Horoscop weekend 14 – 15 decembrie 2019, pentru fiecare zodie. Despre dragoste, bani și sănătate

0
344
Horoscop Weekend 14 15 Decembrie 2019 Pentru Fiecare Zodie Despre Dragoste Bani I S N Tate
Horoscop weekend 14 - 15 decembrie 2019, pentru fiecare zodie. Despre dragoste, bani și sănătate

Horoscop weekend, 14 – 15 decembrie 2019, pentru fiecare zodie. Despre dragoste, bani și sănătate. Iată care sunt sfaturile astrologilor pentru a avea parte de zile minunate.

Citește horoscop weekend 14 – 15 decembrie 2019 pentru a afla ce îți rezervă astrele.

Horoscop 14 – 15 decembrie 2019 pentru zodia Berbec

Sâmbătă este rost de discuții aprinse cu membrii familiei. Foarte greu de înțeles care sunt motivele adevărate ale acestor discuții, iar lămurirea temelor abordate se va lasă așteptată. Fii prudent și ține-ți firea, deoarece există detalii ale situației tale familiale pe care nu le poți sesiză și trata în mod obiectiv. Duminică, starea ta de spirit se îmbunătățește alături de prieteni. Urmează-le sfaturile și bucură-te de prezența lor.

Horoscop 14 – 15 decembrie 2019 pentru zodia Taur

Se conturează mai multe drumuri pe distante scurte la finele acestei săptămâni. Fie că mergi în vizită la rude, că mergi într-o excursie planificată mai demult, fie pe neașteptate se ivește o călătorie profesională, totul se desfășoară într-o dinamică greu de explicat sau de urmărit. Fii prudent la drum și în discuții. Foarte ușor îți pot fi răstălmăcite vorbele și gesturile. Duminică, astrele îți recomanda să rămai acasă, printre cei dragi.

Horoscop 14 – 15 decembrie 2019 pentru zodia Gemeni

Se ivesc cheltuieli fie pentru necesitățile traiului zilnic, fie pentru serviciu. Pe de altă parte, veștile legate de veniturile tale te necăjesc, însă te ajută să fii mai prudent când vine vorba de cheltuieli sau de investiții materiale. Duminică ești comunicativ și dornic de întâlniri cu neamurile sau cu prietenii apropiați. Rezervă momente și pentru studiu sau pentru lecturi care îți sunt necesare fie în domeniul profesional în care activezi, fie pentru lărgirea paletei tale educaționale.

Citeste si :  Marcel Vela, decizia care îi va frustra pe români!

Horoscop 14 – 15 decembrie 2019 pentru zodia Rac

Sâmbătă este potrivită pentru demararea unor acțiuni noi necesare fie îngrijirii sănătății, fie îmbunătățirii relațiilor tale cu anturajul apropiat. Există și variantă să întâmpini obstacole din partea celorlalți vizavi de ceea ce vrei să întreprinzi, însă cu puțin efort, diplomație și mai ales răbdare vei reuși să aduci lucrurile în favoarea ta. Duminică se conturează informații legate de veniturile tale din muncă desfășurată la serviciu. Mergi la cumpărături cu inimă deschisă.

Horoscop 14 – 15 decembrie 2019 pentru zodia Leu

Zilele acestea ar fi minunat dacă ai stă potolit și te-ai odihni departe de zgomotul cotidian. Plimbă-te în aer liber, stai de vorba cu cineva drag, dar mai ales dormi mai mult. Duminică te vei simți excelent, iar sufletul și organsimul tău chiar vor avea nevoie de acțiune și de prezența celor dragi. Temele principale ale perioadei pe care o traversăm sunt legate de parteneriatele și colaborarile profesionale în care ești implicat.

Horoscop 14 – 15 decembrie 2019 pentru zodia Fecioară

Prietenii nu îți dau pace, însă ar fi bine să-i privești cu bunăvoință și să reții totuși cele auzite de la aceștia. Chiar dacă, vorbele sau faptele lor te necăjesc este posibil să fii subiectiv în aprecieri. Păstrează și întreține permanent o echidistantă față de toți ceilalți. Felul tău de a fi, gândirea, comunicarea sunt în continuă schimbare și de aici apăr, periodic, tensiuni în relațiile cu toată lumea. Duminică este nevoie să te odihnești mai mult.

