Horoscop dragoste. Cum cucerești un bărbat în funcție de zodia lui

0
510
Horoscop Dragoste Cum Cucere Ti Un B Rbat N Func Ie De Zodia

Horoscop dragoste. Cum se cucerește un bărbat în funcție de zodia lui. Dacă bărbatul pe care îl placi este într-o anumită zodie, astrologii te sfătuiesc să urmezi anumiți pași pentru a-l cuceri. Găsești doar în articolul vdtonline, o strategie de seducție bazată pe horoscop

Dacă dorești să afli ce spun astrele despre dragoste și cum zodiacul îți poate influența povestea de iubire, atunci iată câteva trucuri care te vor ajuta să îl cucerești în funcție de zodie. Astăzi totul se învârte în jurul iubirii. Din nefericire, relațiile de durată cu povești frumoase par a fi din ce în ce mai puține. Mulți bărbați sunt speriați de angajamente, promisiuni și ideea de căsătorie, statornicie.

Cu toate acestea, dacă afli punctul său sensibil, va fi ușor să îl cucerești și ai toate șansele ca el să nu mai vrea sa plece de lângă tine. Trebuie să știi exact ce caută și ce să îi oferi pentru a-l face să se simtă pregătit să își întemeieze o familie. Iată cum îl poți seduce în funcție de zodie.

Horoscop dragoste. Cum se cucerește un bărbat în funcție de zodia lui – Berbec

E ușor să îl captivezi pe bărbatul Berbec dar va fi greu să îl păstrezi. El are nevoie de cineva care să îi poată accepta nebunia și care să îi ofere adrenalină. Astfel, tu trebuie să fi provocarea li, să-l lauzi, să îl surprinzi, să fii independentă și să arăți că ai inițiativă.

Citeste si :  Nelu Tătaru a spus când nu va mai fi necesar purtatul măștii: „Atunci vom ajunge la o viață cvasi-normală”

Horoscop dragoste. Cum se cucerește un bărbat în funcție de zodia lui – Taur

Bărbatul Taur caută stabilitatea în viața de cuplu. Pe el nu îl interesează decât relațiile pe termen lung. Astfel, dacă el se va simți confortabil alături de tine, dacă îi vei fi devotată și dacă te implici trup și suflet în relație, atunci el va fi al tău pe viață. Asigură-l de dragostea și de loialitatea ta, oferă-i certitudini și vei intra în inima lui.

Horoscop dragoste. Cum se cucerește un bărbat în funcție de zodia lui – Gemeni

Bărbatul din zodia Gemeni dorește diversitate și are un spirit cuceritor. De aceea, devine greu de potolit. Cu toate acestea, o femeie cu simțul umorului, sigură pe ea și creativă va fi exact ce îi trebuie. O femeie care-i oferă libertate îl poate fascina în așa măsură ca și-o va dori alături doar pe ea pentru totdeauna. Nu-l lăsa să-ți ghicească gândurile, spune-i-le direct, vorbește cu el despre orice și nu-l vei pierde.

Horoscop dragoste. Cum se cucerește un bărbat în funcție de zodia lui – Rac

Bărbaţii acestei zodii sunt familiști, iubitori și devotaţi. Dacă vrei să îl cucerești arată-i seriozitatea și disponibilitatea ta doar pentru el. Trebuie să știi că nu îi place să împartă, e posesiv, așa că e important să îi fii mereu fidelă și să îi înţelegi sentimentele.

Citeste si :  Raed Arafat: Majoritatea lucrurilor care ne apropie de o viaţă normală probabil se vor rezolva până pe 15 iunie

Horoscop dragoste. Cum se cucerește un bărbat în funcție de zodia lui – Leu

Leul e un bărbat născut să fie lider, în familie și în societate. Dacă vrei să-i fii alături, va trebui să te supui dorinţelor sale. Este iubitor și generos dacă îi faci pe plac și te va face fericită.

Horoscop dragoste. Cum se cucerește un bărbat în funcție de zodia lui – Fecioară

Bărbații din zodia Fecioară sunt dificili și tipicari. Ei vor ca totul să fie pe placul lor, sunt mofturoși, dar pot fi cuceriţi cu multă răbdare și iubire. Apreciază mult aspectul fizic, de aceea e bine să arăţi impecabil dacă vrei să cucerești un bărbat din zodia fecioarei.

Horoscop dragoste. Cum se cucerește un bărbat în funcție de zodia lui – Balanță

Reprezentanții acestei zodii sunt echilibrați și calmi. Dar dacă îi enervezi s-ar putea să nu mai vrea să te vadă niciodată. Ca să îl cucerești, arată-i că îl valorizezi, admiră-l, laudă-l în public.

Horoscop dragoste. Cum se cucerește un bărbat în funcție de zodia lui – Scorpion

Scorpionul ar face orice să își atingă scopul, iar dacă te place te va cuceri el. Nu îi plac femeile insistente, admiră frumuseţea interioară și exterioară. Arată-i că îl placi, dar lasă-l pe el să facă primul pas.

Horoscop dragoste. Cum se cucerește un bărbat în funcție de zodia lui – Săgetător

Citeste si :  Raed Arafat: Majoritatea lucrurilor care ne apropie de o viaţă normală probabil se vor rezolva până pe 15 iunie

Săgetătorul e glumeţ, spontan și aventurier din fire, săgetătorului îi place să fie curtat. Se simte important atunci când o femeie îl place. Este ușor de cucerit, iar dacă ajunge să se îndrăgostească poate deveni și fidel.

Horoscop dragoste. Cum se cucerește un bărbat în funcție de zodia lui – Capricorn

Bărbatului Capricorn  îi place să fie în centrul atenţiei, să se afle pe primul loc în societate. Femeia de lângă el trebuie să fie frumoasă, deșteaptă ca să se poată lăuda cu ea. Îi place să fie divinizat, de aceea va aprecia laudele tale la adresa calităţilor lui deosebite.

Horoscop dragoste. Cum se cucerește un bărbat în funcție de zodia lui – Vărsător

Vărsătorii sunt un amestec de empatie și mister, dar apreciază foarte mult femeile inteligente. Îl poţi cuceri mai degrabă prin cunoștinţele tale decât prin aspectul fizic, dar dacă îl dezamăgești devine detașat și rece.

Horoscop dragoste. Cum se cucerește un bărbat în funcție de zodia lui – Pești

Bărbatul din zodia Pești se hotărăște greu să intre într-o relație, dar atunci când o face nu mai are puterea să iasă din ea. Dacă reușești să îl faci să te iubească, peștele îţi va fi mereu fidel și recunoscător. Tot ce trebuie să faci este să îl susții, să îl încurajezi pentru că nu are încredere în el, iar uneori chiar așteaptă să faci tu primul pas.