Horoscop zilnic 1 iulie 2019 Zodia Fecioară conflict cu șefii, sabotaj!

Horoscop zilnic din 1 iulie 2019 aduce vești despre toate zodiile. Zodia Fecioară este sabotată de colegi la locul de muncă, motiv pentru care se vor afla în scandal cu șefii. ”Ferește-mă, Doamne, de preieteni, că de dușmani mă feresc singur!”

Ce anunță horoscopul zilei de luni, 1 iulie 2019, pentru toate zodiile!

Horoscop zilnic 1 iulie 2019 Berbec

O zi cu multe drumuri în scopuri diverse. Întâlnirile și dialogurile persoanele din anturajul apropiat sunt la ordinea zilei. S-ar putea să afli vești alarmane legate de cineva drag, însă nu plecă urechea la tot ce auzi. Sunt momente favorabile studiului individual pentru îmbunătățirea bagajului de cunoștințe. Bine ar fi să te gândești la parcurgerea unor cursuri necesare carierei profesionale.

Horoscop zilnic 1 iulie 2019 Taur

Capitolul financiar este subiectul principal al începutului de săptămâna. S-ar putea să primești cadouri, recompense sau vești legate de salariul de la un loc de muncă. Se pare că este nevoie să îți revizuiești bugetul de venituri și cheltuieli, orientându-ți eforturile doar către lucrurile de care ai cu adevărat nevoie. Energia vitală este la cote joase, așa încât fii prudent și odihnește-te suficient.

Horoscop zilnic 1 iulie 2019 Gemeni

Ar trebui să ai o zi excelentă. Astrele îți trimti raze minunate, dorință de a te implică în toate sferele vieții, dar depinde de ține cum folosești toate acestea. Emotivitatea este crescută, de aceea fii prudent și nu lasă să se vadă starea ta interioară. Mai ales că sunt momente pasagere, pe care bine este să le folosești pentru îngrijirea propriei tale persoane. În a două parte a zilei organizează o mică petrecere surpriză pentru cei dragi.

Citeste si :  Horoscop weekend 13-15 septembrie: Fecioarele își fac planuri serioase să se mute la casa lor

Horoscop zilnic 1 iulie 2019 Rac

Ești foarte discret astăzi. Sufletul tău dorește interiorizare și dorință de a-și creiona noi planuri de viață. Sunt momente bune de a stă de vorba doar cu ține însuți. Ocupă-te de treburile de rutină și evită provocările celorlalți. Sănătatea este vulnerabilă. Se recomanda remedii naturiste, plimbări în aer liber și meditații în locuri sfinte. Este doar o stare de moment, așa încât lasă-te purtat de gânduri și de amintiri frumoase.

Horoscop zilnic 1 iulie 2019 Leu

Temă principală a zilei este reprezentată de prieteni. Sunt posibile întâlniri și dialoguri interesante, dar cu iz conflictual. Bine ar fi să eviți provocările și implicarea în problemele altora. Atenție că devii foarte combativ și poți strică relații bune! O persoană importantă îți poate da sfaturi utile sau soluții bune la problemele care te frămanta în ultima vreme. Spre seară invită-ți prietenii la o suetă.

Horoscop zilnic 1 iulie 2019 Fecioară

Domeniul profesional îți atrage atenția în mod deosebit astăzi. Sunt posibile dialoguri aprinse cu șefii. Fii prudent vorbește puțin, dar concis. Imaginea ta în ochii celorlalți poate avea de suferit. Membrii familiei îți sunt alături, așa încât ascultă-le sfaturile și petrece mai mult timp alături de ei. Ar fi bine să te gândești la proverbul „Fereste-mă, Doamne, de prieteni, că de dușmani mă feresc singur!“.

Citeste si :  HOROSCOP 7 OCTOMBRIE 2019. Un nou început, restart financiar şi amoros pentru multe zodii

Horoscop zilnic 1 iulie 2019 Balanță

Relațiile cu străinătatea sunt temă principală a zilei. Poți află vești legate de cineva aflat dincolo de granițele țării sau te poți ocupă de demersurile necesare unei călătorii îndepărtate. Alții vor avea de-a face cu aspecte legate de studii pe termen lung. S-ar putea să fii nevoit să susții un examen, o probă sau un interviu destul de important. Fii prudent și răspunde prompt tuturor solicitărilor.

Horoscop zilnic 1 iulie 2019 Scorpion

Este o zi bună pentru achitarea taxelor, impozitelor, facturilor sau pentru înapoierea obiectelor împrumutate. Verifică-ți situația bugetului de venituri și cheltuieli și evită speculatiile financiare. Funcție de caz, alții vor avea de-a face cu aspecte legate de moșteniri sau partaje. Atenție că energia vitală este fluctuantă, astfel încât orientează-ți eforturile doar către activitătile de rutină.

Horoscop zilnic 1 iulie 2019 Săgetător

Recomandarea astrelor pentru ține ar fi să îți îndrepți atenția către relațiile parteneriale și către colaborarile în care ești implicat sau vrei să te implici. Sunt posibile discuții contradictorii, dar cu prudența și discernământ vei depăși momentele neplăcute. Partenerul de viață îți poate reproșa faptul că te ocupi prea mult de alte capitole ale vieții în daună relației voastre. Pe undeva are dreptate, de aceea lămureste lucrurile.

Citeste si :  Horoscop lunar DRAGOSTE SEPTEMBRIE 2019. Inceput de toamna in energia semnelor de Pamant!

Horoscop zilnic 1 iulie 2019 Capricorn

Se pare că tu ai foarte multă treabă la serviciu. Relațiile colegiale sunt distorsionate și bine ar fi să te bazezi doar pe forțele tale. Șefii te au în vizor, pe lista celor favoriți. Totuși, îndeplinește-ți sarcinile de lucru cu atenție și ascultă sfaturile celorlalți în privință domeniului profesional. Sănătatea este vulenrabilă, bine fiind să introduci în programul tău cotidian și odihnă, plimbările în aer liber, dar și compania celor dragi.

Horoscop zilnic 1 iulie 2019 Vărsător

Cheful de distracții și aventuri este la cote înalte la acest început de săptămâna. Se pot iscă neplăceri în relațiile sentimentale, de aceea fii prudent. Alții vor avea de-a face cu copiii și năzbatiile lor. Sunt momente bune pentru a-ți îndreptă eforturile către un hobby. Fii mai selectiv în privință prietenilor apropiați, pentru că discordia îți poate jucă feste oricând. Spre seară adună-i pe cei dragi la o petrecere surpriză.

Horoscop zilnic 1 iulie 2019 Pești

Începutul săptămânii continuă tendința de a te ocupă de casă și familie. Te poți gândi la planuri de schimbarea locuinței sau de achiziționare a unui teren. Relațiile cu membrii familiei îți pot da bătăi de cap, însă tăcerea și prudența pot face minuni. Dorul de copilărie și personajele ei îți va da târcoale, așa încât răsfoitul unui album cu fotografii sau conversațiile cu o rudă dragă sunt binevenite.

Sursa: thesun.co.uk

Loading...