Horoscop zilnic 14 martie 2019
Horoscop zilnic 14 martie 2019

Horoscopul 14 martie 2019 aduce vești despre nativi. Berbecii au o zi nefastă la locul de muncă, Gemenii se îndrăgostesc, Leii fac bani, dar numai o zodie poate atinge mâine nivelul de trai la care visează.

Preziunile zilei de joi pentru toate zodiile.

Horoscop 14 martie Berbec

Va fi zi tensionată, în care Berbecul va acționa impulsiv la locul de muncă, fapt nerecomandat dacă doriți să progresați la locul de muncă. Sănătatea este la cote joase, la fel și intuiția astfel că Berbecul trebuie să se ferească să ia decizii vizavi de carieră sau relație. Poziția stelelor nu vă este favorabilă, dar lăsați atmosfera de primăvară să vă relaxeze și să vă ghideze către bunăstare! 

Horoscop 14 martie Taur

Va fi o zi plină din punct de vedere profesional. Taurul va face multe schimbări și va lua decizii majore care-i va schimba definitiv viața. Taurii reușesc să atingă nivelul de trai la care visează de mult. Cei născuți sub acest semn al Zodiacului vor avea planuri în carieră ce se vor concretiza rapid și bine. Nu la fel de bune stau lucurile și în dragoste, însă, Nesiguranța relației își va pune amprenta asupra lor și pot lua decizii definitive de ruptură. 

Horoscop 14 martie Gemeni

Odată cu alinierea stelelor în favoarea ta, starea ta va fi tot mai bună. Viața socială a Gemenilor va fi în plină expansiune, o situație care va permite oamenilor să se întâlnească și să îndrăgostească din nou. Este o zi ideală pentru a sparge cu rutina, în dragoste. S-ar putea să simți nevoia să îți scrii amintirile și reflecțiile. S-ar putea să înțelegi ceva din ceea ce se întâmplă acum cu tine. 

Citeste si  Ce să pui în apa în care fierbi ouăle de Paște, ca să se curețe foarte repede și frumos

Horoscop 14 martie Rac

Ziua începe cu multe schimbări pentru în viața voastră. Tot ce faceți este ideal pentru a crea așteptări care vă permit să începeți o nouă etapă, în special la locul de muncă, care generează oportunități de succes prin propuneri care vor fi o provocare. Racii își vor asuma cu ambiție să exceleze în carieră, iar asta se vede la orice pas. Va fi o zi de întâlniri cu prietenii din copilărie, reconcilieri cu semenii și chiar cu foștii parteneri. La capitolul sănătate, Racii trebuie să fie atenți la tractul respirator deoarece ar putea fi afectat. Dacă fumați, este o zi bună să renunțați!

Horoscop 14 martie Leu

Fiindcă îl consideri cea mai bună temelie a lumii, banul îți da tarcole și te scoate din impasul în care te găsești momentan. Odihna face minuni pentru recuperarea energiilor, dar ulterior este nevoie să faceți mișcare pentru că enrgia să nu stagneze. În carieră, aveți de fructificat un proiect profesional care va poate propulsa într-o poziție importantă în conducerea unei instituții. 

Horoscop 14 martie Fecioară

Abilitățile creative și artistice ale Fecioarei vor fi îmbunătățite, ceea ce o va ajuta să stabilească noi propuneri pentru al doilea trimestru al anului. Fecioară va avea ocazia să privească spre noi orizonturi profesionale care îi vor permite să crească în muncă sa și să găsească stabilitate economică. Dacă planificați o excursie de weekend, va fi ideal pentru cei născuți sub acest semn al Zodiacului. Când Fecioara pune stresul deoparte și învață să echilibreze corpul și mintea, se va bucura de o stare bună de sănătate.

Citeste si  În ce zi se vopsesc, de fapt, ouăle de Paște. Greșeala pe care o fac gospodinele

Horoscop 14 martie Balanță

Situația dumneavoastră economică se echilibrează, veți avea câștiguri financiare și veți prospera. Dacă visați la o nouă iubire, șansele de a întâlni o persoană cu care să fiți pe aceeași lungime de undă vor crește simțitor. Carieră dumneavoastră ia avânt, va puteți implică cu folos în proiecte cu caracter social și umanitar. 

Horoscop 14 martie Scorpion

Această zi va fi esențială pentru Scorpion de a lansa acele propuneri pe care dorește să le întreprindă. Succesul este garantat de astre. Cei născuți sub acest semn al Zodiacului vor găsi astăzi cuvintele potrivite pentru a rezolva acele diferențe de opinie care l-au distanțat de partenerul său. Deși nu va fi ușor, reconcilierea va revigora legătura iubirii care există între ambii. Eliberarea stresului acumulat va permite Scorpionului sa fie sanatos și jovial.

Horoscop 14 martie Săgetător

 Sagetatorul va fi foarte motivat  azi să-și termine task-urile, având așteptări mari de la el și de la ceilalți. Cei nascuti sub acest semn zodiacal vor f adevărați cuceritori, deoarece se întrevăd zile bune la capitolul amoros. O zi plină de evenimente importante, însă Săgetătorii vor ști să facă față cu brio tuturor provocărilor.

Citeste si  Calendar ortodox 2019 aprilie. Sfântul Gheorghe nu se mai prăznuiește pe 23 aprilie

Horoscop 14 martie Capricorn

Gândirea practică, aplicată, va poate aduce aprecierea sub formă unei bonificații sau indemnizații din partea șefilor dumneavoastră. În dragoste, emoțiile sunt din ce în ce mai puternice, trăiți o stare de magie, iar unii dintre dumneavoastră pot decide să-și unească destinul cu ființă dragă. La locul de muncă, se poate dovedi oportună reluarea unei inițiative și examinarea aspirațiilor legate de viitor vostru în carieră.

Horoscop 14 martie Vărsător

Primiți un impuls din partea unei femei care va încurajează să porniți cu un mare elan într-un proiect destinat suplimentării veniturilor. Celibatari sau în cuplu, veți avea suficiențe ocazii care să va confirme puterea de seducție. În carieră, simțiți nevoia de a va manifestă mai din plin creativitatea, având că rezultat o uluitoare ascensiune socială și economică. 

Horoscop 14 martie Pești

Puneți banii pe care îi aveți la treabă și vi se vor întoarce și roadele unor investiții anterioare. Cererile de afecțiune va solicita mult și de aceea încercați să le faceți față cu brio. 
La locul de muncă, reușiți să va concretizati ideile prin intermediul grupului de lucru și va aduce sprijinul unor persoane influențe. 

Loading...