Horoscop zilnic 14 iunie 2019. Lipsuri financiare pentru Balanțe

0
851
Horoscop Zilnic 14 Iunie 2019 Lipsuri Financiare Pentru Balan E
Horoscop zilnic 14 iunie 2019. Lipsuri financiare pentru Balanțe

Horoscopul zilnic din 14 iunie 2019 anunță despărțiri dureroase pentru nativii din zodia Leu, lipsuri financiare pentru Balanțe, funcții de conducere pentru Pești.

Ce anunță horoscopul zilei din 14 iunie 2019!!!

Horoscop zilnic 14 iunie 2019 !!

Horoscop zilnic 14 iunie 2019 Berbec

Pe fondul opoziţiei Soare/Jupiter vei pune accent pe învăţătură, cunoaştere, informare, schimb de opinii şi idei, raportare la străinătate cu impact asupra activităţii profesionale curente. De asemenea, sunt momente potrivite pentru a-ți achita taxele, impozitele și orice alte datorii. Vei primi moșteniri sau vei fi delegat să te ocupi de afacerile de familie. 

Horoscop zilnic 14 iunie 2019 Taur

Trebuie să adopți un un regim echilibrat de viaţă și să eviți eforturile costisitoare pentru organism. De asemenea, ferește-te de relaţiile încâlcite de nesinceritate, de tendinţa partenerilor de orice fel de a deforma adevărul şi de a manipula o situaţie sau pe nativul însuşi. Ai mai fost victima neadevărurilor în trecut, așadar nu risca să cazi în aceleași capcane.

Horoscop zilnic 14 iunie 2019 Gemeni

Opoziția pe axa Gemeni/Săgetător, între Soare şi Jupiter va sublinia, în cazul multora, disfuncţiile parteneriale, vulnerabilitatea unei afaceri sau şubrezenia de ordin legal a unor contracte. Se întrevăd rupturi definitive, despărțiri ireconciliabile. Pe de altă parte, rămâi foarte combativ și pus pe fapte mari, aspecte ce îi pot necăji pe ceilalți, dacă te implici prea mult în treburile lor.

Horoscop zilnic 14 iunie 2019 Rac

Treci prin faze dizarmonice, decizii luate de șefi, cu care nu ești de acord, schimbări la locul de muncă ăe care nu le-ai prevăzut. Totuși, ele se întâmplă cu sau fără voia ta. Așadar, pregătește-te pentru noutăți la locul de muncă, o nouă etapă profesională și responsabilități de anvergură. Deși ești sceptic sau chiar revoltat, la final, ai putea constata că totul se petrece în beneficiul tău.

Horoscop zilnic 14 iunie 2019 Leu

Stări de deziluzie întâmpinate din cauza unor erori de judecată. Sentimentele îți sunt date peste cap, speranța se amestecă cu amăgirea, iar atașamentu față de unii ajunge la final. Despărțiri dureroase, așadar, pentru Leu: poate fi vorba de iubit/iubită, soț-soție sau aorice altă persoană care a contat pentru sufletul nativilor Leu.

Horoscop zilnic 14 iunie 2019 Fecioară

Comunicarea va sta sub semnul unei emotivităţi intense, fapt care le va permite argumentelor afective să le tulbure logica şi obiectivitatea. Izolare şi neîncredere faţă de unii apropiaţi. Forfota din preajma voastră duce la oboseală și risipirea energiilor vitale în detalii care nu te privesc. Acasă, în familie se conturează o nouă etapă. Poate fi vorba despre începerea unor reparații de anvergură, despre vânzarea și achiziționarea de bunuri patrimoniale sau despre reconfigurarea relațiilor cu membrii familei și cu neamurile.

Horoscop zilnic 14 iunie 2019 Balanță

Balanțele își fac griji cu privire la bani sau la orice altă formă de de venit care trebuie să le fie acordată, pusă în plată ori restituită. De asemenea, nici pe segmentul dragoste veștile nu sunt grozave. Se recomandă prudență, deoarece unele relații se pot finaliza în mod zgomotos. La finalul zilei vor intra în discuție și călătoriile pe distanțe scurte sau studiile profesionale. Informații prețioase pe toate planurile!  

Horoscop zilnic 14 iunie 2019 Scorpion

Nota generală este de dificultăţi, mai mari sau mai mici, mai uşor sau mai greu de trecut, care vor evidenţia însă limitele personale asupra cărora Scorpionii ar trebui să mediteze în vederea eliminării sau corectării lor. Norpcul lor este că, pentru ei, se deschide o nouă etapă de câștig, care le vor duce venituri substanțiale pe termen lung.

Horoscop zilnic 14 iunie 2019 Săgetător

Săgetătorii vor trece prin stări apăsătoare. Nativii se simt împovărați cu amintiri, regrete şi reevaluări. Puternic blocaj financiar sau ipostaze băneşti complicate generate de o intervenţie instituţională. Horoscopul îți recomandă să lași grijile la o parte și să te gândești la ceea ce îți dorești cu adevărat și la ceea ce mai merită să păstrezi în viața ta de acum încolo.

Horoscop zilnic 14 iunie 2019 Capricorn

Capricornii trec printr-un amestec de stări de spirit, de trăiri şi de senzaţii, referitoare la un prieten cu care dialogul sau corespondenţa sufletească nu se vor manifesta prea uşor. Lipsă de concentare maximă! Nativilor li se recomandă multă liniște, detașare de cotidian și de a-și stabili alte priorități. Prudență în privința sănătății și la dușmanii ascunși!

Horoscop zilnic 14 iunie 2019 Vărsător

Vărsătorii se confruntă cu un conflict interior care priveşte felul în care ei îşi pot păstra funcţia sau puterea dar şi conştiinţa. Este rost de a obține o funcție de conducere sau responsabilități deosebite pe termen lung. Se conturează o etapă nou în relațiile cu prietenii.  Atenție și la dureri de cauze ştiute sau necunoscute.

Horoscop zilnic 14 iunie 2019 Pești

 În relațiile cu șefii se conturează o etapă nouă, putând fi vorba despre schimbarea unora, revigorarea unor relații vechi sau obținerea unei funcții de conducere. Oricum ești bine văzut de către ceilalți, iar socializarea este la ordinea zilelor. Chiar și așa, Peștii sunt chinuiți de presimţiri care se vor adeveri sau intuiţii şi vise premonitorii legate de dușmanii ascunși. Atenție, e risc de exagerării şi interpretări eronate.

Sursa foto: stockphotosecrets