Horoscopul din 8 martie anunță schimbări importante pentru nativi. Taurii devin mai bogați, Gemenii flirtează cu vechi iubiți, Balanțele și Berbecii primesc avrtismente din partea astrelor.

Ce anunță horoscopul de Ziua Femeii pentru toate zodiile.

Horoscop 8 martie Berbec

Unele discuții stau de mult în așteptare, iar acum explodează. Astăzi veți simți o opoziție puternică din partea celor din jur, probabil ca o ”pedeapsă” a unor evenimente din trecut în care nu v-ați comportat foarte bine. Încercați să nu vă luați prea în serios: viața este frumoasă și destinul nostru este să fim fericiți. Lăsați-i pe ceilalți să se simtă importanți ignorându-vă dacă asta vor! Nu lăsați mărunțișurile să vă strice o zi frumoasă de 8 Martie.

Horoscop 8 martie Taur

O gândire clară și logică nu poate decât să vă propulseze în carieră, în această zi. Este un moment perfect pentru a semna documente importante, mai ales când vine vorba de finanțe. La finalul zilei, vă veți simți bine, mai bogat sufletește, dar și financiar. O zi de 8 Martie perfectă pentru nativii zodiei Taur.

Horoscop 8 martie Gemeni

Un fost iubit ar putea apărea din nou în viața voastră inopinat. Veți avea parte de flirturi și primisiuni de iubire. Până pe data de 29 a lunii martie pot apărea coomplicații la locul de muncă, iar asta vă face să vă pierdeți cumpătul și încrederea de sine. Atenție la esacaladarea conflictelor!

Citeste si  Horoscop săptămânal 20-26 mai 2019. Zodii își schimbă viața și au parte de bonusuri financiare

Horoscop 8 martie Rac

Nu sunteți în apele voastre și vă simțiți abandonați de prieteni și colegi.Ca să vă ridicăm moralul, vă reamintim că nativii  zodiei Rac în 2019 sunt vedetele horoscopului. Elementul Karmic (Nodul Nord) este plasat în semnul vostru încă din luna Noiembrie 2018, pentru următoarele 18 luni, prin urmare pe tot parcursul anului veți beneficia de acest tranzit benefic.

Horoscop 8 martie Leu

Învață că libertatea nu este întotdeauna periculoasă, ci dimpotrivă v-ar putea scăpa de toate frustrările acumulate până acum. Niciun obstacol nu vă va sta în cale mâine, așadar se anunță o zi profitabilă pe toate palierele vieții.

Horoscop 8 martie Fecioară

Odată cu mișcarea stelelor, pe 8 martie se anunță sfârșitul unei etape importante în viața profesională a Fecioarei. Nativii vor fi atât de motivați încât în ​​săptămânile următoare vor întreprinde noi provocări în carieră. Fecioarele își vor asuma riscuri majore și vor avea parte de beneficii la locul de muncă. Martie va fi o lună în care cei născuți sub acest semn zodiacal vor trăi o perioadă de auto-cunoaștere care îi va ajuta să se relaționeze mai bine în mediul lor cel mai apropiat și le va permite să știe ce vor în dragoste. Multe Fecioare vor alege un nou partener, își pot întâlni dragostea vieții.

Citeste si  Paște sângeros in Sri Lanka: 290 de morti si 500 de raniti intr-un atentat sinucigas

Horoscop 8 martie Balanță

Va fi o zi foarte productivă pentru zodia Balanță. Atenție mare însă la cei care vor să vă ispitească și să vă lase fără bani. Nu cădeți în capcana celor pe care cumva îi venerați, deoarece aceștia vă vor aduce dezamăgiri uriașe. Puneți o barieră între voi și care vă pândesc la colț de mult timp!

Horoscop 8 martie Scorpion

Astăzi, poziția stelelor se va concentra energia pe zona de lucru, prin urmare, va fi o zi productivă. Asta le va permite Scorpionilor să se îndreptate către orizonturi care aduc prestigiu și avansare profesională semnificativă, riscând să investești bani în ideile tale. Reține că urmează o etapă de mare succes dacă ai încredere în tine. Planuri în acest weekend,  Deconectarea de griji îi va permite Scorpionului să-și echilibreze sănătatea fizică, mentală și emoțională.

Horoscop 8 martie Săgetător

Excesul de muncă de care Sagetatorul a dat dovadă în ultimele zile este cauzat și de faptul că încă nu a învățat să spună ”nu”. Trebuie să știe să pună piciorul în prag odată pentru totdeauna, pentru că mulți vor profita de pe urma lor. Totuși, poziția stelelor pentru luna martie va fi foarte favorabilă pentru cei născuți sub acest semn al zodiacului, va începe o etapă importantă de creștere pentru a lăsa în experiențe noi, noi iluzii și sentimente pe care Săgetătorul le va trăi din plin. 

Citeste si  Laura se afla în autobuzul 123 din București, când a auzit o tânără vorbind la telefon. În scurt timp, toți oamenii au început să râdă de ea

Horoscop 8 martie Capricorn

Având obiective foarte clare, Capricornilor li se oferă avantaje concrete care le va permite în această lună să progreseze spre noi domenii profesionale. Capricornul va acționa cu abilități nebănuote până acum. În ciuda agitației la locul de muncă, cei născuți sub acest semn zodiacal vor avea acum timp să plănuiască o călătorie scurtă. Și la capitolul dragoste, Capricornii sunt favorizați.  

Horoscop 8 martie Vărsător

Este momentul relaţiilor de familie şi al chestiunilor care dau stabilitate vieţii (casa, averea, patrimoniul) să sufere transformări şi încercări şi nu dintre cele trecătoare sau superficiale. Atenție însă la agresivitatea verbală de care veți da dovadă vineri. Vărsătorii se vor enerva repede, nu vor fi atenţi şi vor avea reacţii superficiale destul de nefavorabile în cazul unor examene, indiferent de forma lor de susţinere.

Horoscop 8 martie Pești

Pentru aceste persoane, urmează o revoluţie care le va revizui sectorul învăţăturii şi al comunicarii. în general, le va deschide noi orizonturi de cunoaştere şi îi va cupla la tot ceea ce este modern şi de viitor, dar asta pe fondul unei lupte cu prejudecăţile. La multe obiceiuri nesănătoase vor fi obligaţi să renunţe, iar pe 8 martie vor avea preocupări de ordin financiar,  însoţite de oboseala şi enervarea inerentă.

Loading...