HOROSCOP DECEMBRIE 2018: După cum spune înţeleptul chinez Lao Ţî, fondator de filozofie şi religie, HĂRNICIA DUCE LA BUNĂSTARE, care este sintagma caracteristică pentru luna decembrie a anului 2018 de la naşterea Hristosului şi 7526 de la Facerea Lumii, deie Domnul, ultimul să nu fie! Horoscop decembrie! Profesorul Radu Ștefănescu dezvăluie ce se ne rezervă astrele în această lună plină de sărbătore. Mai multe zodii vor avea probleme cu banii! Mare atenție!

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 Luna decembrie, este, pentru toată lumea, o lună de cheltuieli cu sărbătorile iernii şi micile concedii de Crăciun şi Revelion. Lumea are nevoie de cash, aşa că se pot vinde unele acţiuni. Atenţie mărită dacă urmăriţi achiziţionarea unor cambii, titluri de valori, pot fi câteva prilejuri avantajoase şi multe păcăleli, că aşa este în afaceri, acum.

Conjunctura astrologică este cea caracteristică sfârşitului de an. Mai toate planetele se strâng într-o jumătate a zodiacului, de la Scorpion la Berbec. Formează configuraţia ”roata motrice de locomotivă” care însemnă efort sporit în muncă, activitate, carieră – cu rezultate bune!

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 BERBECUL (21 martie – 20 aprilie) Toată luna decembrie Berbecul are pe Uranus, retrograd, în zodie la ultimele grade ale zodiei. Luna trece repede şi zglobie prin zodie, între 17-19 decembrie. În luna decembrie a acestui an te poţi simţi ca un milionar în euro. Adică, ai şi bucuriile, dar şi grijile şi necazurile respective. Atenţie la impulsurile revoluţionare ale lui Uranus, de a te băga, cu mult tupeu, în afaceri pe care nu le cunoşti. O lună plină de oportunităţi, de prilejuri de afirmare în meserie, sau profesie. Banii sunt mediocru aspectaţi în prima parte a lunii, vacanţa de Crăciun poate fi un prilej de cheltuieli mari, dar, ca orice Berbec cu Blana de Aur ai bani puşi deoparte. Vor fi prietene şi prieteni care  se vor înverzi de invidie din cauza succeselor tale profesionale din luna decembrie Trebuie doar să transformi încăpăţânarea în tenacitate şi agresivitatea în energie şi toate uşile îţi vor fi larg deschise. Anul Nou 2019 te poate găsi cu un pahar de şampanie Veuve Clicquot într-o mână şi cu un ban de argint, îţi recomand ediţia Jubileu Carol I, în cealaltă mână, ca să ai noroc la bani tot anul!

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 TAURUL  (21 aprilie – 20 mai)  Luna decembrie este, pentru zodia Taurului, o perioadă a efortului şi a realizărilor profesionale. Nu ai nicio planetă în zodie, exceptând Luna, între 19-20 decembrie. Realizări mai accentuate în prima parte a lunii. Dar şi a doua parte este la înălţime, să nu ai grijă.  În prima jumătate a lunii trebuie să eviţi sentimentele puternice şi inevitabile, este adevărat, dar negative, ca gelozia şi invidia. Cultiva prieteniile, relaţiile sociale, amiciţiile de serviciu, gaşca! Perioada este favorabilă legăturilor sociale, iar conjunctura înlesneşte acest lucru. Nu cheltui mai mult decât se cuvine pentru Crăciun şi Anul Nou, vine alt an, cu investiţiile şi cheltuielile lui. La sfârşitul anului 2018 poţi constata, cu mândrie, că anul 2018 nu a fost chiar rău, în domeniul activităţii tale ai realizat o mulţime de lucruri.

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 GEMENII  (21 mai – 21 iunie)  Nicio planetă în zodie, Luna trece repede, râzând şi spunând glume, între 21 şi 23 ale lunii. Coordonatele  lunii decembrie sunt veselia şi lipsa de griji. Nu că responsabilitatea şi seriozitatea ar fi marile tale calităţi, dar configuraţia astrală este binevoitoare cu inconsistenţii şi guralivii nativi din zodia Gemenilor. Ai dori să ai o viaţă socială deosebită, să frecventezi artişti avangardişti şi filozofi abisali şi mare parte din ceea ce îţi doreşti – mare atenţie! – se şi întâmplă. Banii sunt bine aspectaţi, poţi să întâlneşti persoane binevoitoare care te pot ajuta în profesie sau meserie. Nu investi, nu face cumpărături mari, pentru firmă, sau pentru tine, chiar dacă se spune că este luna cadourilor. Însă ţine cont că totul se scumpeşte, inflaţia reală este mult mai mare decât cea anunţată de autorităţi, dar simţi asta în afacerile tale, aşa că alege momentul potrivit, dacă vrei să te dotezi cu active.

