Horoscop dragoste, bani, cariera, sanatate pentru luna Iunie 2019

0
741
Horoscop Dragoste Bani Cariera Sanatate Pentru Luna Iunie 2019
Horoscop dragoste, bani, cariera, sanatate pentru luna Iunie 2019

Horoscop Zodiac luna Iunie 2019, Citeste Horoscopul dragoste, bani, cariera, sanatate pentru luna Iunie 2019!!!

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Intre 5-19 Iunie, Mercur își tranzitează semnul de origine al Gemenilor, care se află în cea de-a treia casă de comunicare și minte. Claritatea și percepția sunt foarte evidente acum. Aceste resurse vă vor ajuta cu problemele de familie din Iunie 2019.

Fii răbdător cu ideile tale inovatoare înfloritoare. Ele vor vedea lumina zilei, dar lasă Universul să te ajute cu momentul implementării lor. Fii aici acum! Este timpul de vacanță, așa că relaxează-te puțin. Prietenii noi pot oferi viziuni noi. O schimbare a energiei solstițiului vă ajută să vă simțiți mai aproape de visul din viitor.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

În această lună, Soarele, Mercurul, Venus, Marte și Saturn se ocupă de primele trei case ale identității, valorilor și minții. Este un timp la indeamna pentru a explora ceea ce vă face să traiti cu adevarat și ceea ce doriți. Provoacati-va!

S-ar putea să existe o umbră de îndoială de la voi înșiși și chiar și puțină reticență cu privire la depășirea zonei dvs. de siguranță. Totuși, în calea destinului vostru nu există nici o cale de întoarcere, asa ca adaptati-va la ceea ce va oferta Universul.

Energia creativă este puternică în această lună. Mergeți la cumpărături și cumpărați o carte inspirationala. Vorbește prietenilor și informează-i despre ceea ce este important pentru tine acum. Poți găsi astfel un nou prieten bun care te va ințelege.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

La mulți ani pentru tine, luna aceasta este ziua ta! Cadoul pentru ziua de naștere din această lună va fi o mare aventură. Este vorba despre senzație, pasiune și oportunitate în această lună. Este într-adevăr o oportunitate minunată de a re-echilibra zona dreapta a creierului tau, adesea folosita.

Luați măsuri pentru a ieși din zona de siguranță puțin. Mergeti cu valul. Renunțați puțin la modul de responsabilitate și bucurați-va de viața. Întreabati-va cat de liberi ati putea fi pentru a reusi in viata si cariera. S-ar putea să simțiți că există niște talente sau abilități noi pentru a învăța pe care sa le aduceti în ceea ce faceți deja.

Plantați câteva dintre aceste semințe acum. Soarele se va opune lui Pluto în casa relațiilor pe 12 Iunie. Aceasta ar putea fi o lună cheie pentru descoperire și claritate în relație. Încredeți-vă în percepții. Inspirați-i pe alții … ei vă vor aprecia cu adevărat!

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Saturn, cel care aduce lecția zodiacului, indică, în mod normal, un timp pentru introspecție, concentrare și disciplină în ceea ce privește dezvoltarea a ceea ce vrem să fim. În această lună, Saturn atinge gradele de mijloc ale zodiei dvs. de naștere și oferă astfel o oportunitate de a obține o perspectivă asupra progresului dvs. în aceste probleme în ultimul an. În plus, Marte inovatoare, ne inspiră la acțiune și ne înăbușă pasiunea creatoare pana pe 23 Iunie.

S-ar putea să vă inspirați să vă întoarceți în cochilie pentru a vă odihni și să vă asigurați siguranța, dar luați în considerare consecintele dacă o faceți. Comunicarea, predarea sau scrisul sunt în general puternice acum. Acesta este un moment deosebit de bun pentru a vă conecta cu altii și a face noi prieteni și asocieri importante, dar aveți grijă si de dragoste. Promovați-vă pe voi insisi sau promovați-vă afacerea – va avea efect.

Leu (23 iulie – 22 august)

Este timpul pentru a vă perfecționa împlinirea creativă prin carieră. Energia și talentele voastre trebuie să fie exprimate mai pe deplin și oportunitățile din acest domeniu se concentrează. S-ar putea să simțiți că va chinuiti pentru o schimbare creativă, dar nu o luați pe nici o scurtătură, schimbarea va veni.

Fii la fel de clar cand vorbesti cu tine despre cine iti doresti sa devii, despre obiectivele tale și despre ce ai nevoie pentru satisfacția creativă. Dacă puteți fi clari si hotarati despre ceea ce doriți, atunci ceea ce doriți va veni la voi. Acesta este un moment bun pentru accentul pus pe purificare, sănătate și servicii in folosul celorlalti.

S-ar putea să vă simțiți bine răsfățându-vă cumpărând ceva frumos. Utilizați acest beneficiu cu discreție. Utilizați-vă relațiile pentru a exprima profunzimea, profunzimea și adevărul despre cine sunteți. Nu va abțineți.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Beneficiați de planeta Jupiter prin semnul dvs. de soare până în Septembrie. Pentru asta înseamnă că energia expansiunii abundă. Păstrați aceste energii bine exploatate și în echilibru. Ține-ți perspectiva. Care sunt prioritățile și obiectivele cele mai importante?

Acesta este cel mai bun moment pentru a practica arta intenției conștiente și, prin urmare, a renunța la unele dintre aceste probleme de a controla totul. Ce vrea să insemna asta? Amintiți-vă că practica intenției presupune existența unei intenții universale care este forța creatoare de conducere a Universului. Atragi ceea ce gandesti.

