Horoscop-săptămânal-13-19-mai-2019

Horoscop săptămânal 13-19 mai 2019 – Luna Plină în Scorpion. Ce înseamnă Luna Plină în Scorpion pentru zodii, la capitolul bani, carieră, dragoste: greutăți imense pentru 2 zodii.

Horoscopul săptămânii viitoare are ca eveniment astrologic Luna Plină din semnul Scorpionului, eveniment care se perfectează duminică. Luna Plină în Scorpion înseamnă  pentru zodii că orice inițiativă întreprinsă recent de a renunța la atașamente toxice, de natură fizică, sentimentală sau emoțională, ar putea fi încununată de succes.

Citește și: Horosccop zilnic: horoscopul zilei 13 mai 2019. Codouri și bani pentru Leu

Citește și: Horoscop 16 mai 2019. Capricornii au certuri cu șefii

Horoscop săptămânal 13-19 mai 2019 Berbec

Luna Plină vizează banii și finanțele. Vizate sunt sumele de bani de care dispui împreună cu terțe persoane, fie ele partenerul de afaceri sau de viață. Dacă s-a profitat de ele fără acordul tău sau viceversa, s-ar putea ca acest lucru să iasă la lumină. Probleme în relația de cuplu: potrivit astrologilor, casa a VIII-a mai simbolizează, printre altele, și gradul tău de confort intim alături de partener, iar această lunație indică faptul că se dorește revizuit acest aspect de viață în doi. Dacă atmosfera din dormitor nu mai este aceeași ori gelozia și posesivitatea v-au afectat apropierea fizică, se cere să iei măsuri rapide.

Horoscop săptămânal 13-19 mai 2019 Taur

Lunii Plină îți va da bătăi de cap. Fie partenerul de viață e circumspect în ceea ce privește și nu-nțelegi cu ce i-ai greșit ori asociații te suspectează de ceva când tu te știi fără nicio muscă pe căciulă. Cert e că această incertitudine îi displace firii tale practice, iar scenariile pe aceste teme îți ocupă mintea inutil. Nu te frământa. la capitolul bani, accentul cade pe colaborare. Deși poate nu-ți va fi ușor de fiecare dată să găsești numitorul comun dintre tine și colegii de muncă, asociați sau clienți, fii sigur c-ai avea mai multe de câștigat dacă ai pleca mai mult urechea la părerile și sugestiile lor. Probabil că uneori vor da impresia că sunt prea prăpăstioși, dar ar fi bine să ai încredere în instinctele lor. Provocări din partea partenerului de viață. Burlacii au parte de surprize. 

Horoscop săptămânal 13-19 mai 2019 Gemeni

Luna Plină te îndeamnă să te concentrezi pe (re)stabilirea bunăstării tale fizice și mentale și ar fi indicată ar fi o cură de detoxifiere. Luna Plină își pune amprenta și pe sfera profesională, indicându-ți faptul că sursa unor încurcături cărora nu le poți da de cap de ceva vreme sau anumite tensiuni cu colegii de muncă ale căror cauze nu le-ai depistat încă necesită niscaiva muncă de investigație. Faci săpături și chiar dacă e nevoie să scoți mizeria de sub covor, vei vedea că rezultatele merită orice inconvenient. Bârfele, șicanele te vor afecta foarte mult săptămâna asta.

Horoscop săptămânal 13-19 mai 2019 Rac

Luna tranzitează casa sănătății tale fizice, atrăgându-ți atenția asupra acestui aspect de viață. Crește riscul contractării unei viroze respiratorii, dar și al pricopsirii cu disconfort la nivelul membrelor inferioare, poate chiar și superioare. La capitolul Bani și carieră, legătura între casa hobby-urilor și activităților pe care le practici în timpul liber și cea a planurilor de viitor, respectiv a proiectelor comune. E posibil ca efectele acestei lunații să se simtă, cu precădere, în sfera celei dintâi, provocându-te să aloci un buget mai mare pasiunilor tale. Gândește-te dacă poți transforma una din ele într-o afacere personală. La capitolul dragoste, profită de ocazie pentru a revitaliza atmosfera din dormitor și a-l redescoperi pe cel drag. Dragoste mare pentru nativii acestui semn. 

Horoscop săptămânal 13-19 mai 2019 Leu

Luna Plină readuce în peisaj momente mai puțin plăcute dintr-un trecut relativ îndepărtat, poate chiar din copilărie. S-ar putea să te încerce nostalgii, melancolii, amintiri ale unor vremuri mai bune în care lucrurile păreau cât de cât așezate sau mai puțin solicitante decât sunt acum. Important este să nu uiți să te axezi pe prezent și să vezi partea plină a paharului. La capitolul bani și carieră, Luna Plină de duminică creează o punte de legătură între casa carierei și cea a familiei din horoscopul tău general. Această lunație poate genera multe evenimente în domeniul casnic și locativ, motiv pentru care anumite chestiuni care țin de imobiliare s-ar putea soluționa în zilele care urmează. Război în familie pe marginea moștenirilor. 