Citeste si  Horoscop de Luna Albastra. Trei planete sunt retrograde, urmează o perioadă grea, plină de lacrimi

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 RACUL (22 iunie – 22 iulie) Nevoia imperioasă să fii în armonie cu colegii de la serviciu, cu anturajul, cu mediul, cu lumea te conduce către concluzia că totul are o legătură şi că vrei să faci parte din ceva important şi permanent. Luna decembrie îţi poate oferi câteva prilejuri să faci parte din asociaţii profesionale de elită, să participi la perfecţionări şi simpozioane, să te simţi o persoană importantă şi apreciată. Singurul lucru neplăcut este că, în prima parte a lunii, în prima decadă, centrată pe Moş Nicolae, Saturn îţi indică, că, întârzii în tot ce faci. Abia pe 11 decembrie scapi de maximux maleficus. Activitatea profesională este bună, dar atenţie la incidente şi accidente, mai ales dacă te deplasezi în zone nesigure, cu polei şi zăpadă. Banii sunt mediocru aspectaţi, dar oricum, îţi ajung pentru cheltuielile de sărbători. Nu este indicat să pleci într-un concediu lung şi scump, peste hotare, decât dacă ai bani, de care eu nu ştiu…

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 LEUL  (23 iulie – 22 august)  În luna decembrie te înverşunezi să le arăţi rataţilor de la serviciu, sau de la şcoală, cine eşti tu cu adevărat, şi dacă i-ai lăsat în pace până acum a fost din cauza Legii Junglei : „cruţaţi-i pe bătrâni şi nevolnici… şi pe fraieri!”. Ai timp şi pentru muncă şi pentru carieră pentru că ai o viteză de meteor. Mercur, chiar aşa retrograd, până pe 7 ale lunii, în sectorul comunicării îţi oferă pe tavă ponturi, aşa că nu ai decât să-ţi pui în valoare calităţile şi să atragi simpatiile anturajului. Banii sunt în toane bune, bine configuraţi. Atenţie, dragă Leule sau frumoasă Leoiacă, trebuie să profiţi şi să faci economii punând deoparte banii albi, pentru zile negre. Toată lumea ştie că eşti generos, nu exagera! Călătoriile de afaceri dar şi de plăcere sunt sub semne bune. Poate faci Revelionul la Barcelona, cel mai frumos oraş din lume?

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 FECIOARĂ  (23 august  – 22 septembrie) Mai multe planete şi indicatori astrologici îţi sunt favorabili în luna decembrie 2018. Poţi reuşi în activităţi legate de cărţi, publicaţii, jocuri şi sporturi, dar şi în administraţie.  Este timpul unor decizii importante şi dacă ai tărie de caracter o să dobândeşti multe avantaje care pot contribui la mărirea veniturilor şi întărirea familiei. Ai mai mult noroc ca de obicei, spune Jupiter, poate îl fructifici. Puterea ta de convingere şi implicarea în lucruri şi proiecte de anvergură sunt bine sprijinite de Saturn, Marte şi Jupiter. Banii sunt bine aspectaţi, mai ales că primeşti o sumă de bani–surpriză! La sfârşitul anului 2018 poţi să faci un bilanţ obiectiv al activităţii tale profesionale cu acel inimitabil dar al detaliului pe care îl ai. Nu este rău, dar se poare şi mai bine, tragi tu concluzia, cel puţin statistic.

Citeste si  Detalii socante despre accidentul in care a murit Razvan Ciobanu: cine a fost prima persoana care i-a gasit trupul fara suflare

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 BALANŢĂ (23 septembrie – 22 octombrie)  Luna decembrie 2018 înregistrează un maximum al vieţii tale profesionale. Încet-încet te obişnuieşti cu noua ta imagine, de câştigător în cursa vieţii şi nu te mai simţi ca într-un roman de aventuri, tensiunea revine la normal şi începând din perioada Crăciunului chiar te plictiseşti. O Balanţă poate fi şi foarte dezechilibrată, şi tu ştii foarte bine lucrul acesta. Noua ta viziune asupra relaţiilor sociale de la serviciu încurajează flirturile mai neserioase şi efemere, la team-building, de exemplu, sau la serbările iernii. Veniturile, banii sunt bine aspectaţi în prima parte a luni şi mediocru în timpul serbărilor iernii, când faci cheltuieli necugetate. Nu te implica în parteneriate şi asociaţii în care tu eşti cu investiţiile şi munca, ceilalţi cu dividendele.

