Horoscop weekend 13-15 septembrie
Horoscop weekend 13-15 septembrie Fecioarele își fac planuri serioase să se mute la casa lor

Horoscopul de weekend 13-15 septembrie 2019 aduce vești despre fiecare zodie. Astrele prezic schimbări importante în acest sfârșit de săptămână.

Zodia Fecioară își face planuri pentru a achiziționa o locuiță sau pentru a se muta cu persoana iubită.

Horoscop weekend 13-15 septembrie. Zodia Berbec

Ai multe talente și prietenii apelează la ține pentru a le crea diverse cadouri. Totuși, ai nevoie de o pauză, pentru că slujbă în combinație cu acest hobby te-au epuizat. 

Horoscop weekend 13-15 septembrie. Zodia Taur

Să nu te surprindă dacă cineva este timorat în prezența ta, mai ales dacă este un om pe care l-ai cunoscut de curând. Toată atenția o să ți-o îndrepți către acest aspect.

Horoscop weekend 13-15 septembrie. Zodia Gemeni

Nu le cunoști pe toate, dar în domeniul tău ești aș. Chiar dacă este weekend, câteva ore o să rezolvi și ceva pentru locul de muncă. Apoi o să te odihnești, dar se anunța și câteva drumuri prin magazine. 

Horoscop weekend 13-15 septembrie. Zodia Rac

Ești blocat într-un punct pentru că nu găsești rezolvarea unei probleme sesizate de soț/soție. Lași orice altceva și te concentrezi pe asta. Până duminică seară o să ai motive de fericire.

Horoscop weekend 13-15 septembrie. Zodia Leu

Nu te lasă manipulat de prieteni. Unii dintre ei nu sunt foarte sinceri și își urmăresc propriul interes. Încearcă să le spui nu, chiar dacă încearcă să te șantajeze sentimental. 

Horoscop weekend 13-15 septembrie. Zodia Fecioară

Ești pregătit sufletește să începi o acțiune menită să îți transforme viață personală. Probabil te gândești să cumperi o casă sau măcar să te muți cu persoana iubită. Poate fi vorba despre mărirea familiei cu un membru.

Horoscop weekend 13-15 septembrie. Zodia Balanță

Iei parte la un eveniment festiv, probabil nuntă sau botez. Atmosferă va fi una specială, pentru că ești legat sufletește de oamenii care sunt în prim plan. 

Horoscop weekend 13-15 septembrie. Zodia Scorpion

Descoperi că ești foarte priceput într-un domeniu cu care nu ai mai avut legătură până acum. Este posibil să începi o mică afacere de familie. Păstrează-ți ultima zi din săptămâna pentru odihnă. 

Horoscop weekend 13-15 septembrie. Zodia Săgetător

Așteaptă-te la evoluții în privință relației cu unii membri ai familiei. Păstrai mereu distanță de aceste persoane, dar acum descoperi că nu sunt așa cum credeai și va apropiați.

Horoscop weekend 13-15 septembrie. Zodia Capricorn

Vei fi un confident de încredere pentru cineva. Un apropiat îți spune un secret și te simți responsabil pentru un anumit aspect. O să încerci să îl ajuți să ajungă pe o linie de plutire. 

Horoscop weekend 13-15 septembrie. Zodia Vărsător

Va fi un weekend destinat distracției. Te ocupi de ceva ce ține de locuința ta și o să primești musafiri. Vin în vizită prieteni dragi pe care nu i-ai văzut de câteva luni. 

Horoscop weekend 13-15 septembrie. Zodia Pești

 Va fi un weekend destinat distracției. Te ocupi de ceva ce ține de locuința ta și o să primești musafiri. Vin în vizită prieteni dragi pe care nu i-ai văzut de câteva luni.

Sursa: horoscope

Loading...