Horoscop săptămânal 14 – 20 ianuarie. Este posibil să apară o serie de situaţii neplăcute la locul de muncă, ceea ce te va face să te gândeşti la o reorientare în ceea ce priveşte sectorul profesional. De asemenea, este important să îţi acorzi puţin timp pentru a te relaxa şi a-ţi pune ordine în gânduri.

Leu

Începi să-ţi pui ordine în gânduri şi să te gândeşti mai mult la viitor. Pui pe hârtie obiective pe care vrei să le atingi în acest an şi te hotărăşti să nu mai faci compromisuri. Determinarea te caracterizează în această săptămână.

Fecioară

Apar o serie de conflicte în această săptămână, iar motivul central este orgoliul. Niciunul dintre cei implicaţi în conflict nu vor să facă vreun compromis. Pe de altă parte, pe plan profesional, cunoşti oameni noi care te vor ajuta să avansezi în acest sector.

Balanţă

Săptămâna începe cu energie, vrei să te bucuri de fiecare moment liber pe care îl ai şi vrei să petreci cât mai multe momente cu prietenii. Pe de altă parte, începând cu ziua de miercuri, reuşeşti să te concentrezi pe studiu.

Scorpion

În centrul preocupărilor tale se află problemele financiare. Astfel, încerci să faci nişte economii şi să primeşti o mărire de salariu. În ceea ce priveşte sectorul amoros, vor exista o serie de conflicte în cuplu, tocmai din cauza tensiunii existente.

Săgetător

Ai parte de o săptămână obositoare. Nu ai reuşit să-ţi încarci bateriile şi acest lucru se va simţi pe tot parcursul săptămânii. Pe de altă parte, reuşeşti să petreci timp cu persoanele dragi din viaţa ta, iar acest lucru te mai relaxează.

Capricorn

Ai parte de o săptămână bună, chiar dacă situaţiile tensionate nu vor lipsi în totalitate. O să dai dovadă de diplomaţie, iar acest lucru te va ajuta să treci peste orice problemă care apare în cale. În plus, pui la cale o excursie împreună cu partenerul de viaţă.

Vărsător

Ai curajul necesar să încerci o serie de activităţi. Vrei să simţi adrenalină şi, pentru a fi în acord cu sezonul, optezi pentru o serie de sporturi de iarnă. Mai mult, cunoşti oameni noi care se dovedesc a fi pe aceeaşi lungime de undă cu tine.

Peşti

Ai nevoie de odihnă, în această săptămână. Starea de sănătate începe să se îmbunătăţească, însă persoanele aflate sub acest semn zodiacal trebuie să fie în continuare atente. Încearcă să te detaşezi de orice situaţie tensionată.

Loading...