Horoscop weekend 4-6 ianuarie 2019. Astrele anunță schimbări importante pentru fiecare zodie

0
695
Horoscop Weekend 4 6 Ianuarie Astrele Anun Schimb Ri Importante Pentru Fiecare Zodie

Horoscop weekend 4-6 ianuarie 2019. Începutul de an și de lună aduce pentru fiecare zodie a horoscopului noi schimbări. Se anunță un 2019 tumultuos.

Horoscop weekend. Zodia Berbec

De când a început 2019, o dată cu Marte instalat în semnul tău dar și cu evenimentele acestui weekend, ești deja pus și setat pe tot ce înseamnă noi începuturi și primești energia necesară că să depășești orice obstacol s-a aflat până acum pe calea ta. Tu știi ce trebuie făcut și nu te vei întreba care este locul tău în lume, cât timp ești guvernat de energii pozitive și de instincte care să te conducă spre destinație, inspirat de inima ta.

Horoscop weekend. Zodia Taur

Relațiile joacă un rol important pentru ține în această perioada. Că să ajungi în echilibrul pe care îl cauți în relațiile tale, s-ar putea să ai nevoie să te confrunți cu anumite aspecte mai ciudate ale personalității tale care au acționat până acum că sabotorii. Dacă te simți gelos sau prea furios că să menții controlul acțiunilor și reacțiilor tale, acum este timpul să dai drumul acestora, să te comiți spre activități care să îți permită să eliberezi aceste emoții și să te cureți pentru a fi pregătit de următoarea etapă a vieții tale. Această e menită să îți aducă mai multă satisfacție în viață ta sufletească.

Horoscop weekend. Zodia Gemeni

Deși atitudinile pozitive ți-au colorat lumea în ultimul timp, vei simți o stare de eliberare prin mișcările astrale ale acestui weekend, care include nu doar Luna nouă și eclipsa parțială de Soare, dar și mutarea lui Mercur în Capricorn. Deși vei avea și tu limitările de timp firești și presiunile lumii exterioare, te vei simți bine să îți recapeți focusul și să te simți din nou ambițios și motivat de ceva real în loc să îți împrăștii energia în prea multe direcții deodată. Este momentul potrivit să începi un nou capitol de viață, o nouă relație sau un nou proiect de afaceri, dar nu toată lumea va avea privilegiul de a se și mișcă din treburile sale neterminate. Fă tot ce poți mai bine că să te miști într-o nouă direcție satisfăcătoare.

Horoscop weekend. Zodia Rac

Persoanele pe care le cunoști a fi iubitoare și tandre pot deveni diferiți și este momentul potrivit să te întrebi dacă nu cumva unele din fricile tale stau de fapt în calea relațiilor pe deplin satisfăcătoare. Tu ești pregătit să îți asumi total responsabilitatea în relații. Nu te ascunde de adevăr, oricât de dureros ar fi să îl înfrunți în formă să cea mai pură. Dacă vrei să îți lași emoțiile se circule și să se miște, va trebui să accepți faptul că persoană din față ta este foarte în regulă fix așa cum este, cu ce face și ce spune. Slăbiciunile ne fac mai umani și ne dau ceva de iubit unii la alții, în drumul nostru spre adevărată vindecare emoțională.

Horoscop weekend. Zodia Leu

Atunci când te gândeșți la locurile pe care ai dori să le vizitezi, nu ești sigur dacă alegerile tale din trecut ti-au hrănit cu adevărat spiritul sau simți nevoia să schimbi direcția. Ține mintea că personalitatea ta autentică se menține oriunde te duci și orice faci în viață ta. O schimbare este în regulă, desigur, însă ea trebuie făcută pe o fundație pe care deja ai construit-o. Cu toate acestea, unul sau doi pereți probabil că vor trebui dărâmați că să largesti spațiul și să dai la o parte limitările care nu mai sunt necesare pentru binele tău.

Horoscop weekend. Zodia Fecioară

Lipsa de focus sau energia dispersată din ultimele săptămâni te vor părăși, în sfârșit, și acum începe să îți fie posibil din nou să îți recapeți puterea accea pe care să o pui în eforturile tale creative din muncă de rutină ce îți da satisfacție. Deși zilele acestea poartă în ele o energie a seriozității, pe ține nu te deranjează să o gestionezi. Atâta timp cât ai timp destul să dormi, totul se va așeza foarte bine. Marea ecuație a vieții așteaptă că mintea ta să se cupleze la ea. Rămâi cu picioarele pe pământ și continuă să te gândești la aspectele practice care au dus că viață ta să fie așa de plină de culoare. Continuă să te gândești la ce te inspiră și îți colorează si mai mult viață în viitor.

