Acest anotimp nu ne va aduce doar schimbări în garderobă, ci și în viața de zi cu zi. Deși unele zodii vor avea parte de o toamnă frumoasă, cu schimbări pozitive pe toate planurile, se pare că anumiți nativi vor trece prin mari dezamăgiri.

Berbec și Capricorn

Deși ați reușit să treceți până acum prin toate momentele tensionate și situațiile neplăcute, se pare că certurile și neînțelegerile vor începe să ia o cu totul altă amploare. Berbecul vrea să se facă așa cum dorește el, pe când Capricornul este prea orgolios pentru a se lăsa călcat în picioare. De asemenea, nevoia de atenție a Berbecului nu este deloc satisfăcută iar acest lucru îl face să aibă o atitudine ostilă față de partenerul său. Capricornul, pe de altă parte, este prea ocupat pentru a-i îndeplini dorințele jumătății tale și crede că are lucruri mult mai importante de făcut, așa cum sunt ascensiunea profesională și cariera.

Gemeni și Balanță

Citeste si  Care e fata şi care e băiatul Angelinei Jolie?

În cazul acestui cuplu, este clar că lucrurile au început să se schimbe de la un timp. Sentimentele au început să dispară de fiecare dată când cei doi nu reușit să treacă peste diferențele evidente de caracter. Nativul din Gemeni are nevoie de mai multă libertare, pe când Balanța preferă să își petreacă timpul liber în compania celui drag, acasă. De asemenea, și problemele de comunicare vor juca un rol la fel de important. Deși nativul din Gemeni spune tot ce gândește și încearcă să găsească o soluție, Balanța preferă să nu spună tot ce are pe suflet pentru a evita conflictele și pentru a nu-și răni perechea.

Săgetător și Vărsător

Un cuplu format dintr-un Săgetător și un Vărsător rar va rezista în timp. Deoarece ambii parteneri au nevoi diferite, conflictele pot apărea din orice. Săgetătorul adoră să își petreacă timpul făcând lucruri interesante, pe când Vărsătorul preferă să stea singur. Săgetătorul nu va avea niciodată un partener de aventură, ceea ce îl poate întrista și îl poate îndepărta de cel drag. Tocmai din acest motiv cei doi vor decide să pună capăt relației în octombrie.

Citeste si  Horoscop decembrie 2018. Ce schimbări în viață au zodiile la final de an

Cuplurile care se vor despărți în octombrie nu trebuie să vadă acest pas ca pe un sfârșit, ci ca pe o schimbare ce îi va ajuta să fie mai fericiți.