Horoscop 17 iunie 2019. Chef de aventură pentru cei din zodia Leu

0
523
Horoscop 17 Iunie 2019 Chef De Aventur Pentru Cei Din Zodia Leu
Horoscop 17 iunie 2019. Chef de aventură pentru cei din zodia Leu

Horoscop zilnic 17 iunie 2019. Bani în plus la salariu pentru Săgetător, sfârșit de etapă profesională pentru Taur, chef de aventură pentru Lei.

Ce anunță horoscopul de luni 17 iunie 2019 pentru fiecare zodie !!!

Horoscop 17 iunie 2019 Berbec

Ziua debutează cu aspect referitoare la relațiile cu străinătatea. S-ar putea să afli vești de la cineva aflat departe de țara sau te poți ocupă cu succes de aspectele necesare unei călătorii. La serviciu, un șef îți poate face reproșuri. Fii prudent, orientează-ți eforturile către ce ai de făcut și explică-te în cuvinte puține, dar esențiale. Spre sfârșitul zilei, retrage-te în mijlocul familiei.

Horoscop 17 iunie 2019 Taur

În prima parte a zilei sunt momente bune de a-ți achita taxele, impozitele sau datoriile. Se finalizează o etapă de câștig de la și prin alții. Pe de altă parte, se vor evidenția și aspecte referitoare la mosteneri și partaje. În a două parte a zilei se poate pune problemă unei călătorii în străinătate sau de a te înscrie la un curs de lungă durată. La finalul zilei, delectează-ți sufletul cu un film bun sau cu o plimbare în aer liber.

Horoscop 17 iunie 2019 Gemeni

Începutul săptămânii îți aduce în prim-plan relațiile parteneriale și colaborarile în care ești implicat sau vrei să te implici. S-ar putea să fii nemulțumit de unii colaboratori sau de stadiul în care se află un proiect. Probabil că banii sunt pricină, dar și modul în care cei implicați își fac treabă. Bine ar fi să ai în vedere achitarea datoriilor. Spre finalul zilei, detașează-te de forfotă cotidiană și meditează într-un loc sfânt.

Horoscop 17 iunie 2019 Rac

Ziua începe cu treburile de la serviciu. Îți propui să rezolvi multe și mărunte, dar spor și chef nu prea ai. Atenție că organismul este destul de obosit, recomandabil fiind să-ți dozezi eforturile și să te ocupi doar de treburile de rutină. Partenerul de viață te poate provocă la un dialog aprins sau colaboratorii din cadrul unui proiect în care ești implicat îți pot solicita ajutorul.

Horoscop 17 iunie 2019 Leu

La începutul zilei ești vesel, pus pe glume și cu chef de aventuri. Cei din jur nu îți susțin starea, de aceea controlează-ți reacțiile. La serviciu se întrezărește mult de lucru și relațiile colegiale sunt tensionate. Concentrează-ți eforturile pe ce ai de făcut și evită provocările altora. Fii prudent în privință sănătății. Folosește doar remedii naturiste și odihnește-te mai mult.

Horoscop 17 iunie 2019 Fecioară

Treburile casei și problemele membrilor familiei sunt temă primei părti a zilei. S-ar putea să fii nevoit să ai grijă de cineva bolnav sau să faci mici drumuri pentru a-i rezolvă unele probleme. Relația cu persoană iubită sau cu copiii este tensionată și bine ar fi să-i acorzi atenție. Cheful de distracții și aventuri este la cote înalte. Pentru sfârșitul zilei, adună-i pe cei dragi la o petrecere surpriză.

Horoscop 17 iunie 2019 Balanță

Dacă în prima jumătate a zilei ești mai mult pe drumuri, în a două vei stă mai mult acasă. Sunt posibile întâlniri și dialoguri interesante cu neamurile și cu prietenii apropiați. Este nevoie să te implici în treburile familiei, chiar dacă gândurile tale zboară în altă parte. Nostalgia copilăriei te va cuprinde spre finalul zilei. O vizită în locurile natale sau dialogul cu o rudă dragă îți pot alină dorul de vremurile trecute.

Horoscop 17 iunie 2019 Scorpion

În primele ore ale dimineții au succes rezolvarea unor chestiuni financiare. Tendința de a cheltui peste măsură este destul de mare, de aceea fii prudent și rezumă-te la strictul necesar. În partea a două a zilei se întrezăresc mai multe drumuri de făcut pe distante scurte. Rudele și prietenii apropiați îți pot solicita ajutorul, așa încât rezolvă-ți treburile tale, dar dă-le și lor o mână de ajutor.

Horoscop 17 iunie 2019 Săgetător

Este o zi bună pentru vizite la un salon de întreținere corporală sau pentru a începe o dietă estivală. Capitolul financiar îți poate da ceva bătăi de cap, dar sunt momente pasagere. S-ar putea să primești cadouri, recompense sau vești legate de de condițiile și remunerația de la un loc de muncă. Stările tale de șpriț fluctuează și te pot epuiza. Dozează-ți eforturile și odihnește-te mai mult.

Horoscop 17 iunie 2019 Capricorn

În prima parte a zilei va persistă dorință de interiorizare. Sunt momente bune pentru o analiză atentă a ceea ce se petrece în jurul tău și pentru a-ți trasă noi direcții de viață. Spre sfârșitul zilei te vei simți mult mai bine, reușind să te întorci în mijlocul anturajului refăcut și cu planuri noi, pe care bine ar fi să la ții doar pentru ține. Dozează-ți eforturile și evită spațiile aglomerate!

Horoscop 17 iunie 2019 Vărsător

O zi controversată. Ești preocupat de veștile aflate de la un prieten sau protector, dar nu sunt motive de îngrijorare. Organsimul îți poate da semne de oboseală, astfel încât, în partea a două a zilei rezervă-ți momente de liniște și meditație. Unele aspecte de la serviciu te pot nemulțumi. Deteaseaza-te de iureșul vieții cotidiene și orientează-ți gândurile doar către sufletul tău.

Horoscop 17 iunie 2019 Pești

Activitățile din domeniul profesional îți deschid săptămâna. S-ar putea să fii nevoit să-ți explici deciziile și modul de rezolvare a sarcinilor de serviciu. Tendința de a exagera este la cote înalte. În a două parte a zilei, un protector important îți poate da sfaturi bune. Chiar dacă nu îți place ce auzi, ia aminte și reține totul. Momente favorabile de a dialoga cu prietenii.

Sursa Foto: 123rf.com