Horoscop weekend. Zodia Balanță

Poate că nu ai obținut chiar din prima tot ceea ce ai dorit, dar acum lucrurile par să se seteze mai bine pentru cursa cu bătaie lungă 2019. nu fii prea încăpățânat să nu observi cât ești de valorizat de oamenii potriviți și să arăți recunoștință celor ce au stat alături de ține în loc să obții atenția celor ce nu au fost niciodată acolo pentru ține. Cu energiile acestea ridicate ale momentului dar și cu sexualitatea trezită după o lungă perioada de întorsături ciudate, te poți întreba dacă nevoile tale inițiale s-au împlinit sau dacă se impune o schimbare în relațiile tale. Iubirile pot fi pline cu conflicte acum, dar cu suficientă dragoste orice poate fi depășit.

Horoscop weekend. Zodia Scorpion

Atunci când te gândeșți la comunicarea potrivită pe care ti-ar plăcea să o inițiezi, realizezi că ea pare imposibilă cu anumiți oameni și probabil că se întâmplă așa căci nu sunt compatibili cu ține. Este cel mai bine să ții de grupurile în care te regăsești în elementul tău decât să te chinui să te potrivești în altele deja formate și în care nu te simți parte. Acestea sunt zile menite pentru noi începuturi iar rezoluțiile tale îți pot aduce upgradări sau schimbări în rutină, în aspecte de sănătate sau în mediul în care funcționezi. Nu te reține de la a implementa ce știi că este bine pentru ține.

Horoscop weekend. Zodia Săgetător

Mișcarea de la contacte sociale intense spre grijă pentru propria persoană este una importantă. Eșți pe drumul de a-ti aminti adevăratele priorități și a te duce pe o nouă direcție care să permite personalității tale autentice să strălucească. Au nevoie de focus pentru corpul tău, ai nevoie să ai grijă de rutinele care să îți dea și nu să îți ia din energia vitală. Da drumul obiceiurilor dăunătoare și tuturor acelor acțiuni pe care le repeți zi după zi fără să te simți bine de la ele. Ai nevoie de un stomac curățat pentru că inima ta să aibă un aeroport unde să aterizezer. Nu uită cât este de important trupul tău în timp ce te gândești la lucruri de filozofii înalte.

Horoscop weekend. Zodia Capricorn

Multe se întâmplă în semnul tău zodiacal în aceste zile. Aici e Soarele, aici e Luna Nouă și aici e eclipsa parțială de Soare. Ți se deschid ușile pentru avansări profesionale incredibile și în același timp se pune și accentul pe limitările de putere pe care le ai de gestionat. Unele restricții sunt menite să te protejeze, chiar dacă ele nu par așa atunci când îți pui capul la zid de bună voie. Încearcă să îți schimbi perspectiva până când îți poți vedea toate opțiunile în loc să ții ferm doar de unele dintre ele. Deși ambiția și focusul tău pe obiective este unul din cele mai puternice forțe ale tale, ele trebuie să fie echilibrate și cu dorințele inimii, ale familiei și ale contactelor intime pe care le vrei create în viață ta. Încetinește un pic ritmul până când vezi adevăratul potențial din relațiile tale de suflet

Horoscop weekend. Zodia Vărsător

Contextul astral puternic al acestor zile te face să te gândești destul de mult la limitări și restricții, ele fiind un factor important atunci când ai rezoluții noi și noi începuturi. Spre exemplu, așa cum ești tu de fel, nu îți este foarte clar de ce unii oameni au nevoia de a pune granițe acolo unde ele nu ar trebui să fie. Totuși, trebuie să ai răbdare cu limitările din lumea exterioară dacă vrei să îți implementezi ideile pe baze solide. Gândește-te la circumstanțe din trecut cu o minte deschisă, acceptă faptul că totul se întâmplă cu un scop. Vei vedea adevărul și vei realiza că tot ce s-a întâmplat vreodată are sens perfect la o scară mai largă.

Horoscop weekend. Zodia Pești

Tu ești mereu conștient că îți este permis să visezi mare de tot, dar acestea sunt zile în care visele tale depășesc cu mult orice formă de realitate și te duc departe de subiecte de viață care îți necesită atenția totală. Asigura-te că rutină ta nu este compromisă acum și gândește-te și la corpul tău și la nevoile instinctive care trebuie împlinite constant. Ține-ti gândurile pentru ține și nu vorbi prea mult despre planurile tale de viitor. Caută suport la alții doar când simți că ai deja un fundament pentru eforturile tale, că să îți menții energia în siguranță în loc să o dispersezi spre cei care nu sunt chiar pe aceeași lungime de unde cu ideile și dorințele tale (pe alocuri considerate fanteziste).