Horoscop iulie 2019
Horoscop iulie 2019. Ce schimbări radicale aduce Eclipsa Totală de Soare

Horoscopul lunii iulie e influențat de două fenomene importante. Află din articolul de pe vdtonline.com cum te influențează din punct de vedere astronomic eclipsa totală de soare și cea parțială de lună.

Afla ce iti rezerva astrele din Horoscop iulie 2019 !!

În iulie va avea loc eclipsa totală de soare ce va avea loc pe 2 iulie, în Rac. Un alt eveniment important al lunii de urmează este eclipsa parțială de Lună. Aceasta va avea loc în Capricorn, pe 17 iulie. Aceste două evenimente vor aduce schimbări pentru toate zodiile. Chiar dacă uneori momentul de revelație poate fi unul șocant, trebuie să ne gândim că el ne poate oferi posibilități de corectare și schimbare, conducând la progres și schimbări în bine.

Efectele celor două eclipse se pot simți până la 6 luni de la momentul producerii lor. Așadar, ne putem aștepta la o lună marcată de intensitate emoțională, în care devin foarte importante pentru noi securitatea, siguranța, grija pe care o primim și pe care o oferim celorlalți, casa, familia, rădăcinile.

Despre eclipsa de soare și cea de lună

Eclipsa de Soare din 2 iulie 2019 este una dintre eclipsele despre care se știe că generează transformări puternice, profunde, pe care cei mai mulți le receptează ca fiind traumatizante. Anumite parteneriate, asocieri sau relații se pot încheia brusc. Acest lucru trebuie privit ca un avantaj pentru că poate deschide posibilități noi în viața noastră.

Veștile și informațiile pe care le aflăm ar putea reprezenta factorul declanșator pentru evenimente de care să ne amintim toată viața. Pot avea loc evenimente definitorii în relațiile de familie, dar și în relația cu autoritățile.

Eclipsa de Lună are loc în preajma lui Pluton. Acest lucru poate amplifica intensitatea momentului și a rezultatelor deciziilor și acțiunilor noastre. Este important să ținem cont și de faptul că în luna iulie 2019 este mai dificil să înregistrăm progrese notabile, din cauza tuturor planetelor retrograde precum Mercur, Jupiter, Saturn, Neptun, Pluton. În această perioadă este de preferat să ne revizuim calculele, atitudinile și proiectele pentru că acestea vor determina mai târziu pașii de urmat.

Horoscop iulie 2019 – Berbec

Începând cu 3 iulie 2019, planeta Venus, cea responsabilă pentru guvernarea căsniciei Berbecilor, tranzitează casa familiei și a căminului. Astfel, cuplurile ce au deja câțiva ani de relație vor beneficia de numeroase oportunități de a armoniza viața de familie. Unii Berbeci vor căuta mai mult decât oricând securitatea și siguranța emoțională. Astfel, ei le vor arăta celorlalți și latura lor mai vulnerabilă. Pe plan personal, vor avea doar de câștigat.

Luna iulie 2019 anunță schimbări în carieră și momente de tensiune pentru Berbeci. Se poate instala presiunea unor decizii importante pe termen lung. Prin urmare, Berbecilor nu le va fi ușor să găsească un echilibru între familie și carieră. E bine să se pregătească pentru acest lucru pentru că nu vor avea încotro. Luna iulie e posibil să te epuizeze mai repede decât ai crede. Aspectul tensionat dintre Marte și Uranus (10-13 iulie 2019) te-ar putea chiar predispune la accidentări, explozii temperamentale, nervozitate excesivă și nevoia de a-ți asuma riscuri prea mari.

Horoscop iulie 2019. Ce schimbări radicale aduce Eclipsa Totală de Soare

Horoscop iulie 2019 – Taur

Începând cu 8 iulie 2019, Mercur, planeta care guvernează casa V a Taurului , adică iubirea, aventurile sentimentale și flirturile, retrogradează și îi face pe Tauri  să își revizuiască modul în care își exprimă afecțiunea și să își identifice dorințele amoroase. Este important ca din când în când să recapitulezi ce îți dorești în plan sentimental, ce așteptări ai de la partener și ce ești pregătit să oferi în schimb.

Mercur, planeta care guvernează și banii Taurilor, retrogradează începând cu 8 iulie. Așadar, e important să îți acorzi timp pentru a-ți reorganiza cheltuielile și pentru a te sfătui cu familia. Este posibil ca cei apropiați să nu te poată ajuta așa cum ți-au promis, din motive cât se poate de obiective. Este o perioadă bună pentru a-ți evalua veniturile și pentru a concepe planuri prin care să le crești.

Eclipsa de Soare din data de 2 iulie 2019 și cea de Lună de pe 17 iulie activează pentru Tauri axa cunoașterii. Acest lucru ar putea duce la mai multă agitație, dorință de comunicare, solicitare nervoasă în fața volumului mare de informații și zvonuri care te asaltează.

