Horoscop dragoste: ce greșeli fac zodiile în relații toamna asta

0
790
Horoscop Dragoste Ce Gre Eli Fac Zodiile N Rela Ii Toamna Asta
Horoscop dragoste ce greșeli fac zodiile în relații toamna asta

Horoscopul de dragoste aduce vești importante despre cum se vor comporta zodiile în relație, dar mai ales ce greșeli vor comite vizavi de sine, de partenerul de viață, și nu numai.

Toamna este un nou anotimp și deci un nou început pentru zodii pe toate planurile. De buna gestionare a relațiilor, de orice natură, va depinde bunul mers al lucrurilor în viața nativilor, iar horoscopul dragostei pentru toamna lui 2019 scoate la iveală greșeli și capcane la care sunt predispuse zodiile, și care le vor împiedica să evolueze și atingă scopurile propuse.

Să aflăm, așadar, ce greșeli fac zodiile în relații toamna asta, ce minusuri au în plan afectiv, în speranța că vor încerca să le evite/corecteze și să aibă parte, cu adevărat, de un nou început!…

Horoscop dragoste Toamnă 2019 – Berbec

Continui să faci compromisuri în relație și să te menții agățat de oameni/situații care doar te rănesc. Cu alte cuvinte, greșești atunci când nu renunți să te mai minți singur/ă. 

Horoscop dragoste Toamnă 2019 – Taur

Continui să dai târcoale cuiva care ți-a demonstrat în nenumărate rânduri că nu e de încredere. De ce nu vrei să vezi adevărul în față și de ce te simți atras/dorești să fii plăcut de cineva care nu te merită?! Nu e o provocare, așadar e greșită atitudinea ta!

Horoscop dragoste Toamnă 2019 – Gemeni

Vei fi într-o fază de negare și respingere – vei refuza vizite și întâlniri, vei minți în legătură cu adevăratele sentimente și vei refuza să accepți realitatea și să te dezvălui pe tine însuți/însăți! O astfel de atitudine este greșită în condițiile în care oameni de bună credință vor să se apropie de tine și să te cunoască!… 

Horoscop dragoste Toamnă 2019 – Rac

Toamna asta vei greși în relațiile cu cei din jur sau în relația amoroasă prin faptul că îți vei pune inima în palma persoanei greșite, care o va călca în picioare și va profita de sinceritatea și dragostea ta! 

Horoscop dragoste Toamnă 2019 – Leu

Continui să te îndepărtezi de oameni mult prea repede, înainte să te cunoască cu adevărat sau înainte ca tu să-i cunoști cu adevărat. Ți-e teamă să nu fii rănit,  deci asta înseamnă că încă ai nevoie de vindecare. …

Horoscop dragoste Toamnă 2019 – Fecioară

Încă mai inventezi scuze pentru a te eschiva și pentru a nu da curs invitațiilor care ți se fac toamna asta, pe motiv că nu e momentul potrivit!… Dacă te ajută cu ceva explicația, niciodată nu e ”momentul potrivit”, așadar așteptarea exagerată poate fi o… o pierdere de timp prețios!…

Horoscop dragoste Toamnă 2019 – Balanță

Încă mai găsești sau încerci să mai găsești partea bună într-o persoană care te-a rănit de prea multe ori și care ți-a demonstrat că nu-ți merită iubirea! Deși la prima vedere poare fi o calitate asta, dusă la extrem se transformă în ceva ce nu-ți poate aduce decât frustrare.

Horoscop dragoste Toamnă 2019 – Scorpion

Mereu faci un pas înapoi în fața celor care nici măcar nu se gândesc la tine și nu te apreciază: cu alte cuvinte, continui să te umilești. E o atitudine greșită și nedemnă de un Scorpion! 

Horoscop dragoste Toamnă 2019 – Săgetător

Continui să acorzi o a doua șansă celor (celui/celei) care te-au rănit prin acțiunile lor și care nici măcar nu regretă că au făcut-o!  

Horoscop dragoste Toamnă 2019 – Capricorn

Ca de obicei, te concentrezi cât mai mult pe munca ta, astfel încât uiți să te distrezi, să trăiești! Latura amoroasă poate avea de suferit dacă persiști cu acest dezechilibru!

Horoscop dragoste Toamnă 2019 – Vărsător

Continui să te îndrăgostești de persoana greșită, și pe deasupra, să-i mai găsești și scuze acestei relații toxice pe care o aveți!

Horoscop dragoste Toamnă 2019 – Pești

Dai, dai de la tine, dar nu primești nimic în schimb! Te oferi pe tavă persoanelor nepotrivite, iar asta trebuie să înceteze, deoarece resursele tale intrinseci sunt pe punctul de a se epuiza. Te vei simți secătuit, deprimat, neapreciat, și ți-o faci cu mâna ta!