Horoscop 24 iunie 2019
Horoscop 24 iunie 2019

Berbec

Aspectele astrale care se configurează la începutul acestei săptămâni ar putea scoate în evidenţă unele angoase, frustrări sau regrete acumulate peste ani, iar dacă nu eşti atent(ă), acestea ţi-ar putea înceţoşa raţiunea, determinându-te să faci sau să spui lucruri pe care ai putea să le regreţi cândva mai târziu. Ai nevoie de mai mult timp cu tine însuţi(ăţi) pentru reflecţie şi introspecţie. 

Taur

Dacă ai investit nişte sume serioase într-un plan de viitor sau un proiect de grup, s-ar putea ca astăzi să-ţi dai seama că ar mai fi trebuit să aştepţi până când se lămureau unele chestiuni incerte sau se puneau la punct ultimele detalii. S-ar putea ca alţi(te) naitivi(e) să fi împrumutat nişte bani unor prieteni, iar aceştia să întârzie cu restituirea împrumuturilor.

Gemeni

În cazul în care activezi în cadrul unui parteneriat de afaceri, eşti implicat(ă) într-o afacere cu persoana iubită sau ai tot avut parte de tensiuni în raport cu şefii, se prefigurează o zi complicată pentru tine. Există posibilitatea ca unele situaţii neconfortabile să se accentueze şi să producă şi mai multe scântei între voi.  

Rac

Pentru tine, nimic nu merge conform planului şi pe deasupra, ţi se mai pun în cârcă şi sarcini suplimentare care au un grad de dificultate prea mare, nu figurează în fişa postului tău sau poate vin la pachet cu termene-limită şi aşteptări greu de satisfăcut. Norocul face că eşti într-o dispoziţie bună astăzi şi reuşeşti să treci peste aceste încercări fără prea mari probleme. 

Leu

Pare că te frustrează astăzi ceva la relaţia de cuplu sau în raport cu unul dintre prieteni. S-a creat poate o legătură de co-dependenţă între voi care a transformat acel ceva frumos pe care îl aveaţi într-un ataşament toxic. Probabil că aţi măturat vreme prea îndelungată nemulţumiri şi frustrări sub preş, iar acum îţi arată în sfârşit colţii. Deschide-te în faţa lor, asumă-ţi ceea ce ai de spus şi situaţia se va schimba în bine. 

Fecioară

Te regăseşti probabil în situaţia în care ţi-e dificil spre imposibil să dai dovadă de aceeaşi implicare în cuplu, pe plan profesional şi în gospodărie, iar partenerul nu se arată prea înţelegător cu lipsa ta de management eficient al resurselor şi timpului. Viitorul sună bine pentru voi dacă dai dovadă de deschidere.

Balanţă

Pe plan profesional, s-ar putea să întâmpini astăzi tot felul de obstacole care mai de care mai greu de depăşit. Cele mai solicitante par a fi însă acelea care se conturează în raport cu colegii de muncă. 

Scorpion

Dacă te afli în poziţia în care te pregăteşti de concediu, s-ar putea să realizezi că n-a fost o idee prea bună să trenezi până în ultimul moment cumpărarea biletelor. Aşa se face că te regăseşti acum în situaţia de a plăti mai mult decât te-ai aşteptat, iar bugetul de vacanţă ar putea avea de suferit în consecinţă. 

Săgetător

O chestiune de familie sau de ordin casnic riscă să producă tensiuni între tine şi persoana iubită. Este cât se poate de clar că vă este greu să faceţi front comun şi să o abordaţi într-un mod cu care fiecare dintre părţi este de acord. Amănuntul care pare că s-a scăpat din vedere este acela că uneori mai trebuie să facţi compromisuri pentru ca lucrurile să se mişte. 

Capricorn

Atârnă pe umerii tăi responsabilităţi mari perioada aceasta, iar modul în care îţi afectează capacitatea de rămâne stăpân(ă) pe situaţie în ciuda tuturor obstacolelor nu este cel mai fericit. Este evident faptul că eşti epuizat(ă) şi stresat(ă) peste poate şi că tonul ridicat pe care îl abordezi de un timp încoace nu face decât să complice şi mai mult lucrurile. Ai mai multă grijă de tine, vorbeşti despre greutăţile prin care treci şi caută ajutor. 

Vărsător

Se apropie perioada concediilor, ai angajamente sociale la care trebuie să participi, iar zilele de naştere ale persoanelor importante din viaţa ta trebuie să iasă exact aşa cum îţi doresct. Toate acestea planează greu asupra bugetului de care dispui perioada aceasta, iar cheltuielile par să nu mai contenească. 

Peşti

Când vine vorba să-ţi împarţi timpul echitabil între carieră şi domeniul domestic, pare că eşti depăşit(ă) de situaţie. Pur şi simplu nu dispui de energia necesară să faci faţă cu brio presiunii la serviciu, iar odată ajuns(ă) acasă, să te mai poţi ocupa la standarde înalte de toate treburile pe care le implică traiul în comun şi viaţa de familie.

Loading...