Horoscop S Pt M Nal 22 28 Aprilie 2019 Gemenii I Nt Lnesc Marea Iubire
Horoscop săptămânal 22-28 aprilie 2019. Gemenii își întâlnesc marea iubire

Horoscop 2019. Horoscopul săptămânii viitoare 22-28 aparilie 2019: Leii primesc o lecție importantă de viață, Gemenii își pot întâlni sufletul pereche, Capricornii sunt mai pozitivi ca niciodată.

Ce anunță horoscopul săptămânal pentru toate zodiile

Zodiile norocoase în următoarele luni. Totul le merge strună

Horoscopul săptămânii viitoare 22-28 aprilie 2019 – are în prim-plan evenimentul astrologic conjucția Soarelui cu Uranus, care se perfectează marțea aceasta. Nativii vor avea parte de tot soiul de syprize, unele plăcute, altele nu. Cert este că schimbarea va veni în viețile noastre, iar modul în care o vom primi face diferența între negativ și pozitiv.

Horoscop săptămânal Berbec

La capitolul sănătate, Berbecii vor avea stări de nervozitate mai accentuate decât de obicei, în ziua de marți. Ai grijă cum îi gestionezi corect. Zilele de luni și marți se anunță extrem de favorabile în carieră și vei da curs examenelor și delegațiilor de orice fel. Se întrevăd șanse de te a face remarcat la locul de muncă și oportunități noi. Totul se va petrece chiar sub nasul tău, așa că fii atent la indicii. Apar oameni noi în viața ta, pe care îi vei îndrăgi din prima secundă. 

Horoscop săptămânal Taur

Marți vei avea stări de nervozitate și accesee de furie. La locul de muncă, săptămâna viitoare vei putea lămuri anumite chestiuni financiare confuze cu partenerul de viață și/sau de afaceri. Poate nu este vorba de ceva serios, dar este mai bine să clarifici orice situație înainte ca ea să degenereze. Ziua de vineri ar putea veni la pachet cu unele șanse de afirmare la serviciu. Privește atent ca nu cumva să treacă pe lângă tine și să-ți scape. Ai mare grijă la cheltuieli, deoarece bugetul tău este grav avariat!

Horoscop săptămânal Gemeni

Ai parte de frustrări, dar caută să te destăinui cumva pentru a nu cădea în depresie. De asemenea, la capitolul carieră, fii cu ochii pe planurile tale de viitor și proiectele de grup marțea aceasta. Există posibilitatea ca ele să nu ajungă la rezultatele pe care le-ai dorit, fapt ce te va înfuria la maximum și te va destabiliza. La capitolul dragoste, cei singuri vor avea noroc, întâlnind persoane de care se vor îndrăgosti la prima vedere. 

Horoscop săptămânal Rac

Ești într-o formă de zile mari și dai randament maxim în primele zile ale săptămânii viitoare. Îți vei finaliza sarcinile mai repede decât te-ai fi așteptat și, în felul acesta, vei putea să te ocupi în restul zilelor de acelea care te solicită la nivel creativ. Astfel, reușești să împaci și capra și varza fără niciun fel de efort. Întâlniri emoționale cu cei dragi. 

Horoscop săptămânal Leu

Ai un imbold de energie săptămâna viitoare, dar caută să n-o risipești prea repede. Dacă ți-ai asumat recent riscuri vis-a-vis de un proiect, s-ar putea să afli sâmbăta aceasta că nu ai luat o decizie prea bună. Gândește-te dacă poți amortiza eventualele pagube într-un fel sau altul și dacă este cineva răspunzător pentru această situație. Vei primi o lecție de viață incredibilă, pe care o vei percepe ca pe o lecție divină! Momente plăcute cu cel drag.

Horoscop săptămânal Fecioară

Caută să rezolvi toate problemele pe care le-ai întâmpinat la locul de muncă sau în amor. La capitolul bani și carieră, vineri, dar și sâmbătă dacă lucrezi atunci, s-ar putea să te bucuri de un nivel de productivitate neobișnuit de ridicat pentru acest moment al săptămânii. Caută ca atunci să te achiți de unele sarcini mai grele care te-ar fi așteptat cuminți la serviciu lunea viitoare.

Horoscop săptămânal Balanță

Vei avea parte de suprize mari la capitolul carieră și bani. Săptămâna viitoare poate veni la pachet cu surprize pe plan partenerial, însă e greu de spus dacă acestea vor fi de bun augur. Important este să fii pregătit(ă) pentru orice, dar mai ales pentru a întoarce orice situație în favoarea ta. În anumite circumstanțe, nu-ți va fi ușor, dar vei reuși să realizezi acest lucru. Certuri mari în relația de cuplu, deoarece partenerul tău stă ca pe un butoi de pulbere și are mereu ce să-ți reproșeze.

Horoscop săptămânal Scorpion

Durerile de cap se intensifică săptămâna viitoare. Caută să nu te implici prea mult emoțional în cele ce se ivesc la serviciu. Vei reuși să depășești mai ușor orice provocare dacă rămâi rațional(ă) în ciuda a toate ce se întâmplă acum. La capitolul bani și carieră, lucrurile nu merg deloc așa cum ți-ai propus. Pregătește-te pentru orice ca să aplanezi conflictele ce ar putea să apară. 

Horoscop săptămânal Săgetător

Entuziasm crescut, energie maximă, ce să mai, ai un început de săptămână cum nu ai mai avut până acum. Totuși, sectorul financiar s-ar putea să te preocupe cel mai mult miercuri și joi când Luna trece în casa asociată acestui domeniu în horoscopul tău general. Pot apărea oportunități de suplimentare a veniturilor și/sau de valorificare a unor economii pe care le-ai realizat în ultima vreme. Ai grijă, că nu tot ce zboară se mănâncă, unele dintre ele se pot dovedi adevărate capcane. 

Horoscop săptămânal Capricorn

Ai forțe proaspete în momente în care ceilalți sunt la pământ. Din ce resort izbuncesc ele, nici nu știi, cert este că te simți mai bine ca oricând. De altfel, pozitivitatea ta atrage numai bine și la capitolul bani și carieră. Vei avea parte de oportunități financiare importante, prin care fie reușești să-ți suplimentezi veniturile, fie reușești să valorifici o parte destul de importantă din economiile tale. Oricare ar fi situația, cert este că s-ar putea ca bugetul tău de weekend să fie sesizabil mai mare weekend-ul acest.

Horoscop săptămânal Vărsător

Ești pregătit de orice încercare a vieții, deoarece ai o energie mentală cum nu ai mai avut până acum. Te concentrezi pe planurile de viitor și proiectele de grup în care ești implicat(ă). Ai idei bune și o viziune proaspătă care te pot ajuta să faci diferența. Nu-i nimic rău în a fi foarte entuziast(ă) în legătură cu ceea ce faci, dar ferește-te să le spui mai mult decât ar fi indicat să faci momentan. 

Horoscop săptămânal Pești

Nu ești nemulțumită de realitatea în care te afli, motiv pentru care te-ai putea simți stingher și deprimat. Pe plan financiar, primele două zile din săptămâna viitoare vei da un randament bun, iar șefii te vor lăuda. În ciuda stării tale inițiale, ești capabil să înregistrezi progrese destul de mari într-un timp relativ scurt dacă dedici suficient timp acestor domenii ale vieții tale. Certuri în cuplu, dar nimic iremedial.

Loading...