HOROSCOP săptămâna 27 mai – 2 iunie 2019. Berbecii au o săptămână agitată, Leii sunt extrem de sensibili

0
682
Horoscop S Pt M Na

HOROSCOP. Ultimele zile ale lunii sunt agitate și confuze pentru majoritatea zodiilor. Una dintre zodii trebuie să tragă aer în piept.

Berbec

Ai o săptămână agitată şi simţi din ce în ce mai des nevoia să te întinzi, să tragi aer în piept şi să încerci să-ţi limpiezeşti gândurile. Spre mijlocul săptămânii primeşti veşti de la un prieten vechi cu care nu ai mai vorbit, iar stresul începe să dispară.

Taur

Nu poţi să îţi dai seama ce îţi doreşti cu adevărat. Vrei să pleci departe? Vrei să primeşti mai multă apreciere? Vrei să faci o schimbare? În plus, ai o mulţime de decizii de luat, iar acum este din ce în ce mai greu să faci asta. Discută cu cineva apropiat.

Gemeni

Este momentul să te organizezi! Începi să pui pe listă lucrurile pe care le ai de făcut şi să îţi calculezi mai bine modul în care cheltuieşti banii. Spre mijlocul săptămânii începi să petreci mai mult timp cu prietenii şi în sfârşit ajungi la echilibrul pe care ţi-l doreai.

Citeste si :  Urmează noi măsuri de relaxare? Iohannis: "Atrag atenţia, virusul este încă în societate"

Rac

Treci dintr-o extremă în alta. Pe de-o parte ai multă energie şi eşti gata să rezolvi orice problemă îţi iese în cale, iar pe de altă parte eşti din ce în ce mai dornic să petreci timp în casă şi să te bucuri de linişte. Trebuie să ajungi la un echilibru.

Leu

Eşti mai sensibil decât în mod normal şi, totuşi, neobişnuit de productiv. Îţi iei prin surprindere chiar şi prietenii cu eficienţa pe care o afişezi. Se întâmplă unele schimbări şi ar fi bine să discuţi cu o persoană apropiată despre felul în care te simţi.

Fecioară

Petreci mult timp cu prietenii şi vrei să ajuţi pe toată lumea cu problemele pe care le au. Ambiţia ta din această săptămână este să faci pe toată lumea fericită. Te gândeşti la o excursie la sfârşit de săptămână, pentru a te relaxa cum se cuvine.

Balanţă

Eşti agitat în această săptămână, iar dacă lucrurile nu merg aşa repede cum îţi doreşti, ai tendinţa să te enervezi peste măsură. Încearcă să nu mai planifici lucrurile până în ultimul detaliu, pentru că aştepările cresc pe măsura detaliilor. Lasă lucrurile să decurgă de la sine.

Citeste si :  Urmează noi măsuri de relaxare? Iohannis: "Atrag atenţia, virusul este încă în societate"

Scorpion

Intuiţia funcţionează perfect în această săptămână. Dacă o asculţi, lucrurile se vor rezolva mai repede decât te-ai aştepta. În plus, îţi foloseşti intuiţia şi pentru a te conecta cu cineva la un nivel foarte profund.

Săgetător

Vezi lumea cu alţi ochi şi nu mai eşti dispus să faci compromisuri. În această săptămână îţi îndrepţi toată energia spre binele tău. Faci tot ce îţi stă în putinţă pentru a-ţi atinge obiectivele, iar această săptămână se dovedeşte a fi una foarte productivă.

Capricorn

Vrei să fii oriunde altundeva, dar nu se poate, aşa că va fi nevoie să te mulţumeşti cu peisajul obişnuit şi, eventual, cu nişte plimbări prin parc. Îţi zboară tot mai des gândul la călătorii şi vrei să scapi de agitaţia de la locul de muncă. Nu te poţi concentra în această săptămână.

Vărsător

Te pui pe treabă. Vrei să duci la bun sfârşit toate responsabilităţile pe care le ai. Cea mai bună metodă este să-ţi faci o listă cu toate lucrurile pe care le ai de făcut şi să le iei la rând. Spre sfârşitul săptămânii faci o descoperire.

Citeste si :  Urmează noi măsuri de relaxare? Iohannis: "Atrag atenţia, virusul este încă în societate"

Peşti

Petreci mult timp cu cu prietenii, aşa că se anunţă distracţie pe tot parcursul săptămânii. Cu toate acestea, reuşeşti să-ţi organizezi timpul astfel încât să ai timp şi de responsabilităţile pe care le ai. La sfârşitul săptămânii te concentrezi pe relaţia de cuplu.

Vezi cele mai noi Stiri Vdtonline.com