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 SCORPIONUL  (23 octombrie – 21 noiembrie)  Cu Venus în zodie, în luna decembrie a acestui an, legenda despre performanţele sexuale ale Scorpioancelor şi ale Scorpionilor va fi eclipsată de rezultatele profesionale şi de aprecierile anturajului. Ce băieţi şi fete bune puteţi fi voi, dragi Scorpioni, când vreţi voi, spun colegii de la serviciu! Mare atenţie la perioada 2-7 decembrie, cu Mercur retrograd în zodie, care aspect, încurcă comunicarea, atât de importantă astăzi. Oricum, luna decembrie 2018 pare a fi o lună bună pentru toată lumea, aşa că şi Scorpionii or să se bucure de realizări şi împliniri profesionale. Aspectele favorabile din casa a a doua, a banilor şi a proprietăţilor, trebuie puse în valoare, dar fără să vă asumaţi obligaţii pe termen lung. Banii sunt favorizaţi în a doua decadă a lunii, în special. Dacă ai ceva de încasat, arierate, sau altceva, insistă în acea perioadă. Carisma şi optimismul propriu zodiei te ajută mult, dar şi sociabilitatea şi pasiuniile tale – te fac să întâlneşti persoane foarte interesante în domeniul muncii tale, care îţi împărtăşesc doctrina profesională. 

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 SĂGETĂTORUL  (22 noiembrie – 21 decembrie)  Luna decembrie este un adevărat caleidoscop pentru nativii şi nativele din zodia Săgetătorului. Jupiter stă toată luna în zodie, Mercur revine, în mişcare directă, pe 13 decembrie, iar Luna străbate rapid zodia pe 7-8 decembrie. Multe trăiri, multe evenimente, călătorii şi realizări notabile. Asta este viaţa, iar în luna haosului şi al elementului aer, semnul de foc al Săgetătorului se simte ca acasă. Mai multe realizări în muncă, notabile, mai ales în prima parte a lunii. Emoţional, poţi să treci printr-un proces de emancipare şi de recunoaştere raţională a visurilor şi dorinţelor tale din domeniul muncii, profesiei, carierei tale. Adică treci, ca mai toată lumea care gândeşte, de la aberaţiile logice la utopiile rezonabile. Banii sunt bine aspectaţi la începutul şi la sfârşitul lunii. Nu munci mult, munceşte eficient, aşa o să ai rezultate mai bune!

Citeste si  Confesiuni de mamă: Îmi uram copilul și am vrut să îl omor

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 CAPRICORNUL  (22 decembrie – 19 ianuarie)  Luna decembrie este o periodă favorabilă, mai ales pentru nativele zodiei. Cu Saturn în domiciliu şi cu eternul Pluton, planeta plutocraţilor, în zodie, ai o situaţie profesională bună. Mult entuziasm şi o privire mai filozofică asupra vieţii te ajută să te bucuri din plin de deliciile evenimentelor şi să treci cu brio peste obstacole, fie că se numesc termene, interviuri sau date de producţie. Călătoriile de afaceri sau o excursie de vacanţă de iarnă se dovedesc ori fructoase, ori foarte plăcute. Influenţe astrale puternice te ajută în toată luna decembrie cu focus pe tranzitul Lunii, 9-11 decembrie. Prietenii te sprijină, colegii de serviciu te ajută. Este o perioadă în care nu trebuie să te laşi descurat de micile nerealizări sau de întîrzierea finalizării unor proiecte. Este posibilă, oricând, o schimbare a situaţiei în bine, atât financiare cât şi în carieră. Banii sunt favorizaţi de stele, dar nu trebuie să împrumutaţi sau să daţi sume mari cu împrumut.

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 VĂRSĂTORUL   (20 ianuarie – 18 februarie) Toată luna decembrie trasezi pe firmamentul anturajului, prietenilor, colegilor de serviciu o dâră de entuziasm şi optimism. Amestecate, după năravul tau, cu mici cantităţi de ironie şi cinism, aşa, pentru gust. Nu lăsa să îţi scape o oportunitate în jurul tranzitului Lunii prin zodie, 11-13 decembrie – stelele nu spun exact dacă este vorba de o slujbă în străinătate, de un pont, de un bonus, sau de o avansare. Ceva, interesant! Semnele de foc şi de aer îţi sunt favorabile mereu, în muncă, toată luna decembrie, dar este mai bine să nu te iei în beţe cu cei născuţi sub zodii de pământ şi apă. Banii chiar dacă sunt suficienţi, nu-ţi satisfac capriciile şi utopiile tehnologice. Nu cumpăra tot ce este la modă, ultimul răcnet!

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 PEŞTII  (19 februarie – 20 martie) În luna decembrie este cazul să nu mai fii aşa de încordat şi tensionat – totul, adică anul, se va sfârşi cu bine! Cu Marte şi Neptun în zodie, relaxează-te şi încearcă să nu mai porţi de grijă altora, mai ales că, până la urmă, mai mult îi încurci decât îi ajuţi. Prima parte a lunii, cu centru pe Moş Nicolae este o perioadă de timp care este propice pentru planuri profesionale de viitor. O veste bună poate fi urmată de una şi mai bună. Trebuie să te adaptezi rapid la schimbări, să-ţi faci stereotipuri de comportament şi de comunicare şi strategii de promovare a calităţilor proprii. Pentru că, după cum bine ştii, nu eşti nici spontan, nici nu ai tupeu! Banii sunt aşa-şi-aşa – dar o să te descurci de sărbători, ca deobicei!

Loading...
loading...