Horoscop iulie 2019 – Gemeni

Gemenii ar trebui să reflecteze asupra valorii relațiilor, a iubirii, la felul în care înțeleg intimitatea, fidelitatea, dăruirea, dar și gestionarea resurselor comune, în luna iulie 2019. Cei mai mulți Gemeni sunt gata să uite de angajamentele asumate anterior, pentru că doresc mai multă libertate de mișcare. Gemenii fără partener/parteneră se pun foarte ușor în valoare și seduc prin simțul umorului și capacitatea de a descoperi latura sensibilă a persoanei pe care doresc să o cucerească.

Eclipsa de Soare din 2 iulie și eclipsa de Lună din 17 iulie îți activează casele financiare ș axa valorilor. Tocmai de aceea, este recomandat să te ocupi cu seriozitate de resursele de care dispui și să găsești o cale mai eficientă de gestionare a veniturilor. Multe chestiuni mai vechi ar putea deveni presante, cum ar fi anumite taxe neplătite sau un credit bancar.

Starea de sănătate a Gemenilor ar putea fi influențată de stresul generat de frământările financiare sau de încăpățânarea de a forța lucrurile în direcția dorită mai ales după 17 iulie 2019. De altfel, eclipsa de Lună din 17 iulie ar putea să marcheze și un moment mai dificil pentru sănătate, mai ales dacă suferi de afecțiuni mai vechi, cronice. Este recomandat să optezi pentru un ritm de muncă și de viață mai liniștit, mai calm.

Horoscop iulie 2019 – Rac

Eclipsa de Soare din 2 iulie 2019 are loc în Rac, iar eclipsa de Lună din 17 iulie activează axa eu-ceilalți, în special casa VII responsabilă cu relațiile cu ceilalți, asocierile și căsnicia. Prin urmare, anumite relații sau căsnicia ar putea ajunge într-un punct critic sau ar putea necesita decizii importante, chiar radicale.

Și situația financiară și parteneriatele de afaceri ale Racilor sunt influențate de eclipsele care au loc în luna iulie 2019. Este recomandat să încerci să fii mai puțin dependent de alții și să îți definești clar nevoile personale, posibilitățile materiale și ceea ce poți face cu resursele existente pentru a-ți dezvolta cariera. 

De asemenea, Mercur în retrograd îți poate readuce în atenție simptome mai vechi sau o afecțiune de care suferi de mai multă vreme.

Horoscop iulie 2019 – Leu

Mercur, planeta ce guvernează casa banilor munciți a Leului, dar și casa grupurilor sociale, a proiectelor de grup și a beneficiilor obținute prin exercitarea profesiei, începe să retrogradeze la 8 iulie. 

În luna iulie, viața sentimentală a Leilor este plină de provocări. Marte își începe tranzitul în Leu la 2 iulie. Poți avea parte de o atracție neașteptată sau de răsturnări de situație în căsnicie. De asemenea, intri într-o perioadă în care dorești să strălucești, să cucerești, să reînvii romantismul și pasiunea în viața ta.

Eclipsele din iulie 2019 activează casele sănătății pentru cei în zodia Leu, ceea ce înseamnă că ar putea să se simtă  când prea agitați, când prea deprimați sau melancolici. Mai mult decât atât, aceasta pare să fie o perioadă bună să faci pace cu tine, cu trecutul, să îți schimbi ritmul de viață, să optezi pentru un stil de viață mai sănătos.

Horoscop iulie 2019 – Fecioară

Mercur nu este doar guvernatorul Fecioarei, ci și al casei carierei Fecioarei. Retrogradarea sa care începe cu 8 iulie i-ar putea stimula să-și regândească proiectele profesionale pe termen lung, direcția în carieră și relațiile cu superiorii sau cu autoritățile statului.

În loc să te gândești la trecut sau să recazi în patima unei relații ascunse, complicate, este recomandat să îți faci prieteni noi și să socializezi. Ai mai mult de câștigat în plan afectiv și amoros dacă ieși din cercul strâmt în care te învârți. 

Ținând cont de faptul că guvernatorul Fecioarei este retrograd în iulie 2019, ar fi bine să reduci ritmul de lucru, să găsești timp pentru odihnă, pentru a te desprinde de chestiuni ce ar fi trebuit lăsate în urmă de multă vreme.

Horoscop iulie 2019 – Balanță

E foarte posibil ca Balanțele să se simtă mai lipsite de energie în luna iulie, mai îngrijorate de viitor, în special de viitorul profesional. Acest lucru ar putea determina o accentuare a predispoziției spre indecizie, oscilații și frustrări. Caută compania prietenilor pentru a te relaxa, pentru a primi sfaturi care să îți deschidă perspective noi.

În iulie 2019, multe Balanțe doresc să își exerseze sau să își redescopere puterea de seducție, simțind nevoia de senzații tari sau sunt mai tentate ca oricând să se joace de-a flirtul. Încearcă să ții cont și de sentimentele celorlalți, nu le da speranțe deșarte.

Casa X a Balanței responsabilă de carieră și reputația socio-profesională este foarte bine activată de planete în iulie 2019, dar și de eclipsele care au loc la 2 iulie (de Soare) și la 17 iulie (de Lună). Eclipsa de Soare are loc chiar în casa X, prevestind schimbări de direcție profesională ori în firma pentru care lucrezi. 

