Horoscop zilnic 11 mai 2019
Horoscop zilnic 11 mai 2019. Gemenii sunt recompensați

Horoscop zilnic 11 mai 2019. Berbecii au certuri în cuplu, Taurii sunt generoși, Gemenii sunt recompensați. Citește horoscopul zilei de sâmbătă pentru toate zodiile

Horoscop zilnic 11 mai 2019 Berbec

Gândurile tale zboară către alte zări. Sâmbătă sunt favorizate curățeniile generale, reamenajarile locative și dialogurile cu membrii familiei. Vei mai avea certuri cu cei dragi, dar se vor sfârși cu bine. În a doua parte a zilei va apărea cheful de distracții și aventuri. Atenția la relația cu persoana iubită deoarece pot interveni discuții din cauza geloziei. 

Horoscop zilnic 11 mai 2019 Taur

Taurii sunt mai mult pe drumuri, implicați în treburile celor apropiați. Este un gest de bunătate din partea lor, iar răsplata va veni curând. Există riscul să te afunzi în gânduri neliniștitoare și scenarii neplauzibile. Treburi gospodărești și discuții cu membrii familiei.

Horoscop zilnic 11 mai 2019 Gemeni 

 Aspectele financiare cotidiene îți deschid ziua. Este vorba despre cumpărăturile necesare traiului de zi cu zi. S-ar putea să primești cadouri sau recompense mărunte, dar suficiente că să te încânte. Dozează-ți eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă. Ai nevoie de odihnă, liniște, detașare de rutina cotidiană. Posbile cheltuieli majore pe taxe, credite sau achiziții scumpe. Prudență și discernământ în toate! Persoanele din anturajul apropiat te vor solicita mult. 

Horoscop zilnic 11 mai 2019 Rac 

Ai energie, chef de viață și vrei să te implici în tot și toate. Ferește-te să escaladezi discuții și conflicte! Planifică o excursie alături de cineva drag și de încredere, lecturează cărți deosebite și trasează planuri noi de viitor. Sănătatea este vulnerabilă și bine ar fi să iei în serios semnalele organismului. Te vei simți mult mai bine, strălucind în anturaj.

Citeste si :  Cum au reacționat gemenii cântăreței Cristina Bălan la prima călătorie cu metroul

Horoscop zilnic 11 mai 2019 Leu 

 Pentru tine este o zi bună de a sta doar cu tine însuți deoarece stările tale de spirit fluctuează destul de mult și bine ar fi să nu lași să se vadă acest lucru. Sunt posibile probleme digestive, dar le vei depăși ușor cu ajutorul remediilor naturiste. Atenție la relațiile colegiale! Există multe tensiuni și nemulțumiri în acest sector de viață. Îți sunt utili prietenii și cei care îțo pot furniza informații prețioase referitoare la segmentul profesional în care activezi sau îți doreti să activezi.

Horoscop zilnic 11 mai 2019 Fecioară

Protectorii revin în atenția ta cu multă forță. Sunt posibile dialoguri în contradictoriu, dar nu sunt motive de îngrijorare. Liniște și înțelegere găsești acasă alături de cei dragi. Discuții și întâlniri cu prietenii! Spre finalul săptămânii, detașează-te de forfota cotidiană și stai de vorbă pe îndeșete cu tine însuți. Fă o plimbare în aer liber, gândește-te pe îndelete la oamenii și evenimentele din viață ta și trasează-ți noi planuri de viitor. 

Horoscop zilnic 11 mai 2019 Balanța 

Citeste si :  Cum au reacționat gemenii cântăreței Cristina Bălan la prima călătorie cu metroul

Cariera este domeniul de viață care îți deschide această zi. Este posibilă o discuție aprinsă cu o persoană cu autoritate, dar cu prudența și calm vei depăși momentele delicate. Dezbateri profesionale, responsabilități noi, dar și controverse. Îți sunt utili prietenii și cei care îți pot furniza informații prețioase referitoare la segmentul profesional în care activezi sau îți doreti să activezi. Totuși, ia seamă și la ce te sfătuiesc ceilalți în privință statutului tău social. 

Horoscop zilnic 11 mai 2019 Scorpion 

 Relațiile cu străinătatea sunt la mare căutare pentru ține astăzi. Poți vorbi sau primi vești de la cineva aflat departe de granițele țării sau te poți hotărî să pleci într-o călătorie îndepărtată. Sunt aspecte pasagere, fără urmări majore sau motive de îngrijorare. În a două parte a zilei intervin întâlniri și dialoguri cu șefii sau autoritățile. Relaxează-te și gândește-te la scopul relțiilor și situațiilor în care ești implicat. Vei fi foarte suprins de ce vei afla pe căi mai puțin convenționale.

Horoscop zilnic 11 mai 2019 Săgetător 

 Astăzi sunt momente favorabile achitării datoriilor de orice fel. Verifică-ți situația bugetului de venituri și cheltuieli. Se pare că, deocamdată, dispui de puțini bani, însă lecția acestei perioade este găsirea echilibrului între lațurile materiale și cele spirituale ale vieții. Spre seară, dorință de rafinare sufletească este la cote înalte. Vizitează o galerie de artă, lecturează o carte bună sau invită-ți prietenii la o discuție pe teme spirituale.  

Citeste si :  Cum au reacționat gemenii cântăreței Cristina Bălan la prima călătorie cu metroul

Horoscop zilnic 11 mai 2019 Capricorn 

Este o zi bună de a te ocupă de relațiile parteneriale. Sunt posibile reproșuri din partea partenerului de viață, dar dreptatea este de partea lui. Nu prea ai tu chef de alții, dar astrele te sfătuiesc să fii mai atent la cei apropiați. În cazul în care ești implicat într-un proiect, bine ar fi să verifici etapele de lucru și modul în care vei fi remunerat pentru muncă depusă. Dacă ești nemulțumit, susține-ți punctul de vedere cu argumente solide. 

Horoscop zilnic 11 mai 2019 Vărsător 

Se pare că tu ai multe treburi de făcut sâmbătă. Relațiile de acasă sunt conflictuale, așa încât bazează-te doar pe eforturile tale. Monitorizează bugetul veniturilor și cheltuielilor și pune limite clare între tine, ceilalți și privitor la tot ce folosiți și administrați în comun. Evită eforturile fizice majore și folosește doar remedii naturiste pentru îmbunătățirea stării tale. 

Horoscop zilnic 11 mai 2019 Pești 

Ești creativ, putând găsi cu ușurință rezolvări la toate problemele vieții. Atenție că relația cu persoană iubită este destul de umbrită. Este dificil să stabilești clar granițe între sentimentele de iubire, indiferență sau frivol, dar cu puțin efort și bunăvoință se poate. Mult de lucru la serviciu! Îngrijește-ți sănătatea și ocupă-te numai de treburile tale.

Loading...