Horoscop 8 Decembrie 2019

Horoscop 8 decembrie 2019. Leii trebuie să înceapă să renunțe la prejudecăți. în timp ce Peștii fac eforturi mari pentru a-și apăra imaginea. Citește previziunile pentru toate zodiile.

Horoscop 8 decembrie 2019 – Berbec

Este o zi care te invită să fii generos în sentimente, elegant în exprimare și grațios în gesturile pe care le faci față de cei din jur. A venit momentul să te oferi pe tine ca exemplu.

Horoscop 8 decembrie 2019 – Taur

Sunt posibile momente din care nu vei înțelege mare lucru, din cauza diferenței dintre realitate și dorințele tale. Dacă ai fost suficient de realist până acum, nu vei observa mare lucru.

Horoscop 8 decembrie 2019 – Gemeni

Se poate sparge balonul de săpun în care ai tot suflat anul acesta – minunata ta relație de cuplu sau alte parteneriate, pe care le vedeai la fel.

Horoscop 8 decembrie 2019 – Rac

E multă muncă și nu prea înțelegi de ce unii dintre colegi sau chiar superiorii preferă să facă altceva, în loc să pună umărul la treabă.

Citeste si :  Horoscop zilnic 6 decembrie 2019. O Zodie este lovită de astre!

Horoscop 8 decembrie 2019 – Leu

Ar fi bine să nu pornești de la prejudecăți când încerci să înțelegi anumite gesturi ale apropiaților. Merită și ei șansa de a fi priviți cu ochi buni, proaspeți, generoși.

Horoscop 8 decembrie 2019 – Fecioară

Există riscul unor neînțelegeri care vin doar dintr-o diferență normală între gusturi sau păreri, dar care vor dura mai mult decât ar trebui, pentru că nimeni nu vrea să fie tolerant.

Horoscop 8 decembrie 2019 – Balanță

Este posibil să nu ai cine știe ce chef de treabă, dar să găsești energia necesară pentru a face ceea ce trebuie, de dragul cuiva care contează.

Horoscop 8 decembrie 2019 – Scorpion

Există o mare diferență între dorințele tale și ceea ce îți permite situația reală. Riscul e să nu îți dai seama de acest lucru și să trăiești într-o bulă de săpun.

Horoscop 8 decembrie 2019 – Săgetător

Astăzi intuiția te poate ajuta, dar trebuie să îi acorzi mai multă atenție decât de obicei. Orice moment de sensibilitate ar trebui apreciat la justa lui valoare.

Citeste si :  Horoscop zilnic 22 decembrie 2019. Berbecii au probleme financiare!

Horoscop 8 decembrie 2019 – Capricorn

Problema principală vine de la tendința ta de a te închide față de orice altă părere, deși intuiești că nu e sănătos și nici util, pe termen lung.

Horoscop 8 decembrie 2019 – Vărsător

Grijile tale sunt legate de bani, dar privești în direcția greșită, dacă te gândești la bani, pur și simplu. Ai avea nevoie de un pas înainte pe plan profesional.

Horoscop 8 decembrie 2019 – Pești

Ai impresia că faci prea multe eforturi pentru a-ți păstra statutul social sau profesional. Poate ți se pare că e prefăcătorie la mijloc, dar nu e chiar așa.

Loading...