Horoscop iulie 2019 – Scorpion

În luna iulie 2019, Scorpionii au ocazia să demonstreze tuturor cât de capabili sunt, iar munca pe brânci și curajul i-ar putea purta spre progrese notabile în carieră. Meritele Scorpionilor vor fi recunoscute de ceilalți. Cu toate acestea, este indicat să eviți orgoliile și să fii atent la concurență, la intrigi și la denigrările unor colegi geloși pe succesul tău. Nu este exclus să ai parte de o promovare.

În luna iulie, viața amoroasă a Scorpionilor este trepidantă. Se pot ivi numeroase răsturnări de situație, mai ales după 9 iulie. Venus, planeta care guvernează relațiile și căsnicia Scorpionilor, se află în tranzit prin casa IX în perioada 3-28 iulie. Tocmai de aceea, trebuie să fii atent să scapi de rutină, din zona de siguranță, să cauți abordări noi pentru viața amoroasă.

Dacă ai perioade în care nu stai bine cu moralul, o persoană din anturaj ar putea să îți redea optimismul și să te ajute să-ți schimbi perspectiva asupra vieții, asupra propriei persoane.

Horoscop iulie 2019 – Săgetător

Pentru Săgetători, în plan profesional, ar trebui să existe niște revizuiri pentru că Mercur nu guvernează doar casa relațiilor Săgetătorului, ci și casa carierei, a ambițiilor și a reputației socio-profesionale. Retrogradarea lui Mercur ar putea însemna că este necesar să reevaluezi anumite colaborări și investiții.

Configurația astrală a lunii iulie 2019 te invită la reconfigurări parteneriale, la revizuirea modului în care înțelegi să relaționezi și să îți asumi responsabilități și angajamente, la reconsiderarea atitudinii față de căsnicie ori față de perechea de viață. 

Din punct de vedere al sănătății, nu stai rău cu energia dar, dacă nu o canalizezi cum se cuvine, riști să o irosești în tot felul de conflicte și agitații interioare. Este indicat să încerci să faci mișcare într-un cadru organizat sau să petreci mai mult timp în natură, poate chiar pe bicicletă.

Horoscop iulie 2019 – Capricorn

În luna iulie, relațiile cu ceilalți nu par a fi ușor de gestionat, probabil din cauză că nici relația ta cu tine însuți/însăți nu e pe roze. Eclipsa de Soare din data de 2 iulie are loc în casa VII a Capricornului, cea a parteneriatelor și căsătoriei. Acest lucru poate marca un moment de criză ce conduce la reînnoire și schimbare.

Relațiile de afaceri, asocierile și colaborările Capricornilor sunt puternic influențate de eclipsele din iulie 2019 și s-ar putea să te vezi pus în postura de a pune punct unora dintre ele. Dacă te afli în negocieri pentru contracte și colaborări noi, lucrurile nu merg chiar de la sine, pot apărea tensiuni, momente de criză, neînțelegeri și confuzii, mai ales în a doua jumătate a lunii.

Mercuri și Jupiter, guvernatorii caselor sănătății Capricornului, sunt în mers aparent retrograd. Astfel, este indicat să reduci puțin ritmul, să îți oferi momente de relaxare, momente pentru tine. Consultă medicul dacă te simți prea obosit, sau apelează la consiliere de specialitate.

Horoscop iulie 2019 – Vărsător

Eclipsa de Soare din 2 iulie 2019 are loc în casa muncii Vărsătorului, dar și eclipsa de Lună de la 17 iulie influențează acest sector de viață. Prin urmare, acesta poate fi  un moment bun pentru a începe un nou proiect profesional, deși acesta nu este ferit de peripeții și tensiuni.

În plan sentimental lucrurile tind să se miște încet sau să se încâlcească pe alocuri. E posibil să transmiți mesaje confuze ori contradictorii sexului opus sau să nu înțelegi prea bine care sunt intențiile celorlalți.

Casele sănătății Vărsătorului sunt activate de eclipsele din luna iulie 2019. Cu toate acestea, ei au suficientă energie și tărie pentru a trece peste stările de oboseală ori de slăbiciune. Indiferent de stare, vei reuși să regăsești resursele interioare necesare pentru a merge mai departe, pentru a căuta soluții.

Horoscop iulie 2019 – Pești

Pentru că în luna iulie 2019 stăpânul casei sănătății Peștilor retrogradează, este indicat să-ți faci timp și pentru tine, pentru un control medical de rutină dacă te știi cu afecțiuni mai vechi și neglijate.

În iulie 2019 te bucuri de putere de seducție, emani romantism și tandrețe și poți da restart vieții tale amoroase. Dacă ești deja implicat într-o relație amoroasă de perspectivă, ai putea intra cu ea într-o nouă etapă, mai pasională, mai profundă.

Marte, planeta care îți guvernează casa banilor munciți, tranzitează în iulie 2019 casa VI a Peștilor, responsabilă cu munca și sănătatea. Se poate spune că banii vin prin muncă, prin efort, făcând apel la colegialitate și dând dovadă că poți fi alături de colegi la nevoie.

sursa foto: 123rf.com

Loading...