Horoscop săptămâna viitoare 17 – 24 iunie 2018. Două zodii primesc ce merita! Bani, contracte noi, o viață nouă

0
1032
Horoscop S Pt M Na 17 24 Iunie 2018
Horoscop săptămâna 17 - 24 iunie 2018

Horoscopul săptămânii viitoare 17 – 24 iunie 2018 vă recomandă să nu vă mai faceți griji și să nu puneți mereu răul înainte! E o săptămână în care trebuie să ne luptăm cu propriile frici, cu proprii demoni pentru a câștiga bătălii. Două zodii primesc ce merită și au luptat mult pentru asta: bani, contracte noi, de ce nu, o viață nouă!

Evenimentul astrologic care iese în evidență săptămâna aceasta este aspectul astral favorabil de sextil care se formează sâmbătă între Soarele proaspăt intrat în semnul Racului și Uranus aflat nu de foarte multă vreme în Taur. Se arată așadar un weekend în care ar putea apărea oportunități de valorificare a economiilor pe care le-am făcut în ultima vreme.

Horoscop săptămâna viitoare 17 – 24 iunie Berbec

Sănătate

Se întâmplă ceva weekendul aceasta, poate chiar sâmbătă, care te determină să oscilezi între credință și tăgadă. Poate ceea ce simți tu pe interior sau trăirile pe care le-a generat o anumită conjunctură în care ai intrat zilele acestea contravin principiilor tale morale sau ideilor avute despre providență. Ține minte că mecanismul universal principal este iubirea, restul sunt detalii.

Bani și carieră

Nu ești deloc cooperant atunci când cineva te silește să faci o treabă, te constrânge să folosești o anumită tehnică sau te condiționează să nu ceri mai mult decât și se dă deja. Așadar, dacă șefii, supervizorii sau colegii de muncă mai vechi nu-ți respectă libertatea de expresie la începutul săptămânii, s-ar putea să nu reacționezi tocmai bine. Canalizează-ți nervii în ceva productiv!

Familie și cuplu

Cauți să-ți îmbunătățești relația cu copiii sau cu partenerul? Nimic mai simplu! Organizează o mini-excursie ad-hoc la începutul săptămânii, de preferat chiar luni, care să includă neapărat plimbări lungi în aer liber. Indiferent de numărul pețitorilor care roiesc în jurul tău ori al hatârurilor pe care urmărești să le faci copiilor, e indicat ca vinerea să ți-o petreci cu prietenii.

Horoscop săptămâna viitoare 17 – 24 iunie Taur

Sănătate

Miercuri și joi, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu cum că ar trebui ca la mijlocul acestei săptămâni să te forjezi mai puțin decât în cealaltă parte a săptămânii. În caz contrar, rezervele tale de energie ar putea avea de suferit, ceea ce riscă să aducă un deficit pe această parte la finele săptămânii când ți-ai programat angajamente sociale.

Bani și carieră

Fie urmărești să demarezi o afacere împreună cu niște prieteni ori te-ai asociat deja cu ei, cauți sponsori pentru un proiect în care crezi sau cineva se oferă să te sprijine financiar pentru a realiza un anumit obiectiv, e vital ca să rămâi cu capul pe umeri. Ferește-te să dai un avans ori să împuternicești pe cineva să acționeze în numele tău. E cazul să acționezi tu pentru tine și să culegi roadele muncii tale. O viață nouă, presărată cu câștiguri, bani, contracte noi!

Familie și cuplu

Cât anume ești dispus să lași de la tine de dragul prieteniei tale cu unele persoane la care ții mult? Se pune această problemă weekendul care vine, probabil în jurul zilei de sâmbătă. Poate e nevoie să renunți la convingeri personale sau să sacrifici unele credințe pentru a-i păstra aproape pe unii membrii ai cercului tău de prieteni. Nu va fi ușor, dar dacă merită, ar fi bine s-o faci!

Horoscop săptămâna viitoare 17 – 24 iunie  Gemeni

Sănătate

Bărbaților născuți sub acest semn, dar mai ales acelora trecuți de prima tinerețe, le e recomandat să consulte urologul dacă apar semne că sistemul excretor sau sănătatea organelor reproducătoare lasă de dorit. Doamnele sunt sfătuite să nu lase afecțiunile urinare netratate, iar AstroDex recomandă să se ia în calcul și eventualele remedii naturiste dacă situația nu este una gravă.