Horoscop săptămânal 13-19 mai 2019 Fecioară

Cu ocazia Lunii Pline îți pot ajunge la urechi tot felul de zvonuri, bârfe sau alte astfel de răutăți gratuite care nu te lasă tocmai rece. Nu te implica în intrigi și jocuri, oricât de mare este tentația să le-o întorci unora cu aceeași monedă. Dacă nu te lași afectat de ele și-ți vezi de-ale tale, se vor înăbuși așa cum au și apărut. La capitolul carieră, Luna Plină se suprapune peste axa comunicării, studiului și a deplasărilor pe distanțe mai lungi sau mai scurte. Ședințele, întrevederile, interviurile și audiențele din zilele următoare îți testează experiența profesională și socială dobândite în timp.

Horoscop săptămânal 13-19 mai 2019 Balanță

Luna Plină înseamnă pentru tine că în zilele care urmează, nu prea-ți vine să pui la bătaie tot e ce ai și să oferi,  preferând să primești în loc să dai. La capitoulul bani și carieră, este de așteptat să te intereseze mai mult decât în alte dăți suplimentarea veniturilor, respectiv valorificarea bunurilor pe care le deții deja. Nu strică să-ți faci și un bilanț economic al ultimelor săptămâni și să vezi clar cum stai la acest capitol. Ai șansa de a face bani din piatră seacă. La capitolul dragoste, trebuie să știi că admiratoriinu te ocoloesc deloc, dimpotrivă, roiesc în jurul tău! 

Horoscop săptămânal 13-19 mai 2019 Scorpion

Luna Plină înseamnă pentru tine chestiuni care implică lucru în echipă, interacțiunea repetată cu asociații sau contactul direct cu clienții. Tendința ta s-ar putea să fie aceea de a trage focul la oala ta, ceea ce nu este tocmai etic dacă muncești într-o colectivitate. Arată-te deschis la propunerile și opiniile colegilor de muncă. La capitolul relație, pare că se sparg toate oalele în capul tău. Fii sincer(ă) cu ceea ce simți.

Horoscop săptămânal 13-19 mai 2019 Săgetător

Luna Plină de duminică stimulează tocmai axa sănătății, indiciu clar că trebuie să faci o schimbare la acest nivel, iar vizată este partea interioară. Evită să te gândești dezamăgiri, frustrări sau nemulțumiri pe care ți le-a pricinuit trecutul. La capitolul bani și carieră, Luna Plină de duminică poate readuce în atenția ta chestiuni profesionale care au rămas cândva în coadă de pește, probleme de serviciu care au fost tratate superficiale, poate chiar și vechi tensiuni dintre tine și colegii de muncă. Capitolul dragoste aduce gândul la o relație sentimentală eșuată sau o dragoste neîmpărtășită ori neîmplinită din trecut. Ai grijă că actulalul partener își dă seama. Axează-te pe prezent.

Horoscop săptămânal 13-19 mai 2019 Capricorn

La capitolul, bani și carieră, duminică se creează o punte de legătură între casa proiectelor pe termen lung, respectiv cea a preocupărilor de moment din horoscopul tău general, cu mențiunea că această lunație te îndeamnă să acorzi o atenție specială celor dintâi. Fie că trec la un alt stadiu, întâlnești persoane cu interese comune capabile să te ajute moral sau financiar, cert e că faci progrese vizibile. Viața ta socială se animă simțitor, intrând în contact cu oameni care-ți seamănă ca și preocupări și motivații. Dacă ai senzația că-i știi de-o viață, înseamnă că tocmai ai avut parte de-o regăsire karmică.

Horoscop săptămânal 13-19 mai 2019 Vărăsător

E posibil ca, de atunci încolo, zilele să fie marcate de o sensibilitate emoțională accentuată care nu ți-e tocmai familiară. La capitolul bani și carieră, Luna Plină de duminică are loc tocmai în casa carierei și a statusului social din horoscopul tău general, semn că în următoarele zile se vor produce schimbări în acest sector de viață. În funcție de felul în care ai profitat de oportunitățile de a te remarca la serviciu și a face impresie în societate, poți urca în ierarhie sau dimpotrivă, faci câțiva pași înapoi. Caută să iei decizii asumate și înțelepte. Lucrezi intens să readuci pacea și armonia în familia ta.

Horoscop săptămânal 13-19 mai 2019 Pești

Înveți să te raportezi corect la surprizele mai puțin plăcute pe care ți le rezervă viața uneori. La capitolul bani și carieră, e posibil să apară delegații urgente la distanțe mai mici sau mai mari de casă, poate chiar și posibilitatea de a participa la cursuri de pregătire continuă în domeniul în care lucrezi sau de reconversie profesională. Nu numai că ai ocazia de a cunoaște somități din aria ta de activitate, ci și oportunitatea de a afla trucuri sau de a fura meserie! La capitolul, relații vei reînnoda legături cu prieteni aflați în străinătate, iar experiențele lor îți pot deschide ochii într-o privință sau alta!

Loading...