Horoscop 16 mai 2019. Capricornii au certuri cu șefii

0
605
Horoscop 16 Mai 2019 Capricornii Au Certuri Cu Efii
Horoscop 16 mai 2019. Capricornii au certuri cu șefii

Horoscop 16 mai 2019. Berbecii își rănesc partenerii de viață, Capricornii au certuri cu șefii, Peștii sunt susținuți puternic de astre la capitolul bani.

Ce anunță horoscopul zilei de joi pentru toate zodiile.

Horoscop 16 mai 2019 – Berbec

Se pare că astăzi trebuie să te ocupi de partenerul de viață. Sunt posibile dialoguri aprinse, fapt pentru care se recomandă multă prudență. Ești combativ și poți răni foarte ușor cu vorbele sau cu privirea. Ascultă ce au de zis ceilalți, pune în balanța cu ceea ce îți dorești tu și apoi acționează în consecință.

Proiectele sau colaborarile în care ești implicat pot cunoaște reconfigurări, dar totul este spre binele tău suprem. 

Horoscop 16 mai 2019- Taur

O zi cu multă agiatie la serviciu. Ai vrea tu să rezolvi cât mai multe, însă nu prea ai energie. Relațiile colegiale sunt disonante, iar șefii sunt de negăsit. Dozează-ți eforturile, ocupă-te doar de treburile tale și nu răspunde la provocările celor din jur. Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism.

Folosește remedii naturiste, stai mai mult în natură și programează-ți vacanțe. 

Horoscop 16 mai 2019- Gemeni

Tu ești maestrul de ceremonii astăzi pentru intregul Zodiac. Veselia li cheful de aventuri de care dai dovadă îți pot crea neplăceri în relația cu persoana iubită. Fii prudent, dozează-ți euforia și ține cont și de stările celorlalți. Pentru alții, copiii vor fi in prim-plan.

Sunt momente bune pentru a te ocupa de un hobby. Este vremea să-ți redefinești felul în care abordezi iubirea, implicațiile ei și propriile tale nevoi de singurătate.

Horoscop 16 mai 2019- Rac

Energia astrală de astăzi îți favorizează treburile gospodărești. Este o zi bună pentru curățenii generale, reparații curente sau reamenajari interioare. Se poate pune problema achiziționării unui teren sau a unei locuințe noi. Însă ai tendința ta este de a te ocupa mai mult de domeniul profesional în detrimentul vieții personale.

De aceea, relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, însă cu răbdare și discernamant vei rezolva totul așa cum vrei tu.

Horoscop 16 mai 2019- Leu

Se pare că astăzi trebuie să faci mai multe călătorii pentru a rezolva diverse. Întâlnirile cu neamurile și cu prietenii apropiați pot fi frecvente. Apar vești interesante, dar acordă-le atenție doar celor care îți sunt de folos. Pe de altă parte sunt momente bune de a te gândi la parcurgerea unor forme de școlarizare pe termen scurt ce te vor ajuta cât de curând să obții un loc de munca mai bun sau la cel actual sa promovezi.

Horoscop 16 mai 2019 – Fecioară

Banii și beneficiile lor îți vor da bătăi de cap astăzi. Ai vrea să econimisesti ceva, însă s-ar putea să fii nevoit să cheltuiești pentru nevoile altora. Selectează prioritățile și nu da frâu liber tentației cumpărăturilor. Poți primi cadouri sau recompense de la un loc de muncă.

Chiar dacă situația bugetului de venituri și cheltuieli te nemulțumește, cu răbdare și discernământ lucrurile se vor redresa. Evită eforturile prea mari.

Horoscop 16 mai 2019- Balanță

Minunată zi pentru tine. Ai energie, chef de tot și toate, dar bine ar fi să te rezumi doar la treburile personale. Astrele te sfătuiesc să mergi la un salon de întreținere corporală, să-ți programezi cursuri de dezvoltare personală și relațională sau pur și simplu să pui ordine în lucruri și activități.

Relațiile parteneriale sunt conflictuale. Există tensiuni în acest sector, iar răsturnările de situație pot fi frecvente.

Horoscop 16 mai 2019- Scorpion

Astrele te sfătuiesc să fii cât mai discret astăzi. Nu prea ai chef de nimeni și de nimic, pentru că sufletul tău are nevoie de detașare de forfota vieții cotidiene. Evită eforturile prea mari și provocările celorlalți. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului renal și secundar pe segmentele capului.

La serviciu este o perioadă delicată, însă cu prudență și discernământ vei depăși totul cu bine. Odihnește-te mai mult!

Horoscop 16 mai 2019- Săgetător

Prietenii îți sunt alături. Întâlniri, dialoguri, sfaturi de taină, toate apar în jurul tău că într-un carusel minunat. Vin către tine multe informații prețioase pe care ar trebui să le reții sau să le notezi. Totuși, unele persoane din anturajul tău nu sunt ceea ce păr și ar trebui să fii prudent.

Vorbește mai puțin, ascultă mai mult și nu îți divulga punctele slabe. Spre seară, adună-i pe cei dragi la o reuniune amuzantă.

Horoscop 16 mai 2019- Capricorn

Ar trebui să-ți îndrepți atenția spre relațiile cu șefii. Sunt posibile discuții contradictorii, reproșuri. Fii prudent și ascultă pe îndelete ce ți se spune. De reținut că dreptatea este deocamdată de partea celorlalți. Manifestarea personalității tale lasă mult de dorit, așa încât ar fi binevenite unele corecții de relaționare cu ceilalți.

În după-amiază zilei, astrele te sfătuiesc să te ocupi de treburile gospodărești și de problemele membrilor familiei. 

Horoscop 16 mai 2019- Vărsător

Relațiile cu străinătatea revin în atenție. Ori vei stă de vorba cu cineva aflat departe de granițele țării, ori te vei gândi la demersuri pentru o călătorie importantă. Pe de altă parte sunt momente bune pentru a te ocupa de studii pe termen lung.

Dacă ești nevoit să susții examene sau interviuri fii prudent, deoarece tendința de a vorbi mai mult decât trebuie și pe lângă subiect este la cote înalte. 

Horoscop 16 mai 2019-Pești

Chestiunile financiare sunt bine susținute de către astre. Recomandabil este să-ți verifici bugetul de venituri și cheltuieli. Achita taxele, impozitele sau în funcție de caz, ocupă-te de relațiile cu insituțiile bancare. Evită speculațiile financiare și cheltuielile pe mofturi.

În după-amaiza zilei detașează-te de cotidian și întoarceți privirea către lațurile spirituale ale vieții. Sunt moment bune pentru a delimita clar esențele și aparențe.

Sursa: astroportal.com