Horoscop 4 decembrie 2018
Horoscop 4 decembrie 2018

Horoscopul din 4 decembrie 2018 vă recomandă să profitați de aspectul astral favorabil ai zilei – planul financiar e bine susținut de Zodiac. O zodie are parte de certuri în familie, ghionion în amor.

Riscă să rămână singură de Sărbători!

Horoscop 4 decembrie Berbec

Horoscop bani Berbec: Aveți ocazia de a câștiga sume mari de bani și, astfel, să va consolidați situația financiară, care va ajută să va asigurați confortul, ceea ce înseamnă o altă etapă de viață.

Horoscop sănătate Berbec: Pentru că sistemul dumneavoastră imunitar începe să funcționeze mai bine și va sugerăm să-i dați o mână de ajutor și să includeți în alimentație usturoiul, de preferința crud.

Horoscop dragoste Berbec: Relațiile de familie sunt foarte plăcute, încât va creeza momente deosebit tandre și iubitoare.

Horoscop carieră Berbec: Soarele apare din nou pe stradă dumneavoastră, când atrageți bunăvoință șefilor care va oferă posibilitatea unei promovări sau a unei călătorii profesionale.

Horoscop 4 decembrie Taur

Horoscop bani Taur: Venitul dumneavoastră va crește brusc, favorizat de o situație norocoasă, ivită din senin.

Horoscop sanatateHoroscop sănătate Taur: Vi se rezolvă tulburările de somn, acea alternantă între insomnie și somn lung, dar neodihnitor. Circulația periferică, la nivelul picioarelor și gambelor se activează și ea.

Horoscop dragosteHoroscop dragoste Taur: Perioadă este promițătoare în căutarea unei relații, întâlnirile pot fi cu totul surprinzătoare sau intermediate de vreun prieten.

Horoscop carieraHoroscop carieră Taur: Carieră dumneavoastră ia avânt, va puteți implică cu folos în proiecte cu caracter social și umanitar.

Horoscop 4 decembrie Gemeni

Horoscop bani Gemeni: Vi se oferă o frumoasă ocazie de investiție care are drept rezultat câștiguri materiale și financiare.

Horoscop sănătate Gemeni: Venus va aduce primvara în inimi care funcționează bine și protejează întregul sistem circulator.

Horoscop dragoste Gemeni: Surprizele din viață dumneavoastră sunt plăcute, cum ar fi legarea unor noi prietenii sau o comunicare inspirată, vioaie și eleganță cu partenerul de viață

Citeste si  „De câte ori iubitul meu vrea să facem dragoste, mi se întâmplă ceva bizar. Simt că iau foc. Din acest motiv, ascund un secret incredibil”

Horoscop carieră Gemeni: Trăiți un moment prielnic pentru a va găsi un job nou, pentru a schimbă orientarea profesională spre folosul dumneavoastră.

Horoscop 4 decembrie Rac

Horoscop bani Rac: O idee care va poate veni, discutând cu cineva din familie, se poate concretiza într-un proiect nou de investiție care să va aducă profit.
Horoscop sănătate Rac: Preveniți puseurile de tensiune printr-un tratament adecvat și printr-un regim alimentar riguros.

Horoscop dragoste Rac: Fiți prezenți când e vorba de iubire, fiindcă veți descoperi dragostea cea adevărată și necondiționată.

Horoscop carieră Rac: Simțiți nevoia de a va manifestă mai din plin creativitatea, având că rezultat o uluitoare ascensiune socială și economică.

Horoscop 4 decembrie Leu

Horoscop bani Leu: Venitul dumneavoastră va crește brusc, favorizat de o situație norocoasă, ivită din senin.

Horoscop sănătate Leu: Energia corporală va fi la cote înalte, va veți simți protejați și ghidați de forțe divine în menținerea sănătății fizice și mentale.

Horoscop dragoste Leu: La capitolul dragoste aveți lipsuri mari. Se anunță o perioadă de certuri, despărțiri. Mare atenție la încăpățânarea caracteristică și evitați măracra cum, în prag de sărbători, să mai escaladați conflictele.

Horoscop carieră Leu: Nu va vor lipsi tenacitatea, încrederea și voința de a reuși în viață, de a găsi un nou serviciu.

Horoscop 4 decembrie Fecioară

Horoscop bani Fecioară: Primele lichidități pot sosi curând și s-ar putea să fie mai substanțiale decât va așteptați.

Horoscop sanatateHoroscop sănătate Fecioară: Energia dumneavoastră fizică se cere consumată pentru a nu se transformă în energie nervoasă; însă mișcarea trebuie făcută cu moderație pentru a proteja tensiunea arterială.

Horoscop dragoste Fecioară: Este cel mai frumos moment din viață dumneavoastră, sunteți mulțumiți de relația pe care o aveți, încât va puteți căsători.

