Horoscop zilnic 1 iunie 2019
Horoscop zilnic 1 iunie 2019

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 1 iunie 2019. Zodia Scorpion are parte de certuri aprige cu partenerul de viață ce pot duce la despărțiri. Berbecii primesc bani, Taurii sunt energici.

Află horoscopul de azi 1 iunie 2019 pentru toate zodiile.

Horoscop zilnic 1 iunie 2019 Berbec

Este vorba despre bani în acest weekend. Se pare că vei primi sume consistente din muncă desfăsurată la serviciu plus cadouri sau bonusuri nebănuite. Pe de altă parte insă, apăr și informații destabilizatoare referitoare la salarizare și condiții de muncă. Evită eforturile prelungite, alimentează-te corect și odihnește-te mai mult. 

Horoscop zilnic 1 iunie 2019 – Taur 

Beneficiezi de multă energie la finalul acestei săptamani. Ai muktă energie, farmec, intuiție, dar și multă emotivitate. Întoarce-ți privirea și eforturile doar către ține și lasă deoparte problemele celorlalți. Starea de spirit se poate schimbă brusc și fără explicație, însă cu puțin efort vei reuși să te echilibrezi. Evită risipirea energiei tale în acțiuni și relații nepotrivite! 

Horoscop zilnic 1 iunie 2019 – Gemeni 

Ai nevoie de multă odihnă în aceste zile de sfârșit de săptămană. Oboseală acumulată își va spune cuvântul, de aceea fii prudent și odihnește-te mai mult. Se pot accentuă afecțiunile vechi. Sunt posibile informații secrete legate de colegii de serviciu. Revelațiile din acest weekend sunt importante și ar fi bine să le notezi. 

Horoscop zilnic 1 iunie 2019 – Rac 

Foarte interesante sunt relațiile cu prietenii și protectorii din mediul profesional în care activezi! Finalul acestei săptămani îți aduce informații importante despre aceste persoane și despre proiectele sau acțiunile comune cu acestea. Ar fi bine să-ți controlezi tendințele combative și să asculți cu luare aminte la ceea ce ți se spune. 

Horoscop zilnic 1 iunie 2019 – Leu 

Ești chemat la rampă în acest weekend. S-ar putea să participi la evenimente sociale, care să te te pună în centrul atenției. Ochii și urechile celorlalți vor fi orientate către ține. Este o ocazie favorabilă de a te pune în valoare, de a-ți consolida imaginea și statutul social. Emotivitatea este accentuată și te poate luă ușor vălul. Vorbește strict, direct și la obiect. 

Horoscop zilnic 1 iunie 2019 – Fecioară 

Spectacolele de teatru, vizitarea muzeelor, expozițiilor de orice fel sau vizionarea unor filme bune sunt temele propuse de astre pentru ține. Sufletul tău are nevoie de rafinare, detașare de cotidian și mai ales are nevoie de hrană spirituală. Sunt momente bune pentru meditații în locuri sfinte și pentru abordarea subiectelor legate de spiritualitate. 

Horoscop zilnic 1 iunie 2019 – Balanță 

Preocuparea principală a acestor zile de weekend o reprezintă banii și bunurile comune cu alții. Se pare că te afli într-o perioadă favorabilă beneficiilor de la alții. Ai putea fi tentat să cheltuiești mai mult sau să te asociezi în afaceri sau investiții. Se recomanda prudența, deoarece acum ești condus mai mult de emoții și mai puțin de rațiune.

Horoscop zilnic 1 iunie 2019 – Scorpion 

Weekend-ul acesta este nevoie să te ocupi îndeaproape de partenerul de viață. Sunt posibile neînțelegeri și certuri destul de serioase, de aceea fii prudent și ia aminte la ce ți se reproșează. Se pare că ți-ai neglijat mult această relație și acum este un fel de scadență. Pe de altă parte sunt momente bune pentru a-ți analiză colaborarile și proiectele în care ești implicat. 

Horoscop zilnic 1 iunie 2019 – Săgetător 

Treburile de rutină sau cele de la serviciu îți captează atenția și eforturile la finalul acestei săptămâni. Relațiile colegiale sunt disonanțe și bine ar fi să te detașezi de ceilalți și să îți vezi doar de ale tale. Sănătatea este vulnerabilă. Organismul este destul de obosit, așa încât alternează orele de odihnă cu cele de muncă. 

Horoscop zilnic 1 iunie 2019 – Capricorn 

Pentru tine se anuntă cantec, joc și voie bună in acest weekend. Veselia este la cote înalte și la fel și cheful de aventuri. Relațiile sentimentale pot cunoaște suișuri și coborâșuri, insă pana la urmă vei reuși să depășești momentele neplăcute cu puțin efort. Emoțiile sunt accentuate, așa încât echilibrează-ți mai întâi stările interioare și apoi îndreaptă-ți atenția și către ceilalți. 

Horoscop zilnic 1 iunie 2019 – Vărsător 

Tu ai spor și succes în treburile gospodărești. Sunt zile favorabile curățeniilor generale, reparațiilor curente sau reamenajarilor interioare. Dialogurile cu membrii familiei pot ajunge la un consens favorabil pentru toată lumea. Pot intră în discuție cumpărarea sau vinderea unor obiecte de mobilier.

sursa Foto: shutterstock.com

Loading...