Bani Sfatulparintilor Ro Foter Com 57499500
HOROSCOP FINANCIAR 18-24 IUNIE

HOROSCOP FINANCIAR 18-24 IUNIE: Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

BERBEC

Nu stai prea bine cu banii în această săptămână, însă nu mai dura mult până la salariu. E necesar ca până atunci să încerci să nu te împrumuţi la nimeni, mai ales în scopul distracţiei sau al altor lucruri de care te poţi lipsi. Veniturile tale sunt modeste şi trebuie să te organizezi foarte bine pentru a avea o viaţă echilibrată.

TAUR

Unele probleme de sănătate ar putea să îţi dea planurile peste cap în această săptămână. 

Cu toate că este mai important să te tratezi decât să te gândeşti că ai promis ceva de care nu te poţi ţine, tu nu reuşeşti şi mai rău îţi agravezi situaţia. Concentrează-te pe lucrurile importante de acum şi lasă grija banilor deoparte.

GEMENI

Eşti instabilă din fire, iar personalitatea ta duală îţi poate strica de această dată unele planuri. 

E posibil ca reticenţa ta cu privire la un proiect de la serviciu să te aducă în prim plan şi să îi facă pe şefii tăi să te verifice mai des. Nu o faci cu rea intenţie, pur şi simplu îţi este greu să iei o decizie, iar dacă o iei sunt mari şanse să te răzgândeşti. Asta afectează productivitatea şi situaţia materială!

Citeste si :  Horoscop zilnic 12 decembrie 2019. Despre dragoste, bani și sănătate

RAC

Ai visuri mari şi energie cât cuprinde. Eşti pusă pe treabă în aceste zile şi eşti decisă să termini ceva ce ai început de multă vreme. 

Determinarea te face să îţi asumi riscuri pe care nu le-ai fi acceptat mai demult, iar asta e un plus pentru tine. În situaţia dată eşti mai aproape decât oricând să câştigi o sumă mare de bani.

LEU

Indiferent câtă ambiţie ai şi cât de bine faci totul aproape mereu, din când în când mai dai şi greş. 

Încearcă să treci peste această ruşine şi să nu intri în panică doar pentru că ai făcut o mică greşeală, mai ales dacă e vorba de bani. Chiar dacă toţi sunt cu ochii pe tine, pentru că asta îţi place cel mai mult, nu e nevoie să atragi atenţia asupra ta cu scuzele şi părerile exagerate de rău.

Fecioară

Stai excelent cu banii în această perioadă şi eşti mai hotărâtă decât oricând să faci o investiţie mare.

Poate fi vorba despre achiziţionarea unei locuinţe sau a unei maşini, dar indiferent despre ce este vorba, cert este că asta îţi va umble sufletul de bucurie. Nu regreta apoi că ai rămas cu conturile goale!

Citeste si :  Horoscop zilnic 22 noiembrie 2019: Dragoste pentru Gemeni

Balanţă

Banii nu aduc fericirea, despre asta va fi vorba în aceste zile.

Cu toate că ai destui şi te lăfăi în ei, cert este că ai multe lipsuri pe plan personal. Încearcă să găseşti un echilibru care să îţi permită să te ocupi de toate sectoarele vieţii tale cu acelaşi interes. Dacă reuşeşti să ai puţin din fiecare, atunci vei fi împlinită!

Scorpion

Familia pune presiune pe tine în aceste zile din cauza unor nevoi exagerate.

E posibil ca partenerul de viaţă sau copiii să încerce să profite de tine şi de bunătatea ta, silindu-te să le dai mai mulţi bani. Din păcate, deja munceşti din greu pentru a te ocupa de tot, iar ceea ce îţi cer ei sunt mofturi pure. Încearcă să îi pui la punct în cel mai elegant mod cu putinţă!

Săgetător

Astrele sunt de partea ta în această săptămână şi te vor îndruma să iei deciziile corecte.

E necesar doar să fii atentă la ce se întâmplă în jurul tău şi să nu îţi treacă oportunităţile printre degete. Mare mirare să nu prinzi chiar mai multe din zbor, iar conturile să ţi se mărească neaşteptat. Cert este că ai şi noroc, dar eşti şi o persoană foarte muncitoare şi capabilă.

Citeste si :  Horoscop zilnic 5 decembrie 2019. Leii sunt cuprinși de griji și temeri

Capricorn

Astrele vin cu veşti bune pentru tine în ceea ce priveşte situaţia ta financiară.

O persoană care ţine la tine şi care are o stare materială foarte bună decide să facă un gest frumos pentru tine. Chiar dacă nu e vorba efectiv de o sumă de bani, cu siguranţă va fi un cadou costisitor. Nu ai niciun motiv de tristeţe, aşa că încearcă să te bucuri de tot ce te înconjoară.

Vărsător

Chiar dacă în această săptămână te aşteptai la finalizarea unui proiect care îţi putea aduce bani frumoşi, ceva va interveni şi îţi va da totul peste cap.

Cu cât te amăgeşti mai mult, cu atât dezamăgirea va fi mai mare. Încearcă pe cât posibil să nu îţi stabileşti obiective nerealiste şi să mai asculţi din când în când şi ce spun cei din jurul tău.

Peşti

E clar pentru toată lumea că o duci excelent cu banii, de ce ai mai vrea să semnalizezi atât?

Te-ai lăudat atât de mult cu situaţia ta financiară încât a devenit o obişnuinţă pentru tine să arunci cu banii pe lucruri şi activităţi de snobi. Încearcă să nu te transformi într-unul, pentru că, astfel, toată munca şi determinarea ta îşi vor pierde puţin din strălucire. Şi nu uita de unde ai plecat!

Loading...