Bani și carieră

În jurul zilelor de marți și miercuri, probabil că viitorul unor proiecte va atârna de abilitatea ta de a-ți da seama când e mai bine să lași lucrurile să-și urmeze cursul și momentul în care e cazul să intervii. De exemplu, dacă ai făcut investiții, poate ar fi bine să ai răbdare că ele să se fructifice, dar dacă crezi că banii nu au fost administrați cum se cuvine, s-ar cere să nu rămâi indiferent.

Familie și cuplu

Într-un fel sau altul, ceea ce transpare în exterior despre relația pe care o ai cu partenerul sau legat de viața ta sentimentală la modul general nu e conform cu realitatea, fapt care te preocupă weekendul acesta. Simți că trebuie să te lupți cu preconcepțiile celorlalți în raport cu un domeniu de viață care n-ar trebui să-i intereseze deloc. Cauta să nu alimentezi zvonurile și mai mult!

Horoscop săptămâna viitoare 17 – 24 iunie Rac

Sănătate

Planul sănătății tale fizice este intens activat perioada aceasta, deci caută să renunți, cel puțin pentru o perioadă, la răsfățurile culinare despre care se știe că, în cazul tău, nu sunt tocmai indulgențe ocazionale. Organul care ar putea avea de suferit cel mai mult zilele acestea, dar în special în weekend, este ficatul care se cere menajat prin mese frugale și alimente sănătoase.

Bani și carieră

Poți fi tentat joia sau vinerea aceasta să te implici în unele scheme de afaceri cel puțin dubioase. Poate ai impresia că vei câștiga popularitate sau că acestea te inspiră, dar riscurile sunt prea mari. AstroDex îți recomandă să faci infuzii de capital doar atunci când ești sigur că lucrurile merg în direcția bună sau riscurile pe care ți le asumi sunt invers proporționale cu eventualele câștiguri.

Familie și cuplu

În mod normal, te bucură faptul că partenerul își asumă rolul de cap al familiei care implică greutăți care pe tine, în anumite cazuri, te-ar copleși cu totul. Dar această calitate nu-i dă niciun drept marțea și miercurea acestea de a-și vărsa nervii pe tine. Apelează la duhul blandeții și dezamorsează bomba înainte să explodeze. Provoacă-l să discute despre ce se întâmplă la serviciu.

Horoscop săptămâna viitoare 17 – 24 iunie Fecioară

Sănătate

Cel puțin săptămâna aceasta, nu e de glumit cu problemele circulatorii, mai ales periferice. Așadar, dacă te confrunți cu furnicături la nivelul mâinilor și picioarelor sau nu-ți vezi nicicum încălzite extremitățile, e indicat să apelezi la remedii naturiste către sfârșitul săptămânii. AstroDex recomandă totuși să te odihnești activ, mai ales dacă munca ta este una sedentară.

Bani și carieră

Calitatea muncii tale, cu precădere dacă ești implicat în activități de grup, ar putea avea de suferit joia sau vinerea aceasta din cauza faptului că unii colegi de muncă nu cunosc noțiunea de fair play sau sunt preocupați să se facă remarcați în detrimentul echipei voastre. Dacă poti face ceva în acest sens, acționează cât mai repede cu putință, astfel încat să nu primiți avertismente.

Familie și cuplu

Evenimentele prefigurate pe plan sentimental în jurul zilelor de marți și miercuri îți oferă indicii despre ce se va întampla în weekend între tine și partener. Așadar, dacă te simți manipulat, nu cădea la sfârșitul săptămânii în capcana scuzelor și a rugăminților persoanei iubite care speră la o reconciliere. Când vasul fragil al increderii se sparge, cioburile nu pot fi lipite la loc întotdeauna.