Deși aveți o capacitate ireproșabilă de a face lucrurile să se întâmple, nu vă lăsați atât de îndepărtați sau prea conștienți de faptul că pierdeți din vedere relația voastră cu tot ceea ce este. Este timpul să vă luați în considerare încrederea în calendarul divin. Păstrați lucrurile realiste și flexibile. Fecioara este semnul cel mai sensibil, mai vulnerabil al zodiacului. Transmiteți această sensibilitate față de cei dragi și prieteni. Se va întoarce la dvs. inapoi o mie de ori.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Planeta voastră dominantă este Venus, care este punctul culminant al spectacolului planetar din iunie 2019. Energia ar trebui să vibreze prin venele dvs. atunci când Venus retrogradă se deplasează pe fața Soarelui pe 8. Introspectiile și inspirația vor fi scânteietoare.

Retrogradul înseamnă că noi re-gândim idei sau ne întoarcem pe teritoriul vechi pe care l-am vizitat cu doar câteva luni mai devreme. Cel mai bun mod de a face față unei perioade retrograde este de a o confrunta mai degrabă decat a încerca să înțelegeți din circumstanțe exterioare nerezolvate.

Aceasta este o perioadă pentru suflet și nu pentru minte. Venus este retrograd în cea de-a 9-a casă a filozofiei și a învățăturilor superioare. Poate căutați răspunsuri la unele dintre întrebările cele mai profunde sau căutați calea potrivită pentru dvs. Păstrați-vă inspirați.

Lucrurile au fost neclare sau nesigure recent. Nu va lasati descumpaniti. Dumnezeu se mișcă în mod misterios uneori, dar puteți fi siguri că El nu vă va ține prea mult în ceață. Cariera va apărea probabil ca o zonă de concentrare după ce Venus isi schimba miscarea din retrograd – inainte.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Esti pe val când începe luna. Lucrurile se vor complica cu timpul. Energia transformării abundă și cu toții știm că este atrăgătoare pentru scorpioni. Dacă ați putea să vă așezați la o masă de redactare și să re-proiectați cine sunteți, ce ar arăta noul sine?

Gândiți-vă la asta, în timp ce această energie intensă abundă, dar nu vă complaceti pentru a deveni un martir al propriului idealism și așteptări. Optimismul vostru este pe un avantaj. Prietenii va caută si va cer sa fiti in centrul atentiei. Aceasta ar putea fi o lună pentru o iluminare profundă. Tineti in echilibru distracția și inspirația. Dacă o cale nouă sau o direcție sunt ceea ce căutați, atunci cand apar dați-le o șansă. Ascultați-va instinctul!

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Wow! Beneficiul adus Jupiter rămâne în cariera ta până în septembrie. Vindecătorul asteroid Chiron ocupă cea de-a doua casă de talente și bani. Spiritul lui Neptun ocupă cea de-a treia casă a minții. Lucrurile se îndreaptă spre un crescendo în cursul acestui an.

Această lună vă oferă posibilitatea de a vă îndepărta gândurile care ar putea bloca optimismul și încrederea dvs. față de cei care se apropie de schimbări. Sentimentele și pasiunile pot fi agitate, dar claritatea și înțelepciunea vor câștiga la finalul zilei. Prietenii te-ar putea dezamăgi, dar poate că este un mesaj despre a fi printre cei care te susțin mai mult. Vacanța sau odihna și relaxarea sunt o cerință în această lună.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Vindecătorul asteroid Chiron completează tranzitul semnului tău de soare în următoarele nouă luni și nu se va mai întoarce acolo timp de aproape 50 de ani. Aceste 9 luni reprezintă perioada perfectă de gestație pentru crearea unei relații mai sănătoase cu simțul responsabilității.

Practica relaxarea ta în acest context, în special în domeniul relațiilor. Domnitorul semnului tău de soare este Saturn care tranzitează prin casa ta de relații. Fiți constienti de asta si fiti responsabili pentru fericirea voastra in relatia de cuplu.

Concentrați-vă pe eliminarea fricii de a ii dezamagi pe cei din jurul vostru. Este o poveste veche care și-a aratat inutilitatea. Mantra din această lună: îmi asum responsabilitatea de a visa visele mele nespuse. Multa claritate și vindecare se va arata în special intre 6-19 Iunie.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Retrogradul Neptun petrece o luna dăunătoare în mijlocul semnului soarelui. Incertitudinea continuă, dar nu vă temeți. Apoasa Neptun va energiza în cele din urmă câmpul dvs. aerisit, plin de gânduri, cu sentimente de pasiune și creativitate.

Evitați tentația de a scăpa în turnul vostru de fildeș al idealismului. Fiind visator pur și simplu nu va rezolva nimic acum. În schimb, concentrați-vă pe casă, familie și confort. Fii atent la căderea într-o rutină veche la locul de muncă. Antreneaza-ti rabdarea acum si iti va aduce beneficii uriașe în câteva luni. In relatii acum este posibilă o dragoste de-o vară. Faceți ceva minunat impreuna cu familia – o conexiune cu copiii care sa va lege pentru mult timp!

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pe măsură ce începe luna, există o anumită tensiune între a patra casă de nevoi / emoții și a zecea casă de carieră / demonstrarea abilitatilor fata de ceilalti. Aruncați o privire la modul în care ați pus nevoile și așteptările celorlalți deasupra propriilor nevoi. Poate ca e nevoie sa reglati putin acest dezechilibru.

Luați notite, păstrați un jurnal, comunicați, fiți sincer cu voi înșivă. Scoateți toate cartile pe masa. Cerul nu va cădea dacă vă definiți viața în termenii voștri! Fiti mereu cu familia. Păstrați compania unor prieteni simpatici, inspirați. Începeți o disciplină nouă, de auto-îngrijire ca o clasă de yoga sau un abonament la o activitate preferata de la sala de sport!

Sursa Foto: horoscope.com