Horoscop 20 decembrie 2018. Taurii, provocați de destin! Prin ce greutăți trec azi

0
550
Horoscop 20 Decembrie 2018
Horoscop 20 decembrie 2018

Horoscopul din 20 decembrie vă recomandă să nu escaladați tensiunile. Astrele pun zodiile la mari încercări. Previziunile zilei pentru toate zodiile.

Horoscop 20 decembrie Berbec

 Iarăși revine în atenția ta capitolul financiar, în speță veniturile tale din activitatea desfășurată la un serviciu. Este adevărat că nemulțumirile ating cote înalte vizavi de condițiile de muncă și de salarizare, însă tocmai aici este provocarea majoră a destinului. Obișnuiește-te să faci un pas înapoi în situațiile tensionate și să meditezi la cele petrecute. Ai nevoie să-ți reformulezi scară valorilor personale. Vei învăța să îți calci pe inimă, să lași orgoliul la o parte pentru a câștiga pe viitor.

Horoscop 20 decembrie Taur 

 O zi cu multe stări contradictorii, dar și cu evenimente contrastante. Tensiunea din sufletul tău poate răbufni destul de neplăcut față de ceilalți, de aceea fii prudent. Ar fi bine să-ți canalizezi surplusul de energie în activități ușoare care îți fac plăcere. Ești nemulțumit de tot ce se petrece în preajmă ta, însă depinde doar de ține cum te raportezi la evenimentele exterioare. 

Horoscop 20 decembrie Gemeni

 În prima parte a zilei ești retras și cufundat în gândurile tale. Sănătatea este foarte vulnerabilă, așa încât dozează-ți eforturile și ocupă-te de treburi ușoare. De evitat pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Atenție că după-amiază, un văl energetic te va  stimula mult, îmboldindu-te să treci foarte ușor de la o stare de spirit la altă. 

Horoscop 20 decembrie Rac

Este momentul să recunoști că relațiile de prietenie vechi te împiedică să mergi mai departe în viață. Vei începe să înțelegi și să privești cu alți ochii oamenii care până nu demult îți erau alături și te susțineau într-un fel sau altul. Cei din preajmă ta ridica nedumeriți din umeri, în momentul în care îți expui noile idei sau planuri de viitor. Evită compromisurile!   

Horoscop 20 decembrie Leu

 Imaginea ta publică este pusă sub lupă astăzi. Un șef te poate chemă la raport sau dacă participi la întâlniri importante, oficiale, va trebui să iei cuvântul și să prezinți ultimele noutăți de la serviciu. Pregătește-te serios, pentru că în ultimul timp ai fost foarte ocupat cu treburile casei și familiei, neglijând astfel domeniul profesional. Folosește cuvinte puține, concise și dovezi palpabile. 

Horoscop 20 decembrie Fecioară

 Sunt momente favorabile pentru a te gândi la abordarea unor studii și cercetări pe termen lung. Poate fi vorba despre reluarea unor secvențe de învățare care au fost parcurse parțial sau incorect, însă te poți orienta și către domenii total noi. Gândește-te pe îndelete și alege cu grijă, pentru că se prefigurează trasee profesionale pe termen lung la care ai nevoie de studiile începute în această perioadă. 

Horoscop 20 decembrie Balanță

 Ziua este favorabilă achitării taxelor, impozitelor sau altor tipuri de datorii. De reținut că trebuie să te bazezi mai mult pe veniturile tale, decât pe cele ale partenerului de viață sau pe cele provenite din colaborări profesionale. Deocamdată beneficiezi de suficienți bani pentru un trăi decent. Tendința de a cheltui peste măsură îți va creă neplăceri cu cei din jur. Rezumă-te doar la strictul necesar! 

Horoscop 20 decembrie Scorpion

 Relațiile parteneriale sunt tensionate, pe de o parte datorită partenerilor sau colaboratorilor, însă pe de altă parte și tu ești combativ și pus pe hartă. Controlează-ți stările și fii înțelegător cu ceilalți. În sufletul tău predomina senzația că ești neînțeles sau neacceptat de cei din preajmă, însă ești subiectiv și sunt doar senzații momentane. Privește și bucură-te doar de partea plăcută a vieții tale actuale. 

Horoscop 20 decembrie Săgetător

 Zi delicată la capitolul sănătate. Sistemul uro-genital și gâtul sunt vulnerabile. Dozează-ți eforturile și odihnește-te mai mult. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil! Rezultatele pot ieși eronate și de aici să se deschidă un șir lung de neplăceri. Pe de altă parte, în sferă profesională este agitație. 

Horoscop 20 decembrie Capricorn

 Din când în când, astrele îți reamintesc despre faptul că ai nevoie să-ți modifici atitudinea față de persoană iubită și față de copiii. Astăzi sunt momente tensionate în sferă afectivă și foarte ușor se pot iscă conflicte pe termen lung. Ar fi bine să te detașezi de cei dragi și să-i lași în pace pentru a-și trăi viață cum doresc. 

Horoscop 20 decembrie Vărsător

 Cu greu te poți desprinde astăzi de casă și familie. Pe de o parte este nevoie să te ocupi de treburi gospodărești, pe de altă ai dori să stai mai mult de vorba cu membrii familiei. Sunt momente bune de a află lucruri interesante despre trecutul familiei din care provii. Totuși evită să te afunzi prea mult în oceanul sentimental generat de contextul astral. 

Horoscop 20 decembrie Pești

 Astăzi ar fi bine să te gândești la un mod nou de relaționare cu rudele și prietenii apropiați. Mentalul îți este confuz și cu greu îți poți adună gândurile. De aici și comunicarea cu cei din jur are de suferit. Tensiunile dintre ține și ceilalți sunt frecvențe, de aceea fii prudent. S-ar putea să fie nevoie să reiei secvențe de învățare care au fost parcurse incorect sau au rămas nefinalizate.