Horoscop carieră Fecioară: Aceia dintre dumneavoastră, care au nevoie de suportul autorităților, pot miză pe el; este posibil că proiectele de care va apucați să includă și o latură artistică.

Citeste si  Super silueta de plaja, cu Carmen Bruma. Cum poti slabi rapid pana la 8 kilograme

Horoscop 4 decembrie Balanță

Horoscop bani Balanța: Sunteți puși pe făcut bani, cu șanse foarte frumoase de reușită care să va facă viață mai bună, mai prospera.

Horoscop sănătate Balanța: Venus va aduce primvara în inimi care funcționează bine și protejează întregul sistem circulator.

Horoscop dragoste Balanța: Sunteți guvernat de Neptun, planetă dragostei și a îndrăgostirii, a iubirii necondiționate, a empatiei, a uniunii profunde dintre oameni.

Horoscop carieră Balanța: Nu cruțați nici un efort în a va duce ambițiile și planurile la înfăptuire în plan profesional.

Horoscop 4 decembrie Scorpion

Horoscop bani Scorpion: Aveți spor și fler în rezolvarea problemelor bănești care va vor aduce confort, stabilitate materială și financiară.

Horoscop sănătate Scorpion: Starea dumneavoastră de sănătate are efecte pozitive pentru zonă lombara a coloanei vertebrale și pentru nervul sciatic.

Horoscop dragoste Scorpion: Partenerul de cuplu nu pierde nici o ocazie pentru a va fură un zâmbet și o declarație de dragoste scurtă și romantică așa cum va place.

Horoscop carieră Scorpion: Steaua uluitor de norocoasă va ajută să primiți recunoașterea profesională pe care o meritați sau pentru care ați muncit în șir.

Horoscop 4 decembrie Săgetător

Horoscop bani Săgetător: Sunteți binecuvântați cu bunăstare și starea financiară se va îmbunătăți simțitor.

Horoscop sănătate Săgetător: Oficial va merge mai bine, mai ales celor porniți la drum, cărora nu le mai bate inimă să iasă din piept.

Horoscop dragoste Săgetător: Ocupați-va, cu toată eleganță și amabilitatea ce va caracterizează, de vindecarea relațiilor de familie; poate fi o reconciliere la un nivel foarte profund, care să va facă să va simțiți reconectați la neamul din care va trageți.

Horoscop carieră Săgetător: Veți câștiga admirația și respectul colegilor și a prietenilor pentru realizările dumneavoastră, veți cunoaște o lume nouă, veți avea ocazia să va consolidați colaborarile în plan profesional.

Citeste si  Cum alungi tristețea din viața ta, în funcție de zodie! Taurii trebuie să ignore părerea celorlalți despre ei

Horoscop 4 decembrie Capricorn

Horoscop bani Capricorn: Va aruncați în proiecte profesionale tumultoase din care puteți înregistra câștiguri substanțiale.

Horoscop sanatateHoroscop sănătate Capricorn: Odihnă face minuni pentru recuperarea energiilor, dar ulterior este nevoie să faceți mișcare pentru că enrgia să nu stagneze.

Horoscop dragoste Capricorn: Cererile de afecțiune va solicita mult și de aceea încercați să le faceți față cu brio.

Horoscop carieră Capricorn: După progresul realizat, va sfătuim să duceți la bun sfârșit tot ce a rămas nefinalizat din proiectele dumneavoastră trecute.

Horoscop 4 decembrie Vărsător

Horoscop bani Vărsător: Pluton aduce în prim-plan resurse materiale și financiare pe care le obțineți împreună cu o persoană de care sunteți atașați emoțional.

Horoscop sănătate Vărsător: Starea dumneavoastră emoțională evoluează dinspre bine spre foarte bine, o stare optimistă și entuziastă care va poate garanta o sănătate de fier.

Horoscop dragoste Vărsător: Veți fi binecuvântați cu dragoste, fiindcă sunteți nu numai ce gândiți și inventați, ci și ceea ce simțiți sau visați, sunteți ceea ce credeți.

Horoscop carieră Vărsător: Sfătuiți-va în taină cu aliații dumneavoastră de la serviciu; împreună puteți elabora un plan profesional care v-ar putea propulsa în carieră.

Horoscop 4 decembrie Pești

Horoscop bani Pești: Aceia dintre dumneavoastră, care se pregătesc să aibă un nou serviciu, au mare spor la negociat și câștigul salarial poate crește considerabil.

Horoscop sănătate Pești: Că să fiți în siguranță în privință sănătății fizice, feriți-va de băuturi reci și de plimbări la munte.

Horoscop dragoste Pești: Cererile de afecțiune va solicita mult și de aceea încercați să le faceți față cu brio.

Horoscop carieră Pești: Nu cruțați nici un efort în a va duce ambițiile și planurile la înfăptuire în plan profesional.

Loading...
loading...