poți începe, pur și simplu, o viață nouă. Bucură-te de acest început, fii gata să primești cu toată ființă acest moment al adevărului și lasă Spiritul să te ghideze în toate alegerile pe care le faci. Nu e nevoie să știi cum vor decurge lucrurile în viitor, bazează-te pe intuiția cu care ai fost înzestrat.

Horoscop 15 mai 2019 – Săgetător

Sigur că te afli într-un moment de blocaj, în care sunt necesare niște decizii radicale și cu impact pe termen lung asupra vieții tale. Cu toate acestea, ești tentat să faci compromisuri, să alegi calea comodă, lăsându-i pe alții să aleagă pentru tine sau stând pe loc pur și simplu. Nu uită însă că, ori de câte ori te complaci și pasezi responsabilitatea, îți cedezi puterea altora. Asta te lasă vlăguit, frustrat, nefericit. Fii sincer față de tine și spune lucrurilor pe nume în orice situație!

Citeste si :  Raed Arafat: Majoritatea lucrurilor care ne apropie de o viaţă normală probabil se vor rezolva până pe 15 iunie

Horoscop 15 mai 2019 – Capricorn

Știi ceva? E” în regulă să nu știi!” E în regulă să greșești! Aceasta este lecția horoscopului de miercuri. Capricornii tind să facă totul perfect, sau, cel puțin, așa speră, și nu acceptă erori. Dar erorile sunt umane, iar când vei învăța asta, vei înceta să te mai autodistrugi prin critici pe care cel mai mult tu ți le faci! Greșim și învățăm: asta e regula de aur a zilei pentru ambițioșii capricorni.

Horoscop 15 mai 2019 – Vărsător

O zi care te va scoate fără să vrei din iluzii pe care singur ți le-ai făcut. Te-ai amăgit că poți salva pe cineva, ai făcut multe eforturi pentru asta, uneori ai fost înverșunat și invaziv din dorința de a ajuta la vindecarea și schimbarea cuiva din preajmă. Eforturile tale au fost în zadar, iar acum e momentul să înțelegi că dorință ta de a salva pe altcineva este, de fapt, dorință de a te salvă pe tine. Nu mai oscila între iubire și frică! 

Horoscop 15 mai 2019 – Pești

Ești o minunată sursă de creativitate și inspirație, iar în această zi e timpul să conștientizezi și tu asta. Ai idei mărețe și relații sau proiecte noi se pot naște acum, atât de firesc și natural. Da-le curs, bucură-te de tot ce apare nou și insolit, fii pregătit pentru o reinventare și împrospătare a vieții tale. În această zi poți să simți, la propriu, intervenția Divinității și atingerea Îngerilor. Primește-le darurile!