Citeste si :  Relaxare 1 iunie: ce avem voie sa facem de la 1 iunie. Lista completa a masurilor de relaxare

Horoscop 14 – 15 decembrie 2019 pentru zodia Balanță

Activitățile profesionale sau cele care te pun în prim-planul scenei cotidiene vor continuă și în acest weekend. Se pare că beneficiezi de susținerea colegilor și a șefilor, însă fii prudent. Atitudinea lor vizavi de ține se poate schimbă într-o clipă și de aici prestația ta socială, imaginea publică să fie răsturnate. Duminică ar fi bine să te întâlnești cu prietenii dragi sufletului tău și să te sfătuiești cu aceștia în orice așa-zisă problemă a vieții tale.

Horoscop 14 – 15 decembrie 2019 pentru zodia Scorpion

Zilele acestea se conturează evenimente sociale care îți vor modifică modul de a gândi și de a relaționa cu ceilalți. Cu toate că ești puțin comunicativ în ultima vreme, totuși acum vei fi dornic de a te afirmă și de a fi în văzul lumii. Fii prudent în afirmații și acțiuni! Sunt posibile altercații cu un șef sau cu reprezentanții unor instituții oficiale. Ține cont de sfaturile celor dragi și aloca timp suficient și pentru a stă cu aceștia.

Horoscop 14 – 15 decembrie 2019 pentru zodia Săgetător

Sâmbătă este nevoie să pui la punct aspecte legate de cheltuielile comune cu partenerul de viață, cu neamurile sau cheltuielile legate de serviciu: aprovizionare cu cele necesare locului de muncă, salarizare. Se pare că tot dai de la ține, iar ceilalți se lasă pe bază ta. Fii prudent și chibzuit la bani și la folosirea unor bunuri patrimoniale, deoarece este rost de neplăceri pe termen lung. Duminică te poți relaxă cu discuții plăcute, interesante, alături de prietenii apropiați.

Citeste si :  Veste uriasa pentru romani! Se reiau internarile si interventiile chirurgicale. Spitalele redeschid activitatea in ambulatoriu

Horoscop 14 – 15 decembrie 2019 pentru zodia Capricorn

Tumultul evenimentelor din sferă relațională îți da mult de furcă la finalul acestei săptămâni. Este posibil să afli multe detalii legate de activitățile comune cu ceilalți, detalii care până acum au stat bine ascunse de ochii tăi. Prietenii apropiați te susțin cu vorbe înțelepte și îți oferă soluții viabile pentru toate situațiile relaționale în care te afli. Duminică, gândurile îți vor fi atrase de cheltuielile comune cu alții, dar și de investițiile materiale pe care ai putea să le demarezi.

Horoscop 14 – 15 decembrie 2019 pentru zodia Vărsător

Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism. Tendința de a-ți continuă activitatea profesională sau de a te afundă în treburile gospodărești de rutină îți poate creă neplăceri atât în relațiile cu ceilalți, cât și capacitatea de refacere a organismului. Evită eforturile de orice fel și ocupă-te serios de propria-ți îngrijire. Duminică este nevoie să fii alături de partenerul de viață. Vorbele tale, chiar simplă ta prezența într-un anturaj animă atmosferă și bucură sufletul tuturor.

Horoscop 14 – 15 decembrie 2019 pentru zodia Pești

Finalul acestei săptămâni îți aduce multe răsturnări de situație în relațiile sentimentale. Este bine că, din când în când, să-ți revizuiești capitolul amoros și să elimini orice situație frivolă sau partener nepotrivit. Investită de timp, sentimente, energie în persoane și situații oarecare te epuizează și la propriu și la figurat. Duminică, organsimul tău va avea nevoie de îngrijiri, pentru că sănătatea devine vulnerabilă. Odihnește-te conștient!