Horoscop dragoste. Trei perechi de zodii compatibile în 2019

0
649
Horoscop Dragoste Trei Perechi De Zodii Compatibile N 2019

Horoscop dragoste. Speri ca noul an să-ți aducă și marea dragoste? Ei bine, află dacă te afli printre zodiile care vor avea noroc în dragoste și ce zodii compatibile sunt în 2019.

Zodii compatibile 2019. Zodia Taur și Zodia Rac

Taur și Rac, Pamânt și Apă învaluitoare? Da, ți-ai găsit partenerul dorit. Amândoi vreți aceleași lucruri : familie, un cămin, stabilitate, siguranță… Amândoi sunteți foarte senzuali, iar puterile aproape telepatice ale Racului îti vor ghici dorințele înainte că ele să fie rostite. Racul va avea grijă de ține, îti va oferi un cămin armonios… cum ar putea să NU meargă bine o relație că asta?

Zodii compatibile 2019. Zodia Leu și Zodia Săgetător

Amândoi aveți tendința de a consideră dragostea că pe o mare aventură, amândoi sunteți înflacarati și nici unul nu se stapâneste prea mult. Săgetătorul te va stimula intelectual și emoțional. Iată ce-i trebuie unui Leu că să devină fidel. Deschiderea ta către tot ce este viață, aventură, extravaganță, se potrivește cu personalitatea extrovertită a Sagetatorului, care va aprecia toate calitățile tale la justă lor valoare. Amândurora va place libertatea și va place să fiți mereu în grupuri de oameni, să întâlniti noi persoane, să ieșiți în lume.

Zodii compatibile 2019. Zodia Vărsător și Zodia Gemeni

Aer cu Aer! Ce pretenții putem avea de la ei? Poate doar aceea de a fi mai atenți la planul inimii, că să nu treacă pe lânga sentimente. Este o combinație deosebită, minunată, „aerisită”, plină de savoare, unde ideile abundă, susținute de plăcerea Gemenilor de a vehicula informația și de scânteia Vărsătorului de a duce această informație pe culmile cele mai înalte ale mentalului. Geamănul spune „am o idee” iar Vărsătorul exclamă „mi-a venit o idee” – și astfel dragostea lor se transformă în mișcare mentală manifestată prin conversație, călătorie, comunicare, întâlniri amicale sau profesionale, cumpărări rapide de cărți, ziare, DVD-uri sau rezolvarea rapidă a obligațiilor telefonice.