Horoscop zilnic 15 iunie 2019. Vărsătorii se despart de persoane înșelătoare

0
568
Horoscop Zilnic 15 Iunie 2019 V Rs Torii Se Despart De Persoane N El Toare
Horoscop zilnic 15 iunie 2019. Vărsătorii se despart de persoane înșelătoare

Horoscopul zilnic din 15 iunie 2019 aduce vești noi despre zodii: Taurii primesc bani și favoruri, Vărsătorii se despart de persoane înșelătoare, Capricornii sunt avertizați despre conflicte ascunse la locul de muncă.

Ce anunță horoscopul zilei de sâmbătă 15 iunie 2019 !!!

Horoscop zilnic 15 iunie 2019 Berbec

Weekendul este favorabil dialogurilor cu persoanele aflate departe de granițele țării sau pentru demersuri legate de călătorii îndepărtate. Se recomandă prudența vizavi de tot ce ține de străinătate, respectiv informații, invitații de a călători sau excursii, indiferent din ce motiv. Pe de altă parte, te poți gândi la îmbunătățirea pregătirii tale profesionale, planificându-ți cursuri universitare sau de lungă durată.

Horoscop zilnic 15 iunie 2019 Taur

Banii și bunurile altora sunt preocuparea ta la acest final de săptămâna. Beneficiezi de favoruri sau câștiguri substanțiale de la alții, însă atenție că va trebui și tu la rândul tău să fii generos. Tentația împrumuturilor este mare, dar cu toate condițiile aparent bune pentru un credit, hibă este bine ascunsă ochilor tăi. Descurcă-te doar cu ce câștigi din muncă proprie și fii precaut când ți se oferă ceva prea ușor.

Horoscop zilnic 15 iunie 2019 Gemeni

Relațiile parteneriale sunt foarte răscolite la acest sfârșit de săptămâna. Subiectivismul este la cote înalte, de aceea ai grijă ce spui sau promiți. În această perioadă se construiesc alte tipuri de colaborări sau parteneriate, astfel încât nu te mai agăta de cele vechi. Este nevoie de o revigorare în sferă partenerială, insă mai mult este vorba despre felul în care te raportezi tu la ceilalți.

Horoscop zilnic 15 iunie 2019 Rac

Chiar dacă e zi liberă, tu nu te poți dezlipi de treburile de la serviciu. E adevărat că ai multe și mărunte de făcut, insă tendința este de a exagera. Ocupă-te strict de îndatoririle tale și evită provocările colegilor. Sănătatea este afectată de influxuri astrale greu de ținut în frâu. Recomandabil este să te alimentezi corect, să faci exerciții fizice ușoare și să mergi la controale medicale dacă este cazul.

Horoscop zilnic 15 iunie 2019 Leu

Relațiile sentimentale și cele cu copiii te vor solicita mult zilele acestea. Lucrurile nu stau pe roze, deoarece perioadă predispune la disensiuni, neînțelegeri și exagerări ale unor fapte mai mult sau mai puțin fondate. Ascultă doleanțele celor dragi, însă fii prudent și ai grijă și de ale tale. Cheful de aventuri și distracții este la cote înalte. Iubirea îți da târcoale, dar atenție că discordia îți pândește fiecare mișcare în acest segment de viață.

Horoscop zilnici 15 iunie 2019 Fecioară

Treburile gospodărești le poți face ușor și cu spor la finalul acestei săptămâni. Îți sunt favorizate curățeniile generale, reparațiile curente și reamenjarile interioare și exterioare spațiului locativ. Fii prudent cu reparațiile, pentru că există riscul să repari într-un loc și să se strice în altul. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, așa încât evită provocările și ține cont și de părerile celorlalți.

Horoscop zilnic 15 iunie 2019 Balanță

Weekend-ul acesta este potrivit călătoriilor pe distante scurte și întâlnirilor cu persoanele din anturajul apropiat. Relațiile cu cei dragi vor cunoaște suișuri și coborâșuri. De unele persoane te vei debarasa definitv, însă atenție că vor veni în preajmă ta personaje interesante, alături de care vei petrece mulți ani. Prudența, discreția și răbdarea sunt atributele necesare pentru a traversă perioadă cu bine.

Horoscop zilnic 15 iunie 2019 Scorpion

Gândurile tale sunt îndreptate la acest final de săptămâna, doar spre capitolul financiar. Se anunța o perioadă destul de lungă, în care temerile legate de câștigurile obținute la un loc de muncă sau condițiile de desfășurare a activității de la serviciu vor fi exacerbate. Există motive, însă depinde doar de ține ce atitudine alegi să abordezi în față experiențelor în care te provoacă viață deocamdată.

Horoscop zilnic 15 iunie 2019 Săgetător

Ești foarte schimbător zilele acestea. Dorință de a te ocupă doar de ține și de treburile tale te va indepărta de cei dragi. Bine ar fi să-ți împarți timpul și grijile și cu ceilalți. Există în sufletul tău un soi de teamă care te face să te izolezi de tot și toate. Provocarea perioadei constă în a-ți conștientiza și depăsi nemulțumirile interioare. Îndreaptă-ți privirea către cineva apropiat și discută tot ce te apasă pe suflet.

Horoscop zilnic 15 iunie 2019 Capricorn

Sfârșitul acestei săptămâni este propice izolării, meditației în locuri sfinte și trasării unor direcții noi de viață. Recomandabil este să eviți compania celorlalți și să te gândești pe îndelete la ale tale. Este nevoie să fii prudent vizavi de tot ce se petrece în sferă muncii, pentru că acolo domnește o forfotă greu de pătruns. Poți descoperi conflicte ascunse, dacă vei avea răbdare să pui cap la cap evenimentele din ultimele săptămâni.

Horoscop zilnic 15 iunie 2019 Vărsător

Prietenii sunt temă principală în aceste zile. Întâlnirile și dialogurile cu aceștia vor fi frecvențe. Ești o companie plăcută, te simți bine, însă ceilalți nu văd cu ochi buni starea sau situația ta socială. Bine este să fii circumspect la tot ce vine din partea așa-ziselor persoane protectoare sau prietenoase, deoarece măstile lor sunt schimbătoare, în funcție de interesul de moment. Final de capitol în aceste relații.

Horoscop zilnic 15 iunie 2019 Pești

Vrei, nu vrei, ești în văzul lumii la finalul acestei săptămâni. Este posibil să primești invitații la evenimente cu multe persoane, care mai de care mai interesante. Ești admirat, întrebat și ți se vor solicita explicații sau sfaturi. Avalanșă de conversații te poate pune într-o lumină nefavorabilă, de aceea fii prudent. Evită să vorbești prea mult despre ține și despre planurile tale viitoare. Răsturnăride situație în plan socio-profesional.

Sursa Foto: videoblocks.com