Horoscop dragoste, săptămânal 12-18 august 2019. Racii devin geloși și posesivi

0
1119
Horoscop Dragoste S Pt M Nal 12 18 August 2019 Racii Devin Gelo I I Posesivi
Horoscop dragoste, săptămânal 12-18 august 2019. Racii devin geloși și posesivi

Luna Plină influențează casa dragostei. Află din horoscop dragoste, saptamana 12-18 august 2019, ce îți rezervă astrele din punct de vedere sentimental.

Horoscop dragoste pentru nativii din zodia Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

La jumătatea ultimei luni de vară, astrele ne influențează casa dragostei.

Iată ce spune horoscopul iubirii despre fiecare zodie în parte în săptămâna 12-18 august 2019.

Horoscop dragoste – Berbec

Viața ta socială se animă considerabil datorită Lunii Pline de joi. Fie pătrunzi într-un nou cerc de persoane, fie apar fețe noi în anturajul pe care-l frecventezi deja. Cert este că întâlnești oameni care au viziuni și idealuri similare cu ale tale. Încearcă totuși să nu-ți neglijezi persoana iubită. Aceasta s-ar putea simți singură dacă-ți petreci timpul în totalitate cu prietenii tăi.

Horoscop dragoste – Taur

Deși influența Lunii Pline se simte cu precădere la nivel social și profesional, nu înseamnă că Luna Plină de joi nu-ți stimulează și viața de familie. Poate că cei dragi se vor simți, într-o anumită măsură, neglijați de atenția pe care o acorzi celorlalte două domenii de viață, dar în final vor înțelege că acum a venit momentul tău să strălucești pe aceste planuri.

Horoscop dragoste – Gemeni

Aceeași axă peste care „cade” Luna Plină de joi îți reprezintă rudele apropiate, dar și vecinii, respectiv pe cei/cele ale partenerului. Cu toate acestea, în cazul tău, efectele lunației se resimt în modul în care interacționezi cu cei dragi persoanei iubite. N-ar trebui să te sperie faptul că aveți o relație atipică. Poate că nu este tocmai obișnuită, dar nu înseamnă că este ratată cu totul.

Horoscop dragoste – Rac

Casele pe care le interconectează Luna Plină de joi nu fac referire numai la posesiuni, ci și la posesivitate. Acesta e un indiciu că săptămâna aceasta poate plana o atmosferă grea în cuplul pe care-l formezi cu persoana iubită. S-ar putea să cedezi mai ușor decât de obicei geloziei. Asta arată că există totuși o problemă de încredere mai gravă între voi decât v-ați fi imaginat. Este timpul să o rezolvați.

Horoscop dragoste – Leu

Tot mulțumită Lunii Pline de joi, viața ta sentimentală va avea numai de câștigat. Popularitatea persoanei iubite te poate deranja însă. Acest lucru poate apărea din cauza faptului că are mulți prieteni, iar atenția sa nu-ți este rezervată în exclusivitate. Încearcă să nu-l sufoci, ci să te întovărășești și tu cu amicii săi. Cu siguranță te va plăcea și mai mult.

Horoscop dragoste

Horoscop dragoste – Fecioară

Luna pătrunde vineri în casa cuplului din horoscopul Fecioarei și stă acolo până sâmbătă, semn că ți se oferă șansa la finalul acestei săptămâni să te revanșezi pentru puținul timp petrecut cu persoana iubită în zilele trecute. Gândește-te la o activitate în doi care vă permite să petreceți momente de calitate împreună. Nu-i nevoie să fie ceva îndelung organizat de vreme ce puțină spontaneitate nu strică. 

Horoscop dragoste – Balanță

Aceeași Lună Plină de joi interconectează casa prieteniei și cea a iubirii din horoscopul Balanței, ceea ce înseamnă că amicii și partenerul se vor da peste cap la fel de mult pentru a-ți acapara timpul și atenția. Încearcă să petreci totuși mai multe momente în compania persoanei iubite, mai ales dacă sunteți la început de drum în doi. 

Horoscop dragoste – Scorpion

Luna Plină de joi se desăvârșește-n casa familiei din horoscopul Scorpionului, semn că dacă a tronat tensiunea între tine și membrii familiei, situația poate degenera pe fondul acestui eveniment astral. Cu toate acestea, dacă ai cultivat însă pacea și armonia în relația cu ei, așteaptă-te ca în perioada următoare să vă înțelegeți mai bine ca oricând.

Horoscop dragoste – Săgetător

Casa-n care se manifestă Luna Plină de joi mai simbolizează și frații, surorile, verii și verișoarele. Așadar, dacă le-ai acordat unora dintre ei tratament preferențial în ultima perioadă, de acum înainte ar fi de dorit să-i tratezi în mod egal. În caz contrar, ai putea primi reproșuri și riști chiar să se ajunge la conflicte pe această temă. Caută să nu iei partea niciunuia.

Horoscop dragoste – Capricorn

Cu toate că Luna Plină de joi nu se manifestă plenar în casa posesivității din zodia Capricorn, în general, se prea poate totuși să dai dovadă de gelozie în raport cu persoana iubită. Gândește-te dacă ai motive clare să te îndoiești de loialitatea sa. S-ar putea să nu existe, fapt pentru care se poate ajunge la conflicte din cauza îndoielii tale. Gândește-te de ce te încearcă aceste sentimente.

Horoscop dragoste – Vărsător

Luna Plină de joi îți conferă un farmec aparte care se-mpletește mai mult decât armonios cu șarmul tău. Prin urmare, în săptămâna 12-18 august vei atrage oamenii ca un magnet, alegându-te cu mult mai mulți admiratori decât ai în mod obișnuit. Nu-i exclus, de asemenea, ca partenerul să se simtă mai îndrăgostit ca niciodată de tine. 

Horoscop dragoste – Pești

Vineri și sâmbătă, luna se mișcă prin semnul Pești, potenându-ți carisma și șarmul. Nu-i de mirare că la sfârșitul săptămânii viitoare vei avea tot felul de angajamente sociale, lumea va vrea să se vadă cu tine, ai parte de atenție din partea admiratorilor, iar partenerul de viață apreciază această schimbare de atitudine din partea ta.

Sursa Foto: shutterstock.com