Horoscop săptămâna viitoare 17 – 24 iunie Balanță

Sănătate

Poate că uneori ți-ai autoadministrat medicația după ureche și a funcționat ori ai luat pastilele care i-au făcut bine unui apropiat aflat într-o situatie similară, dar regula s-ar putea să nu se aplice și weekendul acesta. În consecință, înainte de a te supune unor riscuri inutile, gândește-te dacă merită să mergi la noroc când vine vorba de sănătatea ta. Dă dovadă de înțelepciune!

Bani și carieră

Nesfârșitele ședințe și brainstorming-uri care au loc către sfârșitul săptămânii lucrătoare s-ar putea să fie doar praf înochi și să nu se clarifice unele aspecte de care depinde bunul mers al activităților tale profesionale. Dacă ți se pare că ceilalți colegi de muncă se învârt în jurul cozii, ia taurul de coarne și spune lucrurilor pe nume. Poate așa te lămurești ce așteaptă de la tine!

Familie și cuplu

Ce atitudini relaționale pe care le-ai perceput în cuplul părinților tăi ți-ai promis că nu le vei adopta în raport cu partenerul de viață? Ar fi bine să-ți pui această întrebare încă de luni, astfel încât să nu ți se reproșeze de către persoana iubită că repeți unele comportamente nocive din familia ta de origine în propriul vostru cămin. Caută mereu să devii un/o soț/ie mai bun/ă.

Horoscop săptămâna viitoare 17 – 24 iunie Scorpion

Sănătate

Poate că nu de luni, dar începând cu ziua de marți, ți-ai programat o serie de activități istovitoare fără a lua în calcul faptul că mai ai nevoie ocazional de pauze și de timp să te odihnești. Dacă te expui presiunilor și stresului în mod sistematic, poți ceda fizic sau nervos chiar în mijlocul săptămânii, fapt care te-ar putea costa scump. Încearcă să nu faci lucrurile la modul heirupist!

Bani și carieră

Ține cont că orice contract pe care-l semnezi, decizie care se ia în cadrul ședintelor ori conversație purtată la telefon sau prin intermediul mesajelor electronice marți sau miercuri își va pune amprenta serios pe cât, cum și ce se așteaptă de la tine să produci sau să livrezi până la sfârșitul săptămânii. Iar de dat înapoi nici că se mai pune problema după aceste două zile.

Familie și cuplu

Dacă-ți petreci seara de vineri în compania membriilor familiei tale, s-ar putea să ai senzația, la un moment dat, că ești într-o încăpere plină de oameni care te ignoră, deși dai semne clare că te preocupă ceva. Poate că, în asemenea momente, ar fi indicat să spui pe șleau ce anume te roade și să nu mai aștepti ca ei să-ți prindă din zbor mesajele subliminale. Nu-ți face bine să ții în tine!

Horoscop săptămâna viitoare 17 – 24 iunie Săgetător

Sănătate

În perioada cuprinsă între zilele de marți și joi, teama că ar putea ieși la iveală secrete care ți-ar afecta viața de cuplu, cea profesională sau reputația poate deveni de-a dreptul copleșitoare. Atâta timp cât îți asumi trecutul, cu tot cu întâmplările de care nu ești tocmai mândru, nu ai motive să-ți faci griji cu privire la o posibilă deconspirare. Important este să fii împăcat cu tine însuți!

Bani și carieră

De la o vreme încoace, ai început să simți că banii nu se fac usor, ci necesită o doza mare de maturitate emoțională, rezistență la stres și, nu în ultimul rând, consecvență. Dacă te-ai bazat până acum pe veniturile realizate din mici comisioane, pariuri, jocuri de noroc sau alte speculații financiare, norocul te poate părăsi la mijlocul săptămânii. Caută să te ții departe de cheltuieli!

Familie și cuplu

În weekend, se produce o ciocnire de proporții între convingerile tale și ale membrilor familiei, semn că ei se așteaptă să evoluezi într-o direcție, în timp ce tu ai ales un alt culoar de destin. De dragul păstrării aparențelor sau a armoniei în cadrul căminului, poți alege să nu dai curs discuțiilor în contradictoriu, dar demonstrează-le că ești matur și capabil să decizi pentru tine.

Horoscop săptămâna viitoare 17 – 24 iunie Capricorn

Sănătate

Cuvintele te pot ridica sau cobori, dar ce se întâmplă atunci când cauți să păstrezi aparențele și nu-ți găsești curajul de a spune ceea ce simți? În cazul în care nu reușești să treci peste orgoliu, s-ar putea să afli că repercusiunile sunt mai serioase decât te-ai fi așteptat. În loc să persiști într-o stare de permanentă confuzie, mai bine ceri explicații și te lămurești cu privire la unele aspecte.

Bani și carieră

Mai mult ca oricând la mijlocul acestei săptămâni, ești cu un pas înaintea celorlalți când vine vorba de noi modalități de a-ți suplimenta veniturile și mijloace inedite de a genera profit. Neajunsul major este acela că ai nevoie de persoane care să-ți înțeleagă ideile și care să se ridice la nivelul viziunii tale pentru a te ajuta să o pui în practică. Vei avea parte în sfârșit de ceea ce meriți: aprecierea șefilor, a colegilor, banii visați. Horoscopul soune că o nouă viață începe pentru tine!

Familie și cuplu

Probabil că nu ești pregătit să accepti faptul că viața ta de familie a luat-o pe o pantă descendentă în ultima vreme si persiști în faza de negare, dar în timp ce tu privești nepăsător, s-ar putea ca micul tău univers să se dezintegreze cu o viteză amețitoare. Se cere să-ți schimbi atitudinea vis-a-vis de cei dragi și chiar să preiei inițiativa reparării situației de acasă dacă n-o face altcineva.

Horoscop săptămâna viitoare 17 – 24 iunie Vărsător

Sănătate

Ceea ce semeni în Univers luni, vei culege nu mai târziu de marți sau miercuri. Cu siguranță, cunoști principiile după care funcționează legea atracției universale și se pare că, cel puțin săptămâna aceasta, ți se potrivește mănuță. În loc să te frămânți, încearcă să te vizualizezi în contextul potrivit în viitorul apropiat. Ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea să se întâmple!

Bani și carieră

Când nu știi până unde se-ntinde plapuma, nu risca să te faci prea comod. Cam acesta pare să fie mesajul astrelor către sfârșitul săptămânii. Evită să faci donații pentru cauze nobile dacă reprezentanților acestora le lipsește credibilitatea, nu te implica în proiecte care nu prezintă încredere, deși sunt inițiate de prietenii tăi și nici nu face împrumuturi substanțiale. Fii rezervat!

Familie și cuplu

Cel puțin în weekend, nevoia constantă de atenție a partenerului atrage un efect complet opus din partea ta, căutând să-i eviți prezența și momenteleîncare te preseaza săspui lucruri la comanda. Tanjesti dupa o conexiune intelectuala, intr-un plan superior, dar nu reusiti săva acordati pe aceeasi frecventa. Propune-i sădiscutati despre un subiect care va intriga pe amandoi!

Horoscop săptămâna viitoare 17 – 24 iunie Pești

Sănătate

Când ți-ai făcut ultima oară un control oftalmologic? În cazul în care calitatea vederii a început să scadă în ultima vreme sau deja porți ochelari, dar nu ți-ai monitorizat regulat parcursul afecțiunii oculare, e cazul să vizitezi cabinetul specialistului cândva la mijlocul săptămânii. Poate că există tratamente sau regimuri alimentare care te pot ajuta să-ți corectezi în timp vederea.

Bani și carieră

Poate superiorii ți-au dat mână liberă în anumite privințe, dar nu-ți dă dreptul s-o iei pe arătură. Nu e simplu de sesizat care este limita dintre un proiect ingenios, creativ, dar fezabil și unul care nu are aplicabilitate practică. Prin urmare, poate fi destul de complicat joia sau vinerea aceasta să descoperi viziunea care funcționează atât în teorie, cât și la fața locului. Ia-o ca o provocare!

Familie și cuplu

Nu doar la începutul acestei săptămâni, dar și în general, este important să nu le permiți părerilor celorlalți să dicteze ce anume crezi despre tine însuți sau să decidă care este valoarea ta ca om. Totuși, dacă timpul ți-a demonstrat că poți avea încredere în anumite persoane, merită să pleci urechea atunci când îți spun că ai început să nu te prea mai iei în serios. Ai grijă